Project Positief – Mijn invulling van de Instagram Challenge

Project Positief – Mijn invulling van de Instagram Challenge

September3Wauw ik had nooit, maar dan ook nooit durven dromen dat zoveel lieve en inspirerende mensen deel zouden nemen aan de Instagram Challenge voor #ProjectPositief. Lieve Anne was zo creatief om de afbeelding met thema’s in elkaar te zetten, vanuit hier ging iedereen elke dag aan de slag met het uploaden van prachtige foto’s. Er werden in totaal meer dan 600 foto’s geüpload, een droom die uit is gekomen. Ik werd er ongelooflijk gelukkig van, jullie ook? Ik ben zo dankbaar voor alle hulp van iedereen om elkaar te besmetten met positiviteit, ik hoop dat we dit kunnen vasthouden. Kijk je mee naar de foto’s die ik heb geüpload voor de challenge?

Project Positief Instagram Challenge#ProjectPositief
Zo leuk, toen ik de challenge aankondigde gaf ik aan dat het echt een droom zou zijn die uitkwam als het lukt om samen aan de slag te gaan om anderen te besmetten met positiviteit. Deze droom is werkelijkheid geworden, het raakte mij echt dat er zoveel prachtige foto’s én verhalen werden gedeeld. We hielpen elkaar vooruit en het was zo bijzonder om iedereen er actief mee bezig te zien. Er is niets waardevoller dan de mogelijkheid om voor de ander een positief verschil te creëren en een glimlach te kunnen toveren op het gezicht van de ander. Jullie zijn daar bij mij goed in geslaagd, want ik zat de hele week met een brede lach naar mijn scherm te staren, de ene foto was nog indrukwekkender en meer inspirerend dan de ander. Echt een onvergetelijke ervaring!

Maandag 1 september – Een quote
We hebben nooit genoeg en willen heel graag meer, meer en meer. Maar dat is niet de oplossing. Het gaat erom wat je doet met wat je hebt. Je kunt blijven verlangen naar mooier, beter en best, maar wees je bewust van waardoor je wordt omringd. Als je je steeds focust op wat er misschien nog gaat komen, kan je niet gelukkig zijn met wat je op dit moment allemaal hebt. Haal het beste uit jezelf, uit de middelen en uit de situatie. Je kunt het!


Dinsdag 2 september – Happy moment
Life is a beach! Mijn Happy Moment is een foto van het strand bij de ondergaande zon waar ik samen met mijn vriendje naar keek. We zaten Front row en het was adembenemend mooi. Als ik deze foto zie dan denk ik aan het ontspannen gevoel dat ik toen had ik mijn lichaam, aan de golfen op de achtergrond en vrolijke én luidruchtige meeuwen. Het was echt een hele mooie avond. 

Woensdag 3 september – Smile
Aah ik word zo blij van mijn lieve blogvriendinnetjes! Het zijn stuk voor stuk echte toppers waar ik ontzettend veel om geef. Ze maken mij heel erg blij met hun inspirerende artikelen en deze foto is gemaakt op een heel geslaagd event. Het was zo gezellig, ik word zelfs gelukkig als ik eraan terugdenk. Op de foto zie je lieve Dionne, Saranda, Lois, Britt, Alexandra, Anne en Ingeborg <3


Donderdag 4 september – Good Times
Als ik deze foto zie krijg ik spontaan weer kippenvel. Na hard werken en letterlijk bergen verplaatsen om mijn gezondheid naar een hoger niveau te tillen, haalde ik het topje van de berg (in Polen). Het uitzicht was waanzinnig mooi, zo indrukwekkend! Precies een jaar daarvoor wou ik dezelfde berg beklimmen, maar dit was toen nog niet mogelijk met mijn gezondheid. Toen ik wel de top bereikte, was dit zo’n persoonlijke overwinning dat ik nog steeds kracht put uit deze foto als het even minder gaat. Op een dag lukt het misschien wel!

Vrijdag 5 september – Yes I can!
Wohooo het Yes I Can – thema kwam heel goed uit! Ik wou zo graag de vijf kilometer hardlopen en ondanks de pijn die ik voelde is het gelukt. In het begin moest ik flink doorbijten, maar toen ik eenmaal bezig was ging het zoveel beter dan ik had verwacht. En toen ik over de helft was moest ik het van mijzelf halen haha. Ik wou niets liever dan die vijf zien stralen op het apparaat. Yes I can!


