Project Positief Close Up – Carlijn Bekker over plezier

Project Positief Close Up – Carlijn Bekker over plezier

December10
Yes, een online magazine voor style, life en funverslaafden! GRLMAG is hét platform waarop ik alle modetrends, beautygoodies én real life verhalen kan volgen totdat mijn refresh-vinger erbij neervalt. En toen bleek dit briljante plan ook nog eens van inspiratiebron Carlijn Bekker te zijn, net als haar minstens zo motiverende boek dat zij in 2014 publiceerde De Blog Bijbel. En trots dat ik op haar ben, daar zijn geen woorden voor. Carlijn is naast het feit dat zij mijn inspiratiebron is, ook een geweldige vriendin. We spreken elkaar niet dagelijks, maar als het zover is dan is er geen stopknop *zwoele stem roept ‘drie uur later’ om* en voelt het als de dag van gisteren. En dat is het mooie aan vriendschap; het voelt meer dan goed. Ik heb Carlijn gevraagd om ons meer te vertellen over plezier, omdat zij als geen ander dit uitstraalt en je voelt het in alles wat zij deelt. 

♧ Wat is je levensmotto en waarom?
‘Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.’ Het is zó belangrijk dat je doet waar je gelukkig van wordt. Werken neemt het grootste deel van je leven in, als je zorgt dat je kunt doen wat je leuk vindt, voelt het niet eens als werken. En ‘The sky is the limit’. Alles is mogelijk, zolang je het graag genoeg wil en er hard voor werkt, daar geloof ik in.

♧ Wat betekent fun voor jou ? En wat doet het met je?
Fun betekent voor mij bezig zijn met mijn hobby’en werk: schrijven en bezig zijn met media. Als kind maakte ik al tijdschriften, had ik mijn eigen talkshow met vriendinnetjes en regisseerde ik mijn eigen soap met klasgenootjes in de hoofdrol. Mijn eigen ideeën uitwerken, creatief bezig zijn, ondernemend zijn, samenwerken met enthousiaste mensen en mijn eigen plan kunnen trekken vind ik te gek! Daar haal ik superveel plezier uit.

♧ Hoe probeer jij het plezier voor anderen te vergroten en wat is je ultieme tip?
Ik denk dat het het allerbelangrijkste is dat je zelf lekker in je vel zit, pas dan kun je ook iets voor een ander betekenen, denk ik. Als ik gelukkig ben heb ik veel meer energie om er te zijn voor vriendinnen. Dan kun je enthousiast zijn en dat uitstralen naar anderen. Doen wat je leuk vindt, vind ik daarom erg belangrijk. Als jij gelukkig bent met wat je doet en daar enthousiast over bent werkt dat aanstekelijk en kun je andere inspireren.

carlijn

♧ GRLMAG staat voor style, life, fun. Hoeveel plezier beleef jij aan GRLMAG? En hoe ben je op het idee gekomen om dit platform te creëren?
In GRLMAG kan ik al mijn creativiteit kwijt en dat maakt me super happy! Ik ben super ondernemend en vind het leuk om mijn plannen echt werkelijkheid te laten worden, daar haal ik de meeste voldoening uit. Iets bedenken en het dan zo goed mogelijk neerzetten, dat is te gek. De editors die meewerken aan GRLMAG.nl zijn zó enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Voor de promoshoot werkten er ontzettend veel lieve, creatieve mensen mee en die dag was geweldig. Ik kwam op het idee voor GRLMAG omdat ik zoveel jonge meiden achter hun mobieltje of iPad zie zitten. Ik vind dat er online nog te weinig magazine-style websites zijn, die de hele dag door voor inspiratie zorgen. Ik hoop dat gat te kunnen opvullen.

 Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Doe waar je gelukkig van wordt, je hoeft écht geen genoegen te nemen met minder. Ben je niet blij met je job? Volg daarnaast een avondopleiding die ervoor kan zorgen dat je straks wel je droomjob kan krijgen of doe na werktijd relevante werkervaring op. Heb je een te gek idee, maar twijfel je of het wat kan worden? Ga ervoor! Niet geschoten is altijd mis. Blijf altijd je dromen najagen.

GRLMAG is een week geleden gelanceerd en op het bovenste filmpje kan je een kijkje achter de schermen nemen tijdens de promoshoot. Én je kan je natuurlijk ook  abonneren op GRLMAG via de volgende kanalen: FacebookBloglovin’TwitterInstagram én Pinterest.

Dankjewel Carlijn  voor je inspirerende boodschap en motivatie om te kiezen voor onze dromen. Je bijdrage aan Project Positief Close Up ervaar ik als heel bijzonder en ik ben trots om jouw antwoorden te mogen delen. Ik wens je ontzettend veel plezier met GRLMAG en ik blijf de site regelmatig per dag refreshen! Wat heb je onwijs veel bereikt in een korte tijd, je bent een topper!

challenge projectpositief bydagmarvalerieIk geef jou een challenge mee! Het thema ‘plezier’ staat centraal en jou missie is om vandaag een moment van plezier te beleven én te geven. Voor velen is dit namelijk helaas niet vanzelfsprekend. De volle agenda, deadlines of andere verantwoordelijkheden nemen veel tijd in beslag, maar wat als je eventjes een moment voor jezelf had? Wat zou je dan doen? En wat geeft je energie?  En hoe kan je iemand anders een plezier doen? Je kunt groots denken, maar het juist ook heel simpel houden. Bedenk wat jij graag ontvangt en geef het ook door aan de ander, deel geluk! Do more of what makes you happy!

Wat zou je doen als je een momentje van me-time had?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 22 reacties.

 1. Een moment van plezier, tjah vandaag is mijn superleuke collega er weer, dus dat is altijd wel lachen, gieren, brullen geblazen. Ik houd daar zo van, want het maakt het werk er net een stukje leuker op en wat Carlijn ook al zegt… je moet het wel leuk hebben op je werk en leuk vinden wat je doet. Me=time is een moment wat ik nu standaard in plan in het weekend, ik ga dan rustig op de bank zitten met een lekker drankje en ga een film kijken, of serie of in de komende tijd zou ik graag dan een boek lezen, gewoon even helemaal niks moeten en ultiem relaxen. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Lady Gaga – Eau de Gaga – ParfumMy Profile

 2. Amy

  Een heerlijk interview dit! Inderdaad: als je werk leuk is hoef je niet dagelijks met tegenzin je bed uit en dat is essentieel! Als ik me-time zou kunnen hebben op mijn drukke dag vandaag zou ik vanavond lekker op de bank Wie is de mol? kijken met een kop thee. Ach, ik kijk hem nog wel terug dit weekend :)

 3. Wat een prachtige quote zeg! Als ik een me-time momentje zou hebben, zou ik een vers boek pakken een grote kop thee en onder een dekentje op de bank gaan liggen lezen. Pure ontspanning wat ik veel te weinig doe.

 4. Dat heb je weer mooi geschreven. Straks is het me-time. Eerst wat squashen met de vrienden en daarna een heerlijk uitgebreid bad!

 5. Femke

  Oh, wat een supermooi interview. Ik ben ook zo megatrots op Carlijn! X

 6. Frauke

  Ahh superleuk interview! Heel erg leuk artikel :). En klopt, echte vriendinnen hoef je niet vaak te zien maar het is áltijd gezellig ;)! Ik ga GRLMAG eens bezoeken! X

 7. Justine

  SUper inspirerend om te lezen. Wat ik zou doen als ik me time had? Precies wat ik nu ga doen: een taart bakken want dat is al te lang geleden :D

 8. Anouk

  Wat een leuk en vooral gezellig interview om te lezen! Ik sta helemaal achter dit motto. Het is me ooit zelf in een interview gevraagd en ik stem er mee in… kies waar je hart ligt, dat is het beste wat je kunt doen.

 9. Cindy

  Wat een leuk interview! En een mooie challenge! Daar ga ik vandaag eens over nadenken. Mooi motto!
  Cindy onlangs geplaatst…Review: CelluBlueMy Profile

 10. Milou

  Erg inspirerend! Echt iets om over na te denken. Top!

 11. Anouk

  Ah top artikel weer! Heel inspirerend en helemaal waar. Doen waar je gelukkig van wordt is het allerbelangrijkste. Van je hobby je werk maken klinkt vaak zo cliché, maar o zo waar.

 12. Deisy

  Heel mooi interview Dagmar en ben het zo volledig met `Carlijn eens: alles is mogelijk, zolang jij er maar voor gaat en niet opgeeft! Inspirerend om te lezen hoe zij tegen het leven aankijkt. En wat betreft plezier? Dat heb ik elke dag: elke dag is namelijk een recht en geen gegeven goed. Om die reden al zou je elke dag je beste beentje voor moeten zetten, zelfs als het rottig gaat. Jezelf en andere goed gevoel geven helpt daarbij ongelooflijk voor mij :-)
  Deisy onlangs geplaatst…review: DIY chocolade gezichtsmaskerMy Profile

 13. Eline

  Hmm ik het vandaag gesolliciteerd voor nieuw vrijwilligerswerk, vrijwilligerswerk geeft mij altijd een fijn gevoel en ja zelfs plezier :D

 14. Josephine

  Een fijn en inspirerend interview! Ik heb helaas veel te lang gedaan wat ik eigenlijk niet graag deed… tot m’n lichaam zelf aan de noodrem trok waardoor ik niet anders kon dan stoppen…
  Na heel intense maanden ben ik nu weer wat zoekende naar “wat ik wil gaan doen” en dat is veel meer in een creatieve richting… En ik ben er nog lang niet; maar het is zo waar – als je doet wat je graag doet, dan voelt het niet als werken. Anders sleep je je toch elke dag zinloos en moedeloos naar het werk.. Op naar leukere dingen nu! :-)

 15. Saar

  Echt een heel inspirerend artikel en ook waar ik vorig jaar ben achter gekomen. Je kan een tijdje iets doen wat je minder leuk vindt om op het pad te komen waar je heen wilt, maar daar mag je nooit blijven hangen. Hands on en actie zijn echt kernwoorden. Mooi verwoord!

Geef een antwoord

CommentLuv badge