Blog

Project Positief Instagram Challenge

Project Positief Instagram ChallengeAnderen vooruit helpen door hen te besmetten met positiviteit, dat staat in de artikelen rondom Project Positief centraal op mijn blog. Sinds een maand vind je elke maandag een artikel hierover online, omdat de week goed mag beginnen en omdat ik dit ook iedereen van harte gun. Het internet staat de laatste tijd overvol met moeilijke en hartverscheurende situaties, ik hoop middels Project Positief meer positiviteit te kunnen verspreiden maar daar heb ik jullie hulp hard bij nodig. Ik ben echt een Instagram-fan en daarom leek het mij superleuk om de maand september positief te starten met een challenge waar je een goed gevoel aan overhoudt. En ik weet zeker dat je het gaat halen, kijk en doe je mee?!

Lieve Anne is zo creatief geweest om de mooie afbeelding voor deze challenge te maken, I love it! Het enige wat je ervoor nodig hebt is Instagram of Twitter. Je kunt Anne (@AnneSolveigNL) en mij (@ByDagmarValerie) volgen voor leuke updates en natuurlijk extra inspiratie. Ik maak een groot overzicht van de challenge op mijn blog en zal alle deelnemers noemen, dus mocht je mee willen doen dan wil ik je vragen om de hashtag #ProjectPositief te gebruiken zodat ik alle foto’s kan vinden. Op maandag 1 september gaan we een week lang van start om anderen te besmetten met positiviteit, we can do this! Elke dag staat er een ander onderwerp centraal ter inspiratie voor Project Positief om te delen op Instagram:

Maandag 1 september – Een quote
Dinsdag 2 september – Happy moment
Woensdag 3 september – Smile
Donderdag 4 september – Good Times
Vrijdag 5 september – Yes I can!
Zaterdag 6 september – Life is a party
Zondag 7 september – Spread the love

Hoe leuk is het om samen aan de slag te gaan om anderen te besmetten met positiviteit? Dat is echt een droom die uitkomt als dat lukt, want niets is waardevoller dan een glimlach te toveren op het gezicht van de ander. Dat is toch goud waard? Samen kunnen we echt het verschil maken, het zou super zijn als we samen van de #ProjectPositief Challenge op Instagram/ Twitter een succes kunnen maken.

Gebruik de hashtag #ProjectPositief en help elkaar vooruit!

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.