Project Positief Instagram Challenge 2.0

Project Positief Instagram Challenge 2.0

ProjectPositiefInstagramChallengeAnderen vooruit helpen door hen te besmetten met positiviteit, dat staat in de artikelen rondom Project Positief centraal op mijn blog. Ik hoop middels Project Positief meer positiviteit te kunnen verspreiden maar daar heb ik jullie hulp hard bij nodig. Ik ben echt een Instagram-fan en daarom leek het mij superleuk om deze maand februari (net als dat we september een positieve boost hebben gegeven) positief te starten met een challenge waar je een goed gevoel aan overhoudt. Ik kreeg veel vragen wanneer er een tweede challenge ging komen, dat vond ik natuurlijk een geweldig plan. Het wordt de Project Positief Instagram Challenge 2.0! De eerste keer zijn er meer dan 650 foto’s geplaatst, hoe bijzonder is dat?! En ik weet zeker dat we samen een positief verschil kunnen maken, kijk en doe je mee?!

Lieve Anne is zo creatief geweest om de mooie afbeelding voor deze challenge te maken, I love it! Het enige wat je voor deze challenge nodig hebt is Instagram of Twitter. Je kunt mij (@ByDagmarValerie) volgen voor leuke updates en natuurlijk extra inspiratie. Ik kom bij iedereen een kijkje nemen en deel zoveel mogelijk mooie foto’s van iedereen, daarom wil ik je vragen om bij deelname de hashtag #ProjectPositief te gebruiken zodat ik alle foto’s kan vinden en er collages van kan maken. Op woensdag 4 februari (lekker random om de week te breken) gaan we tien dagen anderen besmetten met positiviteit, we can do this! Elke dag staat er een ander onderwerp centraal ter inspiratie voor Project Positief om te delen op Instagram:

Woensdag 4 februari – Follow your heart
Donderdag 5 februari – Thankful
Vrijdag 6 februari – Color your life
Zaterdag 7 februari – Friends
Zondag 8 februari – Home sweet home
Maandag 9 februari – Inspiration
Dinsdag 10 februari – Live your dreams
Woensdag 11 februari – Rise & Shine
Donderdag 12 februari– Enjoy today
Vrijdag 13 februari – Be happy & Smile!

Hoe leuk is het om samen aan de slag te gaan om anderen te besmetten met positiviteit? De eerste keer was al zo’n droom die uitkwam, toen ik door de foto’s scrolde kreeg ik weer tranen in mijn ogen. Hoe te gek is het dat we met z’n allen een positieve boost kunnen creëren? Niets is waardevoller dan een glimlach te toveren op het gezicht van de ander. Dat is toch goud waard? Samen kunnen we echt het verschil maken, het zou super zijn als we samen van de #ProjectPositief Challenge op Instagram/ Twitter een succes kunnen maken.

Gebruik de hashtag #ProjectPositief en help elkaar vooruit! Doe je mee?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 54 reacties.

  1. Dagmar Valerie

   Aah je enthousiasme is aanstekelijk, wat onwijs lief je reactie dankjewel!

 1. Ik ga zeker proberen om mee te doen! De vorige keer had ik niet mee gedaan en daar had ik achteraf wel spijt van. ;)
  Laura Steenks onlangs geplaatst…Instagram TagMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah geen spijt voelen hoor, super als je deze editie deel neemt, ben nu al nieuwsgierig naar je foto’s <3 Fijne week toegewenst!

  1. Dagmar Valerie

   Haha ja het is niet voor niets een challenge, ik vind het ook nog behoorlijk lastig maar het moet lukken :) Super dat je ook mee gaat doen, echt een eer!

 2. Anniek

  Leuk zeg, tof idee! Gaaf ook dat zoveel mensen die oppakken en je idee ook echt gaan uitvoeren, lijkt me echt mooi om te zien. You go girl! Liefs Anniek
  Anniek onlangs geplaatst…Join My Life #49My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ja echt heel bijzonder, ben benieuwd hoe het deze keer zal gaan. We maken er met z’n allen een feestje van :) Succes deze week X

 3. Frauke

  Ahhh superleuk! Ik ga proberen mee te doen als ik eraan denk, want ik ben niet altijd zoveel bezig met Instagram haha! Ik ben wel echt ontzettend benieuwd naar alle foto’s die voorbij gaan komen :)! X
  Frauke onlangs geplaatst…Bourjois Color boost & Colorband sticksMy Profile

 4. Lore

  Wat leuk! Ik zal proberen om mee te doen!

 5. Veerlez

  Hele leuke challenge, maar ik ga er niet aan mee doen want ik vergeet mn foto’s toch altijd te maken haha
  Veerlez onlangs geplaatst…#Pluk het Geluk 3My Profile

 6. Sophie

  Yay! Wat ontzettend leuk! Ik zal uiteraard weer meedoen, hihi <3 Let's do this!

 7. Bertine

  lijkt me enorm leuk om mee te doen! ben wel heel vergeetachtig met dit soort dingen (om dit dagelijks te doen) moet ik zeggen!

 8. Eline

  Ik doe weer mij! Zo trots met wat je er al mee hebt bereikt! Laten we nog meer mensen besmetten! Ik word altijd vrolijk van je prachtige positieve artikelen en het inspireer mij om mijn leven positiever te bekijken :)
  Eline onlangs geplaatst…Benefit Puff Off! Instant Eye GelMy Profile

 9. Eline

  Ik hoop dat ik het onthoud, want dit is echt iets waar ik zeker aan mee wil doen :D zoo leuk
  Eline onlangs geplaatst…Blogdilemma’sMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge