Blog

Project Positief Instagram Challenge 2.0

ProjectPositiefInstagramChallengeAnderen vooruit helpen door hen te besmetten met positiviteit, dat staat in de artikelen rondom Project Positief centraal op mijn blog. Ik hoop middels Project Positief meer positiviteit te kunnen verspreiden maar daar heb ik jullie hulp hard bij nodig. Ik ben echt een Instagram-fan en daarom leek het mij superleuk om deze maand februari (net als dat we september een positieve boost hebben gegeven) positief te starten met een challenge waar je een goed gevoel aan overhoudt. Ik kreeg veel vragen wanneer er een tweede challenge ging komen, dat vond ik natuurlijk een geweldig plan. Het wordt de Project Positief Instagram Challenge 2.0! De eerste keer zijn er meer dan 650 foto’s geplaatst, hoe bijzonder is dat?! En ik weet zeker dat we samen een positief verschil kunnen maken, kijk en doe je mee?!

Lieve Anne is zo creatief geweest om de mooie afbeelding voor deze challenge te maken, I love it! Het enige wat je voor deze challenge nodig hebt is Instagram of Twitter. Je kunt mij (@ByDagmarValerie) volgen voor leuke updates en natuurlijk extra inspiratie. Ik kom bij iedereen een kijkje nemen en deel zoveel mogelijk mooie foto’s van iedereen, daarom wil ik je vragen om bij deelname de hashtag #ProjectPositief te gebruiken zodat ik alle foto’s kan vinden en er collages van kan maken. Op woensdag 4 februari (lekker random om de week te breken) gaan we tien dagen anderen besmetten met positiviteit, we can do this! Elke dag staat er een ander onderwerp centraal ter inspiratie voor Project Positief om te delen op Instagram:

Woensdag 4 februari – Follow your heart
Donderdag 5 februari – Thankful
Vrijdag 6 februari – Color your life
Zaterdag 7 februari – Friends
Zondag 8 februari – Home sweet home
Maandag 9 februari – Inspiration
Dinsdag 10 februari – Live your dreams
Woensdag 11 februari – Rise & Shine
Donderdag 12 februari– Enjoy today
Vrijdag 13 februari – Be happy & Smile!

Hoe leuk is het om samen aan de slag te gaan om anderen te besmetten met positiviteit? De eerste keer was al zo’n droom die uitkwam, toen ik door de foto’s scrolde kreeg ik weer tranen in mijn ogen. Hoe te gek is het dat we met z’n allen een positieve boost kunnen creëren? Niets is waardevoller dan een glimlach te toveren op het gezicht van de ander. Dat is toch goud waard? Samen kunnen we echt het verschil maken, het zou super zijn als we samen van de #ProjectPositief Challenge op Instagram/ Twitter een succes kunnen maken.

Gebruik de hashtag #ProjectPositief en help elkaar vooruit! Doe je mee?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.