Blog

#ProjectPositief Close Up – 9 inspirerende bloggers over geluk

klavertje vierGelukkig nieuwjaar! Ik hoop van harte dat je een onvergetelijke jaarwisseling hebt gehad en dat 2015 je veel moois zal brengen. En hoe kunnen we dit jaar beter inluiden dan met een artikel voor #ProjectPositief? 2015 krijgt een positieve boost, dus laten we niet uitstellen wat nu kan! 8 inspirerende bloggers delen hun ultieme tip om er een gelukkig jaar van te maken. En ik heb ook gevraagd wat zij hopen te bereiken in 2015. Lees je mee?

Screenshots41Kennen jullie De Groene Meisjes? Merel & Jamie delen op een leuke en hippe manier op Degroenemeisjes.nl hoe je het leven een beetje groener kunt maken. Merel deelde niet alleen haar invulling van de Project Positief tag, maar liet het ook invullen door haar leerlingen (bekijk het artikel hier). Zo bijzonder!  We hopen dat de Groene Meisjes steeds meer groeien naar een merknaam. Een naam die je herkent en onthoudt, bij wijze van een keurmerk. Dus: ‘deze thee is Groene Meisjes proof.’ Daar kan je aan denken. Verder maken we plannen voor een YouTube kanaal. We hebben veel ideeën voor toffe filmpjes en daar hopen we veel plezier aan te beleven. In 2015 hopen we meer tijd in onze site te kunnen steken en daarom gaan we ook wat minder werken. Kortom; in 2015 willen we de Groene Meisjes laten groeien en verbeteren, maar vooral ook heel veel plezier beleven!

Screenshots42Josianne schrijft op haar persoonlijke lifestyle blog Itsalovelyday.nl. Haar motto? If you can dream it, you can do it!  – In 2015 hoop ik een fijne doorgang met m’n carrière te maken. Bij m’n huidige werk ga ik helaas weg, maar ik heb heel veel leuke en spannende plannen voor 2015, en ik hoop heel erg dat dat allemaal goed gaat en leuk wordt! Daarnaast hoop ik te kunnen blijven hardlopen zonder blessures en wil ik heel graag m’n persoonlijk record op de halve marathon verbreken.

Screenshots43Alyssa is ongelooflijk creatief en blogt op Missmurphy.nl.  Een prachtige quote die Alyssa deelt op haar blog is ”Heaven on earth is a choice we must make, not a place we must find.” Dat 2015 een mooi jaar mag worden, voor ons allemaal. Vol met mooie, gezellige, onvergetelijke, gelukkige en liefdevolle momenten. Dat alle gebeurtenissen van het aankomende jaar een bijdrage mogen zijn aan een positief en leuk leven. Als leermoment of als gieren-van-het-lachen-momentje om nooit te vergeten. Het kan niet altijd feest zijn, maar ik ga er wel een groot feest van proberen te maken. Ik hoop dat ik in 2015 weer een heleboel leuke creaties met jullie mag blijven delen via mijn blog en dat ik mensen kan inspireren tot het maken van mooie, leuke dingen.

Creativiteit is eigenlijk een beetje zoals positiviteit: geef het aandacht en het groeit alleen maar meer <3! Het is besmettelijk, dus laten we vooral heel veel positiviteit én creativiteit blijven rondstrooien als – hartjesvormige – confetti.  Mijn tip om er een gelukkig jaar van te maken: enjoy the little things. Sta af en toe stil bij kleine dingen – vaak zijn het namelijk juist de grote dingen. Leef je dromen na en maak je niet teveel zorgen over wat dan ook. Daar is nog nooit iemand beter van geworden.

Screenshots44Een blog vol kleurrijke DIY’s, vrolijke vondsten en awkward momenten. Femke is niet alleen tijdschrift- en filmverslaafd, maar weet mij ook elke keer te laten huilen van het lachen op haar blog Younique. Een geweldig talent! Zit je klaar? Ik heb namelijk een behoorlijk wensenlijstje voor 2015. Dit jaar hoop ik af te studeren aan de Universiteit van Tilburg, een mooi appartement te vinden met mijn vriend én een baan. Of tenminste, een heleboel leuke freelanceklussen. Yep. 2015 zal bij mij in het teken gaan staan van big ass veranderingen. En hopelijk alleen maar hele mooie.

