Blog

Project Positief Close Up – Kelly (Kellycaresse.nl) over familie

December13Als ik denk aan familie, dan denk ik aan warmte, liefde, veiligheid en acceptatie. Dat dit niet vanzelfsprekend is, heb ik zelf ook ervaren. Mijn ouders zijn gescheiden en ik heb familie op 1200 km afstand wonen. Dat ik niets tekort ben gekomen, heb ik te danken aan mijn geweldige moeder die mij heeft voorzien van oneindig veel liefde en waardevolle lessen. Mijn moeder is dan ook echt een voorbeeld voor mij. Een andere mama waar ik veel bewondering voor heb, is Kelly van de blog Kellycaresse.nl. Kelly is een trotse moeder van Lana én zij heeft de stap gezet om fulltime te bloggen. Kelly staat heel positief in het leven en aan mij de eer om haar te interviewen!

♧ Wat is je levensmotto?
Mijn levensmotto is leef je dromen en geniet van ieder moment! Het leven is zo kwetsbaar, ik heb ondervonden dat er dingen in je leven kunnen gebeuren waar je geen vat op hebt en waardoor je met beide benen weer op de grond gezet wordt, dat is niet leuk maar daar kun je wel veel van leren. Daardoor heb ik geleerd het leven te waarderen, te omarmen en te gaan voor het realiseren van mijn dromen, want voor je het weet zijn we oud. Ik besloot daarom om bepaalde stappen in mijn leven niet uit te stellen naar de toekomst maar nu al te verwezenlijken. Zo koos ik ervoor om al jong moeder te worden wat het mooiste is wat me overkomen is, en ik ging mijn droom achterna door volledig voor mijn eigen bedrijf en passie te gaan waar ik nu fulltime mee bezig ben, een droom die uitgekomen is!

♧ Wat betekent familie voor jou?
Familie is voor mij de basis van geluk, de lieve mensen waar je terecht kunt voor steun en vertrouwen en waar je jezelf mag zijn. Ook zijn dit de mensen die met je mee kunnen denken bij het aangaan van bepaalde stappen in je leven en zij zijn de personen die me het meest gelukkig maken.

♧ Was het altijd al een droom van je om een kindje te krijgen?
Absoluut, weer zo’n cliché antwoord maar ik droomde er als klein meisje al van om moeder te worden. Het is het mooiste maar ook het moeilijkste wat ik heb mogen meemaken in mijn leven maar het maakt iedere dag zo mooi. Als ik in de ochtend Lana uit haar bedje haal en haar met een grote glimlach me zie opwachten weet ik dat dit het geluk in mijn leven is.

Je combineert het fulltime bloggen met het zijn van een liefdevolle
mama, ben je blij met deze stap en hoe ervaar je het tot nu toe?
Hier ben ik heel erg blij mee, ik vind het heerlijk om te moederen, voor Lana te zorgen, haar zo dichtbij te zien ontwikkelen en opgroeien en daarbij vind ik het heel fijn om te werken aan mijn eigen bedrijf, vanuit huis. De combinatie maakt mij heel gelukkig. Het is heel erg druk en het is soms echt niet te combineren maar tot nu toe werkt het heel erg goed en maakt het me heel gelukkig. Ik ben dankbaar dat ik deze stap heb durven zetten en dat het zo goed heeft uitgepakt.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Geloof in je dromen en stel ze niet uit naar de toekomst om ze te verwezenlijken!

Dankjewel Kelly voor je inspirerende boodschap en het delen van zulke mooie woorden met ons. Je bent echt een voorbeeld voor mij en weet dat ik onwijs trots op je ben hoe je alles weet te combineren én tegelijkertijd zoveel plezier uitstraalt. Ik gun jou en je mooie gezin alle warmte, liefde en geluk van de wereld. Je bijdrage aan Project Positief Close Up ervaar ik als heel bijzonder en ik ben trots om jouw antwoorden te mogen delen. Heel erg bedankt voor je moeite, tijd en prachtige woorden! 

challenge projectpositief bydagmarvalerie

Ik geef jou een challenge mee! Het thema ‘familie’ staat centraal en jouw missie is om na te denken wat het hebben van familie voor je betekent. Wie vormt je familie eigenlijk en wat doet het met je als je samen met hen bent? Is het je gezin die je familie noemt of bijvoorbeeld meer je vrienden? Of voelt het team op werk als een familie? En ken je misschien iemand die geen familie meer heeft of net ergens buiten valt? Nodig hem/haar uit erbij te komen, niemand hoeft er alleen voor te staan toch?  Deel jouw warmte, geluk en liefde zodat het zich kan vermenigvuldigen. 

Wat betekent familie voor jou?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.