Blog

Persdag House of Rebels en Hortus Botanicus Amsterdam

Processed with VSCO with hb1 preset
De dag van de liefde begint met een compliment: je bent mooi zoals je bent! Als dit artikel gepubliceerd wordt, is het Valentijnsdag en ik hoop met heel mijn hart dat je je geliefd mag voelen en je ook liefde met dierbaren mag delen. Ik heb vandaag – 13 februari – zo’n heerlijke dag gehad, daarom leek het mij leuk om je mee te nemen in wat ik heb beleefd. Ik had namelijk een vrjie dag, Lucas ging naar de opvang en ik bezocht de persdag van House of Rebels met Anne! Omdat ik toch al naar Amsterdam ging, besloot ik ook een uitstapje te maken naar Hortus Botanicus. Het was heerlijk!

Ik verheugde mij al een poos op de persdag van House of Rebels, dit is een PR-bureau dat prachtige merken vertegenwoordigd. Onlangs zijn zij verhuisd naar een nieuw kantoor en ik keek er mijn ogen uit. Tijdens het persevent werden uiteenlopende producten getoond die de komende periode op de markt worden gebracht. Het was een eer om deze alvast te mogen bewonderen! We mochten de producten ontdekken, ruiken, maken én proeven.

Processed with VSCO with hb1 preset

Het hoogtepunt vond ik de lancering van de nieuwe lijn van The Body Shop. Ik ben altijd erg enthousiast over de producten, omdat de prijs-kwaliteit verhouding zeer aantrekkelijk is. Je krijgt echt een verwenmoment en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit nog meer ben gaan waarderen sinds ik moeder ben geworden. Tijd is dan al wat schaars en je wordt steeds efficiënter, ook in verzorgingsroutines. Daarom voelt het als een ontspanningsmoment om met de producten van The Body Shop de dag te beginnen én af te sluiten. De focus lag op skin care; de Drops of Youth collectie en Roots of Strenght. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Ook was ik gefascineerd door het verhaal van Erica Linger, zij is de founder van DIY Soap.  Het idee voor DIY Soap is in de zomer van 2015 ontstaan. Erica Linger was al jaren op zoek naar goede, natuurlijke huid- en haarverzorginsproducten.  “Mijn oudste dochter heeft vanaf haar geboorte al een moeilijke, gevoelige en hele droge huid. Geen enkele crème van een gewone winkel was geschikt voor haar huid. De meeste cosmetische producten in de winkel bevatten chemische ingrediënten, kunstmatige geur- en kleurstoffen, bewaarmiddelen en andere bestanddelen die schadelijk zijn voor het lichaam én voor het milieu. Noodgedwongen ben ik op zoek gegaan naar (betaalbare) natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ik kwam al snel bij zelfgemaakte natuurlijke cosmetica uit, maar wat een gedoe….. Als werkende moeder met twee kleine kinderen vond ik het maken niet zoveel werk, maar vooral het verzamelen van de juiste ingrediënten. En, wat moest ik met een blok shea butter als ik maar een beetje nodig had of al die flesjes etherische oliën waar ik maar een paar druppels van had gebruikt? Dit bracht mij op een idee. Zou het niet geweldig zijn als je thuis je cosmetica kan maken, maar dan op een makkelijke manier? Wat als alle ingrediënten al voor je verzameld zijn en in de juiste porties zijn afgemeten, dan hoef je het thuis alleen maar af te maken en heb je toch verse, natuurlijke cosmetica zonder al te veel gedoe. Zo is het idee voor DIY Soap ontstaan.

DIY Soap is het merk met prachtige producten op het gebied van natuurlijke en biologische huid- en haarverzorging om thuis af te maken (DIY). Het voordeel van DIY cosmetica is dat je producten altijd vers zijn en je precies weet wat erin zit, omdat je het zelf gemaakt hebt. Bij ieder product zitten alle ingrediënten en een handleiding. Centraal staat: Natural, Fresh, Fun. Naast onze DIY producten verkopen zij ook kant en klare natuurlijke producten. Je kunt DIY Soap online bezoeken, maar sinds april 2017 heeft Erica ook een winkel in Amsterdam; in de Van Woustraat.

Processed with VSCO with hb1 preset

Voorafgaand aan de persdag, bezocht ik de Hortus Botanicus in Amsterdam. Deze Hortus stond al héél erg lang op mijn wishlist en eindelijk brak de dag aan om het park te mogen bewonderen. In Utrecht geniet ik regelmatig van het prachtige park, maar naar de tuin in Amsterdam was ik ook erg nieuwsgierig. Want het is toch bijzonder dat er zo’n groot spectrum aan planten in de hoofdstad te bewonderen is? Ik heb er lekker kunnen wandelen, het was heel koud maar het zonnetje scheen volop waardoor ik echt een prachtige tijd heb beleefd. Je bent een plantliefhebber of je bent het niet!

Ik kijk terug op een prachtige dag waarin ik lekker heb gewandeld, de mooie Hortus een bezoekje mocht brengen en ik nieuwste collecties mocht bewonderen. Ik vond het eer om op uitnodiging van House of Rebels de persdag te mogen bezoeken en wil hen daarom hartelijk danken voor deze fantastische dag. Ik voel mij enorm verwend door de goodiebag en gezelligheid die ik mocht beleven.

Ben jij al een keer in Hortus Botanicus Amsterdam geweest? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.