Een grote les wat ik afgelopen jaar heb geleerd is: “Kies datgene wat het beste is voor jou, dan is dit ook het beste voor de ander.” Dit wil ik aankomend jaar meer gaan toepassen. Meer ‘ja’ zeggen tegen dingen waar ik veel (positieve) energie van krijg. Zowel fysiek als mentaal. Of dit nou een gave klus is of een date met vriendinnen.

Screenshots45Marieke deelt op haar blog Mariekevanwoesik.nl dagelijks alles over haar leven, bucket list en reizen. Mijn grootste droom is een boek op papier uitgeven. Er zijn al twee boeken van mij verschenen (als e-books), maar een boek op papier lijkt me zo speciaal! Ik lees zelf ook het liefste échte boeken. Nou goed, I’m working on it en het gaat goed, maar ik hoop in 2015 meer te kunnen vertellen ;)

Stop met zeuren over die geldboom die maar niet wil groeien, die eeuwige crisis en je gebrek aan tijd. Ik heb nieuws! Die bomen bestaan niet, de crisis gaat voorlopig niet weg en tijd moet je máken! Gun het jezelf nou eens dat je in 2015 niet alleen gaat dromen, maar ook gaat doen. Het is niet zo moeilijk! Je kunt klein beginnen. Maar waarom
zou je niet nú beginnen? Je leeft maar één keer…!

Screenshots48Amy schrijft op haar blog Twintigennogwat.nl met liefde over beauty, boeken, Zweden, entertainment en twintigersissues. Hoewel 2014 voor mij een jaar was waarin ik al superveel bereikt heb, hoop ik ook in 2015 nog wel enkele dingen te bereiken. Ik werk sinds enkele maanden als communicatie adviseur en ik hoop dat ik me komend jaar daarin enorm ga blijven ontwikkelen… het is zo leuk! Afgelopen jaar ben ik begonnen met bloggen en dat bracht me al zoveel tofs, hopelijk kan ik in 2015 nog meer mensen blij maken met mijn artikelen. En misschien bereik ik wel het dubbele aantal Bloglovin volgers? Dat zou te gek zijn! Als laatste zou ik supergraag mijn Zweeds verbeteren en daar begin ik meteen in januari mee, want ik heb een docent in de arm genomen. Je ziet, genoeg op mijn wishlist voor het komende jaar! :-D

Screenshots47Eline blogt graag over (high-end) beauty en hier schrijft zij dan ook dagelijks over op Elineboot.com, samen met een stukje lifestyle. Je kunt Eline herkennen aan haar winged liner , haar onesie of Duitse Dog. Ik hoop veel mooie momenten met alle lieve mensen om mij heen mee te maken, en dat ik kan terugkijken op een jaar vol met herinneringen en blijdschap. Mijn ultieme tip voor een gelukkig jaar is om te genieten van alle kleine dingetjes; de eerste oliebol of straks weer het eerste ijsje in de zomer!

Screenshots46Dagelijks word je door Marloes verrast op haar blog NOVA-magazine.com met artikelen over ambitie, fashion, willekeurige levensfeiten en een exclusief kijkje behind the scenesHet afgelopen jaar heb ik mijn passie voor het schrijven gevonden, dus ik hoop dit in 2015 naar een nog mooier punt te kunnen brengen. Ik droom van het afnemen van nóg meer interviews, het schrijven van nóg meer columns en het bedenken van nóg meer projecten. Mijn hobby is, dankzij mijn studie, nu eigenlijk mijn fulltime bezigheid geworden. Dan kan ik voor 2015 toch eigenlijk niet veel meer wensen?

Ik wil bovenstaande inspirerende bloggers heel erg bedanken voor de prachtige antwoorden die zij met ons hebben gedeeld voor de eerste Project Positief Close Up. Ik hoop van harte dat al jullie dromen en doelen uit zullen komen in dit nieuwe jaar. Ook vind ik het ontzettend bijzonder dat er zoveel mensen actief deel hebben genomen aan Project Positief, dat maakte 2014 extra magisch en ik hoop dat we samen in 2015 nog meer mensen zullen besmetten met positiviteit!

Wat hoop jij te bereiken in 2015?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.