Project Positief Instagram Challenge

Project Positief Instagram Challenge

Project Positief Instagram ChallengeAnderen vooruit helpen door hen te besmetten met positiviteit, dat staat in de artikelen rondom Project Positief centraal op mijn blog. Sinds een maand vind je elke maandag een artikel hierover online, omdat de week goed mag beginnen en omdat ik dit ook iedereen van harte gun. Het internet staat de laatste tijd overvol met moeilijke en hartverscheurende situaties, ik hoop middels Project Positief meer positiviteit te kunnen verspreiden maar daar heb ik jullie hulp hard bij nodig. Ik ben echt een Instagram-fan en daarom leek het mij superleuk om de maand september positief te starten met een challenge waar je een goed gevoel aan overhoudt. En ik weet zeker dat je het gaat halen, kijk en doe je mee?!

Lieve Anne is zo creatief geweest om de mooie afbeelding voor deze challenge te maken, I love it! Het enige wat je ervoor nodig hebt is Instagram of Twitter. Je kunt Anne (@AnneSolveigNL) en mij (@ByDagmarValerie) volgen voor leuke updates en natuurlijk extra inspiratie. Ik maak een groot overzicht van de challenge op mijn blog en zal alle deelnemers noemen, dus mocht je mee willen doen dan wil ik je vragen om de hashtag #ProjectPositief te gebruiken zodat ik alle foto’s kan vinden. Op maandag 1 september gaan we een week lang van start om anderen te besmetten met positiviteit, we can do this! Elke dag staat er een ander onderwerp centraal ter inspiratie voor Project Positief om te delen op Instagram:

Maandag 1 september – Een quote
Dinsdag 2 september – Happy moment
Woensdag 3 september – Smile
Donderdag 4 september – Good Times
Vrijdag 5 september – Yes I can!
Zaterdag 6 september – Life is a party
Zondag 7 september – Spread the love

Hoe leuk is het om samen aan de slag te gaan om anderen te besmetten met positiviteit? Dat is echt een droom die uitkomt als dat lukt, want niets is waardevoller dan een glimlach te toveren op het gezicht van de ander. Dat is toch goud waard? Samen kunnen we echt het verschil maken, het zou super zijn als we samen van de #ProjectPositief Challenge op Instagram/ Twitter een succes kunnen maken.

Gebruik de hashtag #ProjectPositief en help elkaar vooruit!

Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 44 reacties.

 1. Yudeska

  Super leuk idee! Zag het al voorbij komen, wie weet doe ik ook mee

  1. Dagmar Valerie

   Heel erg bedankt, superlief en leuk <3

  1. Dagmar Valerie

   Aah ja ik ook! Ik ben heel erg benieuwd, ik had nooit verwacht dat er zoveel mensen hieraan deel zouden nemen. Echt te gek en onwijs bijzonder!

  1. Dagmar Valerie

   Aah wat onwijs leuk! En er zijn al veel foto’s geplaatst met de hashtag, wellicht krijg je daar ook inspiratie van :D Echt heel leuk je comment!

 2. Kim

  Ik heb toevallig gisteren een quote geupload, maar ik zal deze hashtag er nog even bij zitten, leuk :)
  Kim onlangs geplaatst…4. QuoteMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah wat superlief om te horen, dankjewel voor je mooie comment! Gelukkig was het vandaag nog een stralende dag, hopelijk kunnen we dit vasthouden!

 3. Bianca

  Wat leuk! Ik doe alleen niet mee ik ben daar zo slecht in ik vergeet dan weer om de helft te doen enz :-) x

 4. Saskia

  Heel erg leuk idee! Ik ga m’n best doen om mee te doen en iig af en toe tussen de instagram foto’s van jullie project. Ben ook grote fan van instagram!

  1. Dagmar Valerie

   Wauw wat superleuk, dankjewel voor je mooie compliment!

 5. Aurelie

  Super leuk project! Ik heb deze morgen al mijn quote op instagram geplaatst en ben nu al aan het denken over de foto die ik morgen ga plaatsen, hihi.
  Aurelie onlangs geplaatst…Beauty: 3 miskopenMy Profile

 6. Lieke

  Wat een leuk idee! Ik doe zeker mee!
  Een beetje extra positiviteit kan nooit mis. :)

 7. Ryanne

  wat een mooi initiatief! Zag het al overal voorbij komen op instagram hihi

 8. Maaike

  Lieve dagmar, heb je toch altijd weer super goede ideeën! Ik doe al mee sinds het begin & dat heb je ook al gezien :) Maar ik wou je even laten weten dat ik het een super idee vind. En omdat ik het zo super vind staat er vrijdag een blog post online over deze challenge :D You go girl! Heel veel liefs!
  Maaike onlangs geplaatst…# Back to schoolMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw zo ontzettend bijzonder om te horen, echt heel erg lief! Wat een hartverwarmende woorden, ik ben er stil van! Heel erg bedankt, nu al, voor je bijdrage en hulp om het tot zo’n fijn en mooi geheel te maken. Heel veel liefs Xxx

Geef een antwoord

CommentLuv badge