Blog

Project Positief – Mijn invulling van de Instagram Challenge

September3Wauw ik had nooit, maar dan ook nooit durven dromen dat zoveel lieve en inspirerende mensen deel zouden nemen aan de Instagram Challenge voor #ProjectPositief. Lieve Anne was zo creatief om de afbeelding met thema’s in elkaar te zetten, vanuit hier ging iedereen elke dag aan de slag met het uploaden van prachtige foto’s. Er werden in totaal meer dan 600 foto’s geüpload, een droom die uit is gekomen. Ik werd er ongelooflijk gelukkig van, jullie ook? Ik ben zo dankbaar voor alle hulp van iedereen om elkaar te besmetten met positiviteit, ik hoop dat we dit kunnen vasthouden. Kijk je mee naar de foto’s die ik heb geüpload voor de challenge?

Project Positief Instagram Challenge#ProjectPositief
Zo leuk, toen ik de challenge aankondigde gaf ik aan dat het echt een droom zou zijn die uitkwam als het lukt om samen aan de slag te gaan om anderen te besmetten met positiviteit. Deze droom is werkelijkheid geworden, het raakte mij echt dat er zoveel prachtige foto’s én verhalen werden gedeeld. We hielpen elkaar vooruit en het was zo bijzonder om iedereen er actief mee bezig te zien. Er is niets waardevoller dan de mogelijkheid om voor de ander een positief verschil te creëren en een glimlach te kunnen toveren op het gezicht van de ander. Jullie zijn daar bij mij goed in geslaagd, want ik zat de hele week met een brede lach naar mijn scherm te staren, de ene foto was nog indrukwekkender en meer inspirerend dan de ander. Echt een onvergetelijke ervaring!

Maandag 1 september – Een quote
We hebben nooit genoeg en willen heel graag meer, meer en meer. Maar dat is niet de oplossing. Het gaat erom wat je doet met wat je hebt. Je kunt blijven verlangen naar mooier, beter en best, maar wees je bewust van waardoor je wordt omringd. Als je je steeds focust op wat er misschien nog gaat komen, kan je niet gelukkig zijn met wat je op dit moment allemaal hebt. Haal het beste uit jezelf, uit de middelen en uit de situatie. Je kunt het!


Dinsdag 2 september – Happy moment
Life is a beach! Mijn Happy Moment is een foto van het strand bij de ondergaande zon waar ik samen met mijn vriendje naar keek. We zaten Front row en het was adembenemend mooi. Als ik deze foto zie dan denk ik aan het ontspannen gevoel dat ik toen had ik mijn lichaam, aan de golfen op de achtergrond en vrolijke én luidruchtige meeuwen. Het was echt een hele mooie avond. 

Woensdag 3 september – Smile
Aah ik word zo blij van mijn lieve blogvriendinnetjes! Het zijn stuk voor stuk echte toppers waar ik ontzettend veel om geef. Ze maken mij heel erg blij met hun inspirerende artikelen en deze foto is gemaakt op een heel geslaagd event. Het was zo gezellig, ik word zelfs gelukkig als ik eraan terugdenk. Op de foto zie je lieve Dionne, Saranda, Lois, Britt, Alexandra, Anne en Ingeborg <3


Donderdag 4 september – Good Times
Als ik deze foto zie krijg ik spontaan weer kippenvel. Na hard werken en letterlijk bergen verplaatsen om mijn gezondheid naar een hoger niveau te tillen, haalde ik het topje van de berg (in Polen). Het uitzicht was waanzinnig mooi, zo indrukwekkend! Precies een jaar daarvoor wou ik dezelfde berg beklimmen, maar dit was toen nog niet mogelijk met mijn gezondheid. Toen ik wel de top bereikte, was dit zo’n persoonlijke overwinning dat ik nog steeds kracht put uit deze foto als het even minder gaat. Op een dag lukt het misschien wel!

Vrijdag 5 september – Yes I can!
Wohooo het Yes I Can – thema kwam heel goed uit! Ik wou zo graag de vijf kilometer hardlopen en ondanks de pijn die ik voelde is het gelukt. In het begin moest ik flink doorbijten, maar toen ik eenmaal bezig was ging het zoveel beter dan ik had verwacht. En toen ik over de helft was moest ik het van mijzelf halen haha. Ik wou niets liever dan die vijf zien stralen op het apparaat. Yes I can!


Zaterdag 6 september – Life is a party
Ah mijn lieve vriend maakt mij echt heel erg blij. Ook al gaat het lichamelijk niet altijd goed, ik probeer altijd het beste te maken van elke situatie. Ik hang graag de slingers op in ons leven, ik word oprecht heel blij als ik zie dat mijn vriend gelukkig is. Maar als het met mij minder gaat, dan is het ook heel fijn om te weten dat hij het ophangen van de slingers van mij overneemt. Ik ben heel dankbaar voor zo’n lieve man naast mijn zijde (lief, ik weet dat je dit leest: ik hou oneindig veel van je. Dankjewel voor alles!).


Zondag 7 september – Spread the love
Be the change you wish to see in the world! Samen kunnen we het verschil maken, voor onszelf én voor elkaar.  En weet je even niet hoe? Het geven van jouw glimlach kan al een verschil maken! Gebruik de hashtag #ProjectPositief en help elkaar vooruit!

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.