Zaterdag 6 september – Life is a party
Ah mijn lieve vriend maakt mij echt heel erg blij. Ook al gaat het lichamelijk niet altijd goed, ik probeer altijd het beste te maken van elke situatie. Ik hang graag de slingers op in ons leven, ik word oprecht heel blij als ik zie dat mijn vriend gelukkig is. Maar als het met mij minder gaat, dan is het ook heel fijn om te weten dat hij het ophangen van de slingers van mij overneemt. Ik ben heel dankbaar voor zo’n lieve man naast mijn zijde (lief, ik weet dat je dit leest: ik hou oneindig veel van je. Dankjewel voor alles!).


Zondag 7 september – Spread the love
Be the change you wish to see in the world! Samen kunnen we het verschil maken, voor onszelf én voor elkaar.  En weet je even niet hoe? Het geven van jouw glimlach kan al een verschil maken! Gebruik de hashtag #ProjectPositief en help elkaar vooruit!

Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 37 reacties.

  1. Dagmar Valerie

   Ah superlief dankjewel lieve Laura!

 1. Yvette

  Geweldige foto’s! Bedankt voor dit initiatief! Ik voelde me precies die week niet zo fijn in m’n vel en dit maakte het echt een stukje beter! <3

  1. Dagmar Valerie

   Wauw wat bijzonder dat je dit deelt, echt heel erg lief van je dankjewel! Het is echt fijn om door de foto’s te kunnen scrollen, door het zien van de mooie verhalen en foto’s die gedeeld zijn kreeg ik ook energie <3

  1. Dagmar Valerie

   Wauw wat lief van je, dankjewel voor je prachtige comment!

  1. Dagmar Valerie

   Dankjewel lieve Denise <3 Superlief van je!

 2. Svenja

  Zelf had ik deze challenge even gemist vanwege mijn vakantie, maar zag op Instagram inderdaad veel foto’s voorbij komen. Heel leuk idee Dagmar, en wat een mooie toepasselijke foto’s heb je gedeeld!
  Svenja onlangs geplaatst…New in : Victoria’s Secret Ipad caseMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah heel erg bedankt voor je prachtige compliment!

 3. Yudeska

  Ik vind dit dus zo een goed initatief. word elke keer blij als ik het voorbij zie komen

 4. Sophie

  Wat heb je ‘m prachtig ingevuld lieve Dagmar! Ik moet eerlijk toegeven dat ik door drukte de laatste 3 dagen niet mee heb gedaan, maar ik vond het een geweldige challenge om te doen, deze moet je er in houden! <3
  Sophie onlangs geplaatst…Kiko Clics SystemMy Profile

 5. Karlijn

  Weet je wat hier zo leuk aan is? Dat je echt merkt dat jij (ja jij Dagmar!) iedereen raakt en inspireert met je teksten en foto’s. Je maakt ons er van bewust en als ik naar mezelf kijk sta ik er veel meer bij stil. Ik doe je ‘opdrachten’ zoals die van gisteren en haal er echt plezier uit. En als ik dan al die mooie instagram foto’s zie krijg ik een dikke vette glimlach. Dankjewel! X
  Karlijn onlangs geplaatst…Een film die je bijblijftMy Profile

 6. Aurelie

  Ik heb met heel veel plezier meegedaan aan de challenge en ik vond het erg inspirerend om ook de foto’s van anderen te zien op instagram. Ik vind het erg knap van jou dat het je gelukt is om zoveel mensen te overtuigen om mee te doen aan de challenge en om zo wat meer positiviteit in het leven te brengen.
  Aurelie onlangs geplaatst…Review: Diadermine High Tolerance nachtcrèmeMy Profile

 7. Joyce

  Echt een superproject! En ik hoop dat we met z’n allen lekker positief kunnen blijven en anderen besmetten :)

 8. Daphne

  Ja, hier word ik wel vrolijk van! Leuk zo’n overzichtje!

 9. Maureen

  Wat een leuk en geslaagd project heb je gestart, echt goed van je! Hopelijk start je in de toekomst nog meer leuke projecten op, dan zal ik zeker deelnemen!

 10. Ik vond het een hele inspirerende (en positieve ;) challenge, Dagmar! Ik vond het heel leuk om mee te doen, maar misschien nog wel leuke om anderen hun foto’s te zien!
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Wishlist WebstashMy Profile

 11. Kimberly

  De tekst die je bij de foto van Life is a party heb gezet is echt heel mooi zeg!! <3 Je hebt trouwens echt heel veel leuke en vrolijke foto's neer gezet! Ik vond het ook een super leuke challenge en ik wil een vervolg hihi! Misschien een kerst versie? :D
  Kimberly onlangs geplaatst…Fashion vieren tijdens het Fashion Feestje!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge