Blog

Project Positief Close Up – Teske (Teskuh.nl) over passie

Screenshots50Als er iemand is die vol passie en plezier aan de slag gaat, dan is het Teske de Schepper van de blog Teskuh.nl. Ik volg haar blog al ontzettend lang en ik kijk met trots toe hoe zij van haar dromen werkelijkheid maakt. Dat maakte het natuurlijk extra spannend om haar te vragen, maar mijn nieuwsgierigheid won het (gelukkig!) waardoor we nu allemaal kunnen genieten van haar inspirerende antwoorden. Enjoy! 

♧ Wat is je levensmotto?
Een écht levensmotto heb ik niet, maar er is wel een quote die altijd in mijn hoofd blijft hangen bij allerlei situaties. Ik weet niet van wie hij is, maar ik kwam hem ooit tegen op het internet: ‘Als je altijd omlaag blijft kijken, zal je de zon nooit zien’. Het is zó waar en treffend, want als je negatief blijft zal dat zich ook nooit omzetten in positief. Zo probeer ik ook te leven.

♧ Wat betekent passie voor jou?
Passie betekent voor mij iets kunnen uitoefenen waar je een grote liefde voor voelt. Iets wat voor uitdaging en prikkels zorgt, waardoor je jezelf kunt verbeteren op meerdere vlakken.

♧ Wat is jouw grootste passie en welke rol speelt dit in je leven?
Dat vind ik heel lastig om te kiezen! Ik vind zoveel dingen leuk. Ik denk dat creëren er gewoon eentje is en dat kan natuurlijk op allerlei vlakken toegepast worden. Het speelt een grote rol in mijn leven, want het is een onderdeel van mijn werk, maar buiten dat is het ook hetgeen waar ik mijn energie uit haal. Als ik niet creatief bezig kan zijn en niet word uitgedaagd, dan maakt dat me ongelukkig.

♧ Jouw passie, het plezier en doorzettingsvermogen zie je in alles wat je doet terug, is dit altijd zo geweest?
Nee, niet altijd, maar dat is in mijn geval volgens mij ook vrij logisch. Als puber was ik erg zoekende naar wat ik wilde en hoewel ik ook al wel creatief bezig was toen, waren de dingen die ik deed meer tijdverdrijf naast mijn schoolwerk. Later ging ik pas de passie voelen en wilde ik groeien in alles wat ik deed. Volgens mij is dat de omslag, wanneer een hobby een passie wordt.

♧ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Je kunt meer dan je zelf denkt en vaak ook wat anderen denken. Het is makkelijk om altijd maar bij de dingen te blijven die anderen van je verwachten en geen verdere stappen te zetten. Ik weet het, want ik heb dit jarenlang zelf gedaan. Het voelt echter behalve heel spannend, ook zo bevrijdend wanneer je jezelf en anderen weet te verbazen met een stap in je leven. Wijs geen dromen van jezelf af, omdat je denkt dat ze niet waar te maken zijn.

Dankjewel Teske voor je inspirerende boodschap en het delen van zulke mooie woorden met ons. Ik volg je al… héél erg lang en ik vind het te gek om te zien hoe het harde werken bij jou wordt beloond. En wat mag je ontzettend trots zijn op wat je hebt bereikt in een relatief korte periode. Je bijdrage aan Project Positief Close Up ervaar ik als heel bijzonder en ik ben trots om jouw antwoorden te mogen delen. Heel erg bedankt voor je moeite, tijd en prachtige woorden!

challenge projectpositief bydagmarvalerie

Ik geef jou een missie mee. Want weet jij eigenlijk waar je veel plezier door ervaart en waar je passie ligt? Is er een ultiem ‘iets’ waardoor jij het geluk door je lichaam voelt stromen en waar je een energieboost door krijgt? Hoeveel tijd maak je hiervoor vrij? Hoe zou je je voelen als je hier meer ruimte voor vrij maakt in je agenda? Zoals Teske aangeeft, wijs geen dromen van jezelf af. Creëer de ruimte om deze dromen te realiseren en verwerk je passie in het dagelijkse! Nog geen passie ontdekt die bij jou aansluit? Neem de tijd om deze te vinden, je gaat er geen spijt van krijgen. Geniet van dit avontuur!

Wat is jouw passie? Waar beleef je veel plezier aan en geeft je energie?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.