Blog

Project Positief Close Up – Carlijn Bekker over plezier

December10
Yes, een online magazine voor style, life en funverslaafden! GRLMAG is hét platform waarop ik alle modetrends, beautygoodies én real life verhalen kan volgen totdat mijn refresh-vinger erbij neervalt. En toen bleek dit briljante plan ook nog eens van inspiratiebron Carlijn Bekker te zijn, net als haar minstens zo motiverende boek dat zij in 2014 publiceerde De Blog Bijbel. En trots dat ik op haar ben, daar zijn geen woorden voor. Carlijn is naast het feit dat zij mijn inspiratiebron is, ook een geweldige vriendin. We spreken elkaar niet dagelijks, maar als het zover is dan is er geen stopknop *zwoele stem roept ‘drie uur later’ om* en voelt het als de dag van gisteren. En dat is het mooie aan vriendschap; het voelt meer dan goed. Ik heb Carlijn gevraagd om ons meer te vertellen over plezier, omdat zij als geen ander dit uitstraalt en je voelt het in alles wat zij deelt. 

♧ Wat is je levensmotto en waarom?
‘Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.’ Het is zó belangrijk dat je doet waar je gelukkig van wordt. Werken neemt het grootste deel van je leven in, als je zorgt dat je kunt doen wat je leuk vindt, voelt het niet eens als werken. En ‘The sky is the limit’. Alles is mogelijk, zolang je het graag genoeg wil en er hard voor werkt, daar geloof ik in.

♧ Wat betekent fun voor jou ? En wat doet het met je?
Fun betekent voor mij bezig zijn met mijn hobby’en werk: schrijven en bezig zijn met media. Als kind maakte ik al tijdschriften, had ik mijn eigen talkshow met vriendinnetjes en regisseerde ik mijn eigen soap met klasgenootjes in de hoofdrol. Mijn eigen ideeën uitwerken, creatief bezig zijn, ondernemend zijn, samenwerken met enthousiaste mensen en mijn eigen plan kunnen trekken vind ik te gek! Daar haal ik superveel plezier uit.

♧ Hoe probeer jij het plezier voor anderen te vergroten en wat is je ultieme tip?
Ik denk dat het het allerbelangrijkste is dat je zelf lekker in je vel zit, pas dan kun je ook iets voor een ander betekenen, denk ik. Als ik gelukkig ben heb ik veel meer energie om er te zijn voor vriendinnen. Dan kun je enthousiast zijn en dat uitstralen naar anderen. Doen wat je leuk vindt, vind ik daarom erg belangrijk. Als jij gelukkig bent met wat je doet en daar enthousiast over bent werkt dat aanstekelijk en kun je andere inspireren.

carlijn

♧ GRLMAG staat voor style, life, fun. Hoeveel plezier beleef jij aan GRLMAG? En hoe ben je op het idee gekomen om dit platform te creëren?
In GRLMAG kan ik al mijn creativiteit kwijt en dat maakt me super happy! Ik ben super ondernemend en vind het leuk om mijn plannen echt werkelijkheid te laten worden, daar haal ik de meeste voldoening uit. Iets bedenken en het dan zo goed mogelijk neerzetten, dat is te gek. De editors die meewerken aan GRLMAG.nl zijn zó enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Voor de promoshoot werkten er ontzettend veel lieve, creatieve mensen mee en die dag was geweldig. Ik kwam op het idee voor GRLMAG omdat ik zoveel jonge meiden achter hun mobieltje of iPad zie zitten. Ik vind dat er online nog te weinig magazine-style websites zijn, die de hele dag door voor inspiratie zorgen. Ik hoop dat gat te kunnen opvullen.

 Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Doe waar je gelukkig van wordt, je hoeft écht geen genoegen te nemen met minder. Ben je niet blij met je job? Volg daarnaast een avondopleiding die ervoor kan zorgen dat je straks wel je droomjob kan krijgen of doe na werktijd relevante werkervaring op. Heb je een te gek idee, maar twijfel je of het wat kan worden? Ga ervoor! Niet geschoten is altijd mis. Blijf altijd je dromen najagen.

GRLMAG is een week geleden gelanceerd en op het bovenste filmpje kan je een kijkje achter de schermen nemen tijdens de promoshoot. Én je kan je natuurlijk ook  abonneren op GRLMAG via de volgende kanalen: FacebookBloglovin’TwitterInstagram én Pinterest.

Dankjewel Carlijn  voor je inspirerende boodschap en motivatie om te kiezen voor onze dromen. Je bijdrage aan Project Positief Close Up ervaar ik als heel bijzonder en ik ben trots om jouw antwoorden te mogen delen. Ik wens je ontzettend veel plezier met GRLMAG en ik blijf de site regelmatig per dag refreshen! Wat heb je onwijs veel bereikt in een korte tijd, je bent een topper!

challenge projectpositief bydagmarvalerieIk geef jou een challenge mee! Het thema ‘plezier’ staat centraal en jou missie is om vandaag een moment van plezier te beleven én te geven. Voor velen is dit namelijk helaas niet vanzelfsprekend. De volle agenda, deadlines of andere verantwoordelijkheden nemen veel tijd in beslag, maar wat als je eventjes een moment voor jezelf had? Wat zou je dan doen? En wat geeft je energie?  En hoe kan je iemand anders een plezier doen? Je kunt groots denken, maar het juist ook heel simpel houden. Bedenk wat jij graag ontvangt en geef het ook door aan de ander, deel geluk! Do more of what makes you happy!

Wat zou je doen als je een momentje van me-time had?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.