#ProjectPositief Close Up – Speciale aankondiging

#ProjectPositief Close Up – Speciale aankondiging

Project Positief

Project positief, een rubriek om andere te besmetten met positiviteit verzon ik vorig jaar en het verschil wat we samen hebben gecreëerd is ongelooflijk groot. Ik kan het nog steeds amper geloven dat we onze krachten inmiddels hebben gebundeld en anderen vooruithelpen, zo bijzonder dat we samen het verschil maken! 2014 sloten we af met het laatste project positief artikel van het jaar waaraan 11 inspirerende bloggers hun spectaculaire en liefdevolle bijdrages leverden. 2015 wil ik extra positief beginnen en daarom deze aankondiging: ik presenteer Project Positief Close Up!

Project positief feitjes
Middels Project Positief probeer ik anderen te besmetten met positiviteit. Er staan inmiddels 20 Project Positief artikelen online, de tag is door meer dan 150 bloggers ( geteld aan de hand van de linkjes die werden toegestuurd) ingevuld en tijdens de Instagram Challenge werden er maar liefst 675 foto’s gedeeld! Samen helpen we elkaar vooruit!

De krachten bundelen
Samen staan we sterker en kunnen we meer betekenen. Ik vind het heel bijzonder en fijn om tips te delen, maar ik ben natuurlijk geen expert of specialist op elk gebied. Ik put uit eigen ervaringen, verstand en schrijf met mijn hart en dit zal ik blijven doen. Om Project Positief naar een hoger niveau te tillen, heb ik de hulp van mijn inspiratiebronnen ingeschakeld…

Project Positief Close Up
In januari willen we graag beginnen met een schone lei, liggen de voornemens klaar en willen we voornamelijk het beste uit het jaar halen. Het ligt immers voor ons om gekleurd te worden door onvergetelijke ervaringen. Om het jaar extra positief te beginnen heb ik Project Positief Close Up bedacht, waarbij ik inspirerende personen zal interviewen aan de hand van een thema en de antwoorden verwerk in een artikel om anderen vooruit te helpen. Zo kunnen we dieper ingaan op de thema’s en tips die deze geweldige experts met ons delen en natuurlijk blijf ook ik mijn tips, ervaringen en belevenissen doorgeven.

De naam
Project Positief heb ik in september verzonnen en dit vind ik nog steeds heel handig om te gebruiken. Maar het is een verdieping, waardoor we in kunnen zoomen op thema’s, belevenissen en extra tips. Door het zoomen moest ik denken aan Close Up. En up, we gaan omhoog en helpen anderen vooruit! Alle puzzelstukjes vielen op de juiste plek!

Wat kan je verwachten?
In januari extra positiviteit! Zowel op de maandag als op de donderdag komt deze nieuwe rubriek online waarbij ik een inspiratiebron heb geïnterviewd en hij/zij tips deelt aan de hand van een thema. Na januari zal deze rubriek elke donderdag vast terug komen op mijn blog. Elke maandag kan je #ProjectPositief tips lezen die ik zelf heb geschreven. Doe je mee?

Wie is jouw inspiratiebron en zou je graag terug willen zien in Project Positief Close Up? En zou je het leuk vinden als er #ProjectPositief Instagram Challenge deel 2 zou komen? 

2015 krijgt een positieve boost, enjoy!

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 28 reacties.

 1. Marion

  Ontzettend leuk Dagmar! Ik moet even nadenken of ik echt een inspiratiebron heb. Kan er zo snel niet opkomen, maar ga erover nadenken. Ben benieuwd naar de artikelen. Ik zou het supertof vinden als er een weer een challenge op instagram komt!

 2. Meis, je weet het wel, maar jij bent juist voor mij in de moeilijke tijden van de afgelopen tijd een hele grote bron van inspiratie en vooral positiviteit geweest. Ik ben dus super benieuwd naar wat er komen gaat, want ondanks dat ik sterk het nieuwe jaar in ga, zijn positiviteit en inspiratie iets waar ik geen genoeg van kan krijgen. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…De Mazzel Met 2014!My Profile

 3. Nicole

  Ja zeker weer een instagram challenge!
  En ik ben super benieuwd.. heb er nu al zin in al die nieuwe inspiratie!

 4. Denise

  Wauw wat een mooi initiatief weer! Ik ben zeer benieuwd naar de interviews!

