Blog

#ProjectPositief Close Up – Speciale aankondiging

Project Positief

Project positief, een rubriek om andere te besmetten met positiviteit verzon ik vorig jaar en het verschil wat we samen hebben gecreëerd is ongelooflijk groot. Ik kan het nog steeds amper geloven dat we onze krachten inmiddels hebben gebundeld en anderen vooruithelpen, zo bijzonder dat we samen het verschil maken! 2014 sloten we af met het laatste project positief artikel van het jaar waaraan 11 inspirerende bloggers hun spectaculaire en liefdevolle bijdrages leverden. 2015 wil ik extra positief beginnen en daarom deze aankondiging: ik presenteer Project Positief Close Up!

Project positief feitjes
Middels Project Positief probeer ik anderen te besmetten met positiviteit. Er staan inmiddels 20 Project Positief artikelen online, de tag is door meer dan 150 bloggers ( geteld aan de hand van de linkjes die werden toegestuurd) ingevuld en tijdens de Instagram Challenge werden er maar liefst 675 foto’s gedeeld! Samen helpen we elkaar vooruit!

De krachten bundelen
Samen staan we sterker en kunnen we meer betekenen. Ik vind het heel bijzonder en fijn om tips te delen, maar ik ben natuurlijk geen expert of specialist op elk gebied. Ik put uit eigen ervaringen, verstand en schrijf met mijn hart en dit zal ik blijven doen. Om Project Positief naar een hoger niveau te tillen, heb ik de hulp van mijn inspiratiebronnen ingeschakeld…

Project Positief Close Up
In januari willen we graag beginnen met een schone lei, liggen de voornemens klaar en willen we voornamelijk het beste uit het jaar halen. Het ligt immers voor ons om gekleurd te worden door onvergetelijke ervaringen. Om het jaar extra positief te beginnen heb ik Project Positief Close Up bedacht, waarbij ik inspirerende personen zal interviewen aan de hand van een thema en de antwoorden verwerk in een artikel om anderen vooruit te helpen. Zo kunnen we dieper ingaan op de thema’s en tips die deze geweldige experts met ons delen en natuurlijk blijf ook ik mijn tips, ervaringen en belevenissen doorgeven.

De naam
Project Positief heb ik in september verzonnen en dit vind ik nog steeds heel handig om te gebruiken. Maar het is een verdieping, waardoor we in kunnen zoomen op thema’s, belevenissen en extra tips. Door het zoomen moest ik denken aan Close Up. En up, we gaan omhoog en helpen anderen vooruit! Alle puzzelstukjes vielen op de juiste plek!

Wat kan je verwachten?
In januari extra positiviteit! Zowel op de maandag als op de donderdag komt deze nieuwe rubriek online waarbij ik een inspiratiebron heb geïnterviewd en hij/zij tips deelt aan de hand van een thema. Na januari zal deze rubriek elke donderdag vast terug komen op mijn blog. Elke maandag kan je #ProjectPositief tips lezen die ik zelf heb geschreven. Doe je mee?

Wie is jouw inspiratiebron en zou je graag terug willen zien in Project Positief Close Up? En zou je het leuk vinden als er #ProjectPositief Instagram Challenge deel 2 zou komen? 

2015 krijgt een positieve boost, enjoy!

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.