#ProjectPositief Close Up – 9 inspirerende bloggers over geluk

#ProjectPositief Close Up – 9 inspirerende bloggers over geluk

klavertje vierGelukkig nieuwjaar! Ik hoop van harte dat je een onvergetelijke jaarwisseling hebt gehad en dat 2015 je veel moois zal brengen. En hoe kunnen we dit jaar beter inluiden dan met een artikel voor #ProjectPositief? 2015 krijgt een positieve boost, dus laten we niet uitstellen wat nu kan! 8 inspirerende bloggers delen hun ultieme tip om er een gelukkig jaar van te maken. En ik heb ook gevraagd wat zij hopen te bereiken in 2015. Lees je mee?

Screenshots41Kennen jullie De Groene Meisjes? Merel & Jamie delen op een leuke en hippe manier op Degroenemeisjes.nl hoe je het leven een beetje groener kunt maken. Merel deelde niet alleen haar invulling van de Project Positief tag, maar liet het ook invullen door haar leerlingen (bekijk het artikel hier). Zo bijzonder!  We hopen dat de Groene Meisjes steeds meer groeien naar een merknaam. Een naam die je herkent en onthoudt, bij wijze van een keurmerk. Dus: ‘deze thee is Groene Meisjes proof.’ Daar kan je aan denken. Verder maken we plannen voor een YouTube kanaal. We hebben veel ideeën voor toffe filmpjes en daar hopen we veel plezier aan te beleven. In 2015 hopen we meer tijd in onze site te kunnen steken en daarom gaan we ook wat minder werken. Kortom; in 2015 willen we de Groene Meisjes laten groeien en verbeteren, maar vooral ook heel veel plezier beleven!

Screenshots42Josianne schrijft op haar persoonlijke lifestyle blog Itsalovelyday.nl. Haar motto? If you can dream it, you can do it!  – In 2015 hoop ik een fijne doorgang met m’n carrière te maken. Bij m’n huidige werk ga ik helaas weg, maar ik heb heel veel leuke en spannende plannen voor 2015, en ik hoop heel erg dat dat allemaal goed gaat en leuk wordt! Daarnaast hoop ik te kunnen blijven hardlopen zonder blessures en wil ik heel graag m’n persoonlijk record op de halve marathon verbreken.

Screenshots43Alyssa is ongelooflijk creatief en blogt op Missmurphy.nl.  Een prachtige quote die Alyssa deelt op haar blog is ”Heaven on earth is a choice we must make, not a place we must find.” Dat 2015 een mooi jaar mag worden, voor ons allemaal. Vol met mooie, gezellige, onvergetelijke, gelukkige en liefdevolle momenten. Dat alle gebeurtenissen van het aankomende jaar een bijdrage mogen zijn aan een positief en leuk leven. Als leermoment of als gieren-van-het-lachen-momentje om nooit te vergeten. Het kan niet altijd feest zijn, maar ik ga er wel een groot feest van proberen te maken. Ik hoop dat ik in 2015 weer een heleboel leuke creaties met jullie mag blijven delen via mijn blog en dat ik mensen kan inspireren tot het maken van mooie, leuke dingen.

Creativiteit is eigenlijk een beetje zoals positiviteit: geef het aandacht en het groeit alleen maar meer <3! Het is besmettelijk, dus laten we vooral heel veel positiviteit én creativiteit blijven rondstrooien als – hartjesvormige – confetti.  Mijn tip om er een gelukkig jaar van te maken: enjoy the little things. Sta af en toe stil bij kleine dingen – vaak zijn het namelijk juist de grote dingen. Leef je dromen na en maak je niet teveel zorgen over wat dan ook. Daar is nog nooit iemand beter van geworden.

Screenshots44Een blog vol kleurrijke DIY’s, vrolijke vondsten en awkward momenten. Femke is niet alleen tijdschrift- en filmverslaafd, maar weet mij ook elke keer te laten huilen van het lachen op haar blog Younique. Een geweldig talent! Zit je klaar? Ik heb namelijk een behoorlijk wensenlijstje voor 2015. Dit jaar hoop ik af te studeren aan de Universiteit van Tilburg, een mooi appartement te vinden met mijn vriend én een baan. Of tenminste, een heleboel leuke freelanceklussen. Yep. 2015 zal bij mij in het teken gaan staan van big ass veranderingen. En hopelijk alleen maar hele mooie.

Een grote les wat ik afgelopen jaar heb geleerd is: “Kies datgene wat het beste is voor jou, dan is dit ook het beste voor de ander.” Dit wil ik aankomend jaar meer gaan toepassen. Meer ‘ja’ zeggen tegen dingen waar ik veel (positieve) energie van krijg. Zowel fysiek als mentaal. Of dit nou een gave klus is of een date met vriendinnen.

Screenshots45Marieke deelt op haar blog Mariekevanwoesik.nl dagelijks alles over haar leven, bucket list en reizen. Mijn grootste droom is een boek op papier uitgeven. Er zijn al twee boeken van mij verschenen (als e-books), maar een boek op papier lijkt me zo speciaal! Ik lees zelf ook het liefste échte boeken. Nou goed, I’m working on it en het gaat goed, maar ik hoop in 2015 meer te kunnen vertellen ;)

Stop met zeuren over die geldboom die maar niet wil groeien, die eeuwige crisis en je gebrek aan tijd. Ik heb nieuws! Die bomen bestaan niet, de crisis gaat voorlopig niet weg en tijd moet je máken! Gun het jezelf nou eens dat je in 2015 niet alleen gaat dromen, maar ook gaat doen. Het is niet zo moeilijk! Je kunt klein beginnen. Maar waarom
zou je niet nú beginnen? Je leeft maar één keer…!

Screenshots48Amy schrijft op haar blog Twintigennogwat.nl met liefde over beauty, boeken, Zweden, entertainment en twintigersissues. Hoewel 2014 voor mij een jaar was waarin ik al superveel bereikt heb, hoop ik ook in 2015 nog wel enkele dingen te bereiken. Ik werk sinds enkele maanden als communicatie adviseur en ik hoop dat ik me komend jaar daarin enorm ga blijven ontwikkelen… het is zo leuk! Afgelopen jaar ben ik begonnen met bloggen en dat bracht me al zoveel tofs, hopelijk kan ik in 2015 nog meer mensen blij maken met mijn artikelen. En misschien bereik ik wel het dubbele aantal Bloglovin volgers? Dat zou te gek zijn! Als laatste zou ik supergraag mijn Zweeds verbeteren en daar begin ik meteen in januari mee, want ik heb een docent in de arm genomen. Je ziet, genoeg op mijn wishlist voor het komende jaar! :-D

Screenshots47Eline blogt graag over (high-end) beauty en hier schrijft zij dan ook dagelijks over op Elineboot.com, samen met een stukje lifestyle. Je kunt Eline herkennen aan haar winged liner , haar onesie of Duitse Dog. Ik hoop veel mooie momenten met alle lieve mensen om mij heen mee te maken, en dat ik kan terugkijken op een jaar vol met herinneringen en blijdschap. Mijn ultieme tip voor een gelukkig jaar is om te genieten van alle kleine dingetjes; de eerste oliebol of straks weer het eerste ijsje in de zomer!

Screenshots46Dagelijks word je door Marloes verrast op haar blog NOVA-magazine.com met artikelen over ambitie, fashion, willekeurige levensfeiten en een exclusief kijkje behind the scenesHet afgelopen jaar heb ik mijn passie voor het schrijven gevonden, dus ik hoop dit in 2015 naar een nog mooier punt te kunnen brengen. Ik droom van het afnemen van nóg meer interviews, het schrijven van nóg meer columns en het bedenken van nóg meer projecten. Mijn hobby is, dankzij mijn studie, nu eigenlijk mijn fulltime bezigheid geworden. Dan kan ik voor 2015 toch eigenlijk niet veel meer wensen?

Ik wil bovenstaande inspirerende bloggers heel erg bedanken voor de prachtige antwoorden die zij met ons hebben gedeeld voor de eerste Project Positief Close Up. Ik hoop van harte dat al jullie dromen en doelen uit zullen komen in dit nieuwe jaar. Ook vind ik het ontzettend bijzonder dat er zoveel mensen actief deel hebben genomen aan Project Positief, dat maakte 2014 extra magisch en ik hoop dat we samen in 2015 nog meer mensen zullen besmetten met positiviteit!

Wat hoop jij te bereiken in 2015?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 33 reacties.

 1. Marloes

  Wat een mooi artikel om het jaar mee in te luiden. Happy new year lieve Dagmar! Dat 2015 een heel mooi jaar mag worden. Hopelijk heb je ook een leuke bday gehad gisteren!

  1. Dagmar Valerie

   Superlief je comment, mijn verjaardag was super en ik heb er volop van genoten. Ik hoop van harte dat 2015 voor je vol mooie hoogtepunten zal zitten!

 2. Manon

  Wat onwijs leuk om dit te lezen Dagmar :) Happy new year!

 3. Anita

  Gelukkig nieuwjaar! Mooi artikel. In 2015 ga ik gewoon door waar ik in 2014 gebleven ben en ik ga deze maand de home made challenge aan.

 4. zeker blogs die ik allemaal moet gaan bekijken. Ik ga er echt voor dit jaar, met alles. Natuurlijk zal ik ook wel een aantal keren glad op mn gezicht gaan, maar proberen is het codewoord hier. Inspiratie is dus altijd meer dan welkom. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Gelukkig Nieuwjaar!!! 2015 Is Hier!!!My Profile

 5. Leuk artikel. Ik ga meteen een aantal van de blogs bekijken die ik nog niet ken!

 6. Femke

  Yay, wat heb je er een mooi artikel van gemaakt. Superlief dat je me hiervoor hebt gevraagd <3

  1. Dagmar Valerie

   Graag gedaan, jij heel erg bedankt voor je prachtige bijdrage <333

 7. Veerlez

  Heerlijk zo die positiviteit aan het begin van het jaar! Ik hoop op een hoop geluksmomentjes het komende jaar :) Vol met creativiteit en vrienden!

 8. Amy

  Wat heb je er een prachtig overzichtje van gemaakt, lief dat ik hieraan mee mocht doen. Happy 2015 Dagmar, dat het een prachtig jaar mag worden :-)

 9. Marion

  Gelukkig Nieuwjaar! Dit zijn hele mooie overzichten om te lezen. Prachtige uitspraken van medebloggers. Ik weet niet of je het irritant vind anders moet je het maar verwijderen, maar ik zag net een heel mooi kort filmpje via een ander blog. Het filmpje heet We Are The Media van Claudia Bernstein. Wat zij zei deed me meteen aan jou denken. Dat is wat jij al beseft, wat jij al doet! Het uitdragen van deze positieve dingen en het verspreiden. Ga er alsjeblieft mee door! Het werkt echt!

  1. Dagmar Valerie

   Gelukkig nieuwjaar, je gaat vlammen in 2015 <3 Ik wens je veel mooie hoogtepunten toe en dankjewel voor je superlieve comment. Ik kan helaas het filmpje niet vinden, maar ben ontzettend nieuwsgierig geworden. Zou je mij een linkje kunnen sturen? Kan ook per tweet als dat makkelijker is voor je :) Ik ben heel benieuwd en dankjewel dat je aan mij dacht en het laat weten! Veel liefs X

 10. Claudia

  Gelukkig nieuwjaar Dagmar! En wat een prachtige antwoorden om te lezen.

  1. Dagmar Valerie

   Voor jou ook een stralend jaar toegewenst! Ik vond het heel erg bijzonder om deze mooie bijdrages te ontvangen <3

 11. Eline

  Wat een eer om tussen deze toppers te staan! Laten we er met z’n allen een prachtig 2015 van maken!

  1. Dagmar Valerie

   Je hoort er helemaal tussen, ik geniet volop van je mooie artikelen en wens je een stralend jaar toe!

 12. Xaviera

  Heel inspirerend om dit te lezen van deze mooie bloggers, een geweldig begin van het nieuwe jaar! Dit artikel ga ik opslaan en nog vaak terug lezen! :)
  Xaviera onlangs geplaatst…New BeginningsMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw dankjewel voor je prachtige compliment! Ik wens je een onvergetelijk en mooi jaar toe!

 13. Dionne

  Er zitten hele mooie blogs tussen die ik heel graag bezoek!

 14. Marijke

  Gelukkig nieuwjaar! Leuke blog, ik ga de anderen zeker allemaal een keer bekijken

  En voor mezelf? Op bloggebied ontwikkelen, mijn blog natuurlijk. Welke richting ga ik op. Teveel leuke ideeën en te weinig tijd. Op zoek naar een leuke baan en verder maar gewoon een topjaar maken!

  En vaak bij jou komen kijken op je blog! Ik hou van je fantastisch positieve insteek en je geweldige lieve berichten! Kan ik en menigeen nog een voorbeeld aan nemen!

 15. Marijke

  Gelukkig nieuwjaar! Leuke blog, ik ga de anderen zeker allemaal een keer bekijken

  En voor mezelf? Op bloggebied ontwikkelen, mijn blog natuurlijk. Welke richting ga ik op. Teveel leuke ideeën en te weinig tijd. Op zoek naar een leuke baan en verder maar gewoon een topjaar maken!

  En vaak bij jou komen kijken op je blog! Ik hou van je fantastisch positieve insteek en je geweldige lieve berichten! Kan ik en menigeen nog een voorbeeld aan nemen!

  1. Dagmar Valerie

   Wauw wat een prachtige reactie, heel erg bedankt voor je lieve woorden en geweldige boost! Ik hoop dat al je doelen uit zullen komen, denk goed aan jezelf en maak er een stralend jaar van!

 16. Justine

  Zo tof! Ik vind het echt te gek dat je meer uit Project Positief haalt. Het is zo’n goede rubriek. Je doet het echt super. Het besmetten en verspreiden van positiviteit was nog nooit zo leuk <3

 17. Marlous

  Wat leuk dat Project Positief afgelopen jaar zo’n succes geworden is! Ook erg leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken :-)

Geef een antwoord

CommentLuv badge