 5. Linda

  Wat een gave plannen! Wat heb je dit project mooi uit kunnen werken, er komt vast nog veel meer moois aan! :)
  Ik ben benieuwd wie je al hebt geïnterviewd en wie er nog meer gaan volgen. Ik heb persoonlijk niet echt een inspiratiebron, ik vind verschillende bloggers bijvoorbeeld wel inspirerend maar niet dat er echt één iemand uitspringt.

  1. Dagmar Valerie

   Dankjewel voor je mooie comment en lieve woorden! Dit is al heel inspirerend voor mij!

 6. Patricia

  Ik ben Pas nieuw op blogger wereld dus ik moet het nog allemaal zien en lezen wat het allemaal inhoud en dat van Instagram zou ik ook wel leuk vinden

 7. Petra

  Wat super leuk. Kijk er naar uit. En jeetje inspiratiebron. Ik heb niet echt inspiratiebronnen. Wel heb ik bewondering voor een aantal mensen over hoe ze in het leven staan. Wendy van Dijk, Humberto Tan (Mister Positivo) en ik heb ook respect voor Lisanne van Lisanneleeft.nl

 8. Amy

  Wat een ontzettend tof en inspirerend idee! Heel erg gaaf, ik kijk er ontzettend naar uit. Project Positief is een geweldig project en extra verdieping gaat denk ik een nog groter verschil maken. Veel succes met dit prachtige onderwerp Dagmar!

 9. Beautyjuf

  Ahh, wat tof! Ik kijk er nu al naar uit! :-) Ik ga in januari ook een project starten genaamd ‘Geluksmomentjes’. We willen altijd maar, groter, mooier en beter…Waarom kunnen we niet gelukkig zijn met de kleine dingen in het leven? Vanaf morgen plaats ik iedere dag een extra artikel waarin ik een ‘Geluksmomentje’ uit mijn dagelijkse leventje voorbij laat komen. Hopelijk weet ik anderen hiermee te inspireren.
  Ik wens je een hele fijne jaarwisseling! Liefs Marloes

  1. Dagmar Valerie

   Wauw elke dag? Wat geweldig dat je dit gaat doen! Prachtig project en ik wens je heel veel stralende geluksmomenten toe! Veel liefs X

 10. Manon

  Ik vind het zo gaaf voor je dat project positief zo’n succes was! :) Leuk eindejaarsnieuws ook :)

 11. Inge

  Ah, wat een leuk initiatief weer! Wat een moeite stop je erin!

  1. Dagmar Valerie

   Dankjewel, je lieve comment geeft een extra boost om ermee aan de slag te gaan :D

 12. Xaviera

  Wat ontzettend leuk dat je Project Positief op deze manier verder voortzet in het nieuwe jaar! En heel mooi dat je het Close Up gaat noemen! Ik ben benieuwd naar de inspiratiebronnen die je zal gaan interviewen. Een nieuwe challenge op Instragram zou ik heel leuk vinden!
  Xaviera onlangs geplaatst…2014 was voor mij…My Profile

 13. Renee

  Wat ontzettend gaaf en positief! Ik heb de project positief tag ingevuld en komt van de week online, zo leuk door middel van jouw project positiviteit te verspreiden!

  1. Dagmar Valerie

   Wauw wat ontzettend lief je comment, laat je het mij weten als deze online staat? Ik deel het graag voor je <3

 14. Eline

  Wat een leuk idee de project positief close up!! Lijkt me heel leuk om twee keer per week inspirerende verhalen te lezen. Ik kijk er al naar uit :D Ik vind vrouwen die helemaal gaan voor hun droom altijd erg inspirerend!!!

 15. Anneleen

  Ik kijk uit naar deze nieuwe rubriek! Gelukkig nieuwjaar lieve dagmar!

  1. Dagmar Valerie

   Superleuk om te horen, jij ook een stralend jaar toegewenst met veel onvergetelijke momenten en hoogtepunten, veel liefs!

 16. Saar

  Super! Ik heb je blog trouwens leren kennen door de tag in te vullen. Heel leuk, dus ik ben benieuwd naar de ‘opvolger’!

 17. Tof dat er een deel 2 komt van Project Positief want ik vond die artikelen echt super leuk om te lezen :)

Geef een antwoord

CommentLuv badge