Project Positief Close Up – Kelly (Kellycaresse.nl) over familie

Project Positief Close Up – Kelly (Kellycaresse.nl) over familie

December13Als ik denk aan familie, dan denk ik aan warmte, liefde, veiligheid en acceptatie. Dat dit niet vanzelfsprekend is, heb ik zelf ook ervaren. Mijn ouders zijn gescheiden en ik heb familie op 1200 km afstand wonen. Dat ik niets tekort ben gekomen, heb ik te danken aan mijn geweldige moeder die mij heeft voorzien van oneindig veel liefde en waardevolle lessen. Mijn moeder is dan ook echt een voorbeeld voor mij. Een andere mama waar ik veel bewondering voor heb, is Kelly van de blog Kellycaresse.nl. Kelly is een trotse moeder van Lana én zij heeft de stap gezet om fulltime te bloggen. Kelly staat heel positief in het leven en aan mij de eer om haar te interviewen!

♧ Wat is je levensmotto?
Mijn levensmotto is leef je dromen en geniet van ieder moment! Het leven is zo kwetsbaar, ik heb ondervonden dat er dingen in je leven kunnen gebeuren waar je geen vat op hebt en waardoor je met beide benen weer op de grond gezet wordt, dat is niet leuk maar daar kun je wel veel van leren. Daardoor heb ik geleerd het leven te waarderen, te omarmen en te gaan voor het realiseren van mijn dromen, want voor je het weet zijn we oud. Ik besloot daarom om bepaalde stappen in mijn leven niet uit te stellen naar de toekomst maar nu al te verwezenlijken. Zo koos ik ervoor om al jong moeder te worden wat het mooiste is wat me overkomen is, en ik ging mijn droom achterna door volledig voor mijn eigen bedrijf en passie te gaan waar ik nu fulltime mee bezig ben, een droom die uitgekomen is!

♧ Wat betekent familie voor jou?
Familie is voor mij de basis van geluk, de lieve mensen waar je terecht kunt voor steun en vertrouwen en waar je jezelf mag zijn. Ook zijn dit de mensen die met je mee kunnen denken bij het aangaan van bepaalde stappen in je leven en zij zijn de personen die me het meest gelukkig maken.

♧ Was het altijd al een droom van je om een kindje te krijgen?
Absoluut, weer zo’n cliché antwoord maar ik droomde er als klein meisje al van om moeder te worden. Het is het mooiste maar ook het moeilijkste wat ik heb mogen meemaken in mijn leven maar het maakt iedere dag zo mooi. Als ik in de ochtend Lana uit haar bedje haal en haar met een grote glimlach me zie opwachten weet ik dat dit het geluk in mijn leven is.

Je combineert het fulltime bloggen met het zijn van een liefdevolle
mama, ben je blij met deze stap en hoe ervaar je het tot nu toe?
Hier ben ik heel erg blij mee, ik vind het heerlijk om te moederen, voor Lana te zorgen, haar zo dichtbij te zien ontwikkelen en opgroeien en daarbij vind ik het heel fijn om te werken aan mijn eigen bedrijf, vanuit huis. De combinatie maakt mij heel gelukkig. Het is heel erg druk en het is soms echt niet te combineren maar tot nu toe werkt het heel erg goed en maakt het me heel gelukkig. Ik ben dankbaar dat ik deze stap heb durven zetten en dat het zo goed heeft uitgepakt.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Geloof in je dromen en stel ze niet uit naar de toekomst om ze te verwezenlijken!

Dankjewel Kelly voor je inspirerende boodschap en het delen van zulke mooie woorden met ons. Je bent echt een voorbeeld voor mij en weet dat ik onwijs trots op je ben hoe je alles weet te combineren én tegelijkertijd zoveel plezier uitstraalt. Ik gun jou en je mooie gezin alle warmte, liefde en geluk van de wereld. Je bijdrage aan Project Positief Close Up ervaar ik als heel bijzonder en ik ben trots om jouw antwoorden te mogen delen. Heel erg bedankt voor je moeite, tijd en prachtige woorden! 

challenge projectpositief bydagmarvalerie

Ik geef jou een challenge mee! Het thema ‘familie’ staat centraal en jouw missie is om na te denken wat het hebben van familie voor je betekent. Wie vormt je familie eigenlijk en wat doet het met je als je samen met hen bent? Is het je gezin die je familie noemt of bijvoorbeeld meer je vrienden? Of voelt het team op werk als een familie? En ken je misschien iemand die geen familie meer heeft of net ergens buiten valt? Nodig hem/haar uit erbij te komen, niemand hoeft er alleen voor te staan toch?  Deel jouw warmte, geluk en liefde zodat het zich kan vermenigvuldigen. 

Wat betekent familie voor jou?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 29 reacties.

 1. Marion

  Wat leuk om Kelly hier te”zien”. Haar blog was een van de eerste die ik ging volgen en ik vind het zo mooi om te zien hoe positief zij in het leven staat. Prachtig gezinnetje. Familie. Ik ben zo dankbaar voor mijn familie. Ik ga een zware tijd door op het moment en ik durf wel te zeggen dat ik dat zonder mijn familie niet volgehouden had. Ze zijn mijn steun en toeverlaat.
  Marion onlangs geplaatst…Tea Time!My Profile

 2. Dina

  Wat een mooie en positieve vrouw is Kelly. Leuk ook om te lezen dat ze zo geniet van het ‘moederen’ (dat lijkt mij ook heerlijk ooit).
  Dina onlangs geplaatst…De nieuwe bankMy Profile

 3. Amy

  Wat een gezellig en warm interview, als je begrijpt wat ik bedoel! :) Wat een groot voordeel, fulltime thuiswerken als je een kindje hebt. Scheelt vast een hoop zorgen :)
  Amy onlangs geplaatst…Beauty from abroad: FarmasiMy Profile

 4. Dit blijf ik een heel leuk project vinden en het is ook super leuk om de antwoorden elke keer te lezen.Familie betekend voor mij de plek waar je altijd terecht, kunt, de veilige haven. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Etos – Refreshing PrimerMy Profile

 5. Eline

  Wauw, leuk om aar verhaal hier te lezen, ze past ook perfect bij het thema!
  Familie is de basis van alles denk ik! Ik woon nu al ongeveer 3 jaar op mezelf en nog vaak besef ik me hoe belangrijk mijn familie voor me is en hoe erg ik ze soms nog steeds nodig heb!
  Eline onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #1My Profile

 6. Cindy

  Ooit hoop ik, net als Kelly, zelf een familie, een gezin te mogen zijn. De basis voor dit geluk ligt al in de fundering, zo stevig als een rots, de relatie tussen mijn vriend en mij. Ik prijs me heel gelukkig met mijn (schoon-)familie, ondanks dat we niet om de hoek wonen. En het gekke is: In de loop van de tijd ben ik dat steeds meer gaan waarderen, hoe groot het geluk van familie hebben is.
  Cindy onlangs geplaatst…Wat ik over beauty heb geleerd door andere blogs..My Profile

 7. Justine

  Tof dat je Kelly hebt geïnterviewd! Mooi om te lezen. Mijn familie zie ik eigenlijk nooit. In nl heb ik vrijwel geen familie, al m’n familie woont in Chili. Dat is helaas niet even op en neer, dus ik moet contact houden via internet en eens in de zoveel jaar langs gaan. Ik ben alweer aan het sparen!
  Justine onlangs geplaatst…Mijn favoriete Instagram accountsMy Profile

 8. Wat leuk dat je Kelly hebt mogen interviewen. En mooie antwoorden gaf ze.

  Het stukje met je challenge voor ons heb ik even gekopieerd. Ik ga denk ik een artikel hieraan wijden op mijn eigen blog. :D
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Persoonlijk alfabet: MMy Profile

 9. Deisy

  Heel mooi om te lezen en goed dat je aankaart dat familie belangrijk is: ik denk dat we hier veel te weinig bij stil staan en we mensen te snel voor lief nemen. Pas als er iets gebeurt in je leven met een ontzettende grote impact binnen je familie, word je gelijk de realiteit ingezogen en kan je jezelf wel voor je kop slaan dat je het niet anders hebt aangepakt. Dus inderdaad zou ik tegen iedereen ook willen zeggen: geniet van je familie die je om je heen hebt en neem ze niet voor lief! Ze zullen namelijk niet de rest van je leven bij je zijn… X
  Deisy onlangs geplaatst…Doelen realiseren? 4 tekenen dat goed bezig bent!My Profile

 10. Leuk dat je Kelly hier langs komt!

  Zelf ben ik opgegroeid met familie die zowel in de buurt wonen als 3200 kilometer verderop. Het maakt niet uit waar ze zitten, als je ze ziet dan is het gevoel er.

  Ik vind familie erg belangrijk, nu werk ik hard aan mijn gezin en hoop dat uit mijn gezin later ook een heel warm en gelukkige familie uit komt.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Beyoncé’s Surfboard & Watermelon (dirty talk)My Profile

 11. Linda

  Ik vind Kelly ook zo’n inspirerende vrouw, ik heb veel respect voor alles wat ze doet en hoe ze alles weet te combineren met elkaar :) En Lana is natuurlijk ook zo’n heerlijk meisje!
  Ik vind mijn familie heel belangrijk, zowel mijn eigen familie (ouders, broer en schoonzus) als mijn schoonfamilie (schoonouders, twee zwagers en één schoonzus). Ik probeer veel tijd met ze door te brengen, hoewel mijn ouders wel op een afstandje wonen (130 km ongeveer) dus die zie ik alleen in de weekenden (meestal), maar gelukkig hebben we internet en telefoon :)
  Linda onlangs geplaatst…Dingen waar ik over twijfel.My Profile

 12. Mooi geschreven hoor kelly! :) Ik vind familie ook belangrijk, maar helaas heb ik weinig contact met een groot deel daarvan. Een familieruzie is de oorzaak en het gaat eigenlijk nergens over. Gelukkig heb ik de familie van mijn vriend en daar ben ik ongelofelijk blij mee en dat zie ik ook een beetje als mijn eigen familie :)!
  Dianne Overbeeke onlangs geplaatst…Lush – Lemony FlutterMy Profile

 13. Maureen

  Superleuk om te lezen, en ik heb veel bewondering voor Kelly. En wat een leuke aanpassingen aan je website, geeft me echt een zomers en happy gevoel!

 14. Saar

  Ik heb echt een vreselijk relatie met familie. Voor mij is het geassocieerd met verplichtingen, stomme opmerkingen aanhoren en jaloezie. Het gezin waar ik ben opgegroeid is ook nooit geweldig veel rozengeur en maneschijn geweest. Soms denk ik dat mijn ouders beter gescheiden waren, voor zichzelf en voor ons.

  Bij mijn Lief heb ik echter een heel andere ervaring opgedaan. Er zijn daar ook dingen gebeurd, maar daar hangt de familie erg samen omdat ze met zo weinig zijn.

  Voor mij is familie een ruim woord geworden: de mensen waar je je goed bij voelt, graag mee samen bent en op kan rekenen zijn voor mij familie. Daar hoeft geen bloedband voor te zijn. Al ben ik wel enorm gesteld op mijn zussen, niets is daarmee te vegelijken!
  Saar onlangs geplaatst…Persoonlijk | Veel, heel veel lepels!My Profile

 15. Xaviera

  Prachtig om de antwoorden van Kelly te lezen! Mijn familie is heel belangrijk voor me, zonder hun steun en liefde had mijn leven er heel anders uitgezien.
  Xaviera onlangs geplaatst…Thoughts & Tea #3My Profile

 16. Whitney

  Familie is voor mij die mensen die je accepteren en steunen. Naast mijn familie (als bloedverwanten) zijn mijn vrienden ook familie. Van de week hebben mij heel erg gesteund en laten zien dat het allemaal oke is. Zit onverwachts ziek thuis en voelde me erg naar. Alle lieve berichtjes en belletjes die ik ontving was echt hartverwarmend.
  Whitney onlangs geplaatst…BekkeninstabiliteitMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge