Blog

Inspiratie – Onvergetelijke cadeaus voor moeders

beleving kano relatie

We houden ervan om kleine en grote avonturen te beleven met elkaar. Deze belevenissen zijn voor mij het mooiste geschenk om te mogen ontvangen als moeder. Naast de knutsels die op de opvang en school worden gemaakt, daar maken ze ook altijd een verrassend feestje van. Zo speciaal om deze te krijgen van de boys! Voor Moederdag deden de kinderen al heerlijk geheimzinnig over knutsels in hun tas die ik echt niet mocht zien. Wat je ook doet of geeft voor Moederdag, voor haar verjaardag of een ander feestelijk moment, het gaat niet om het prijskaartje, maar om de intentie, moeite en aandacht.

Geef een beleving cadeau

Wij vinden het heel erg leuk om elkaar in het zonnetje te zetten door elkaar te verrassen met een mooie beleving. Herinneringen maken is wat we het liefste doen en daarom gaan we ook op Moederdag gezellig op pad. Bovendien is het de laatste dag van de meivakantie, waardoor we er nog even extra van genieten dat de kids vrij zijn. Een beleving is een fantastisch cadeau om te geven tijdens Moederdag of op haar verjaardag, bijvoorbeeld door een dagje uit te organiseren voor het gezin. Of kies bewust voor een date met elkaar of gun haar een ontspannen dag voor zichzelf. Een beleving is geen tastbaar cadeau, maar de herinneringen zijn levenslang.

Een sieraad

Hoe bijzonder is het om haar te verrassen met een sieraad? Een speciaal sieraad met een betekenis zorgt ervoor dat je het als vrouw extra graag draagt. Denk aan oorknopjes van goud die zowel stijlvol als vrouwelijk zijn, maar die je tegelijkertijd ook erg goed kunt combineren met je favoriete outfit. Een 14 karaat gouden armband kreeg ik vorig jaar van de mannen. Het is een armband met twee ringetjes en ik draag het met veel plezier en trots. De ringetjes zijn in elkaar verweven en de ene is groter dan de andere: Lucas en Simon. Ik combineer het met le Marais Amandine gouden armband met het veertje van Isabel Bernard. Ik ben er helemaal verliefd op! Dit veertje vormt voor mij dé reminder om lichter te leven en meer te genieten van het nu. Een sieraad wordt met aandacht en veel liefde uitgezocht, het is persoonlijk en erg stijlvol. Een magisch cadeau om te geven voor een onvergetelijke Moederdag.

Geef een fruitboom

Als liefhebber van fruitbomen vind ik het geven van een boom een feestje. Je hebt compacte boompjes die je kunt geven, waarvan de appelboom er eentje is die altijd past. Op het balkon of in een kleinere tuin; deze boom staat overal prachtig. Je hebt er het hele jaar plezier van, van de lente met de bloesemtijd tot het zien groeien van appels en het oogsten ervan. En in de winter is het een fijn plekje waar vogeltjes op kunnen zitten. Een fruitboom is bovendien geweldig voor de kids; zo zien zij hoe het fruit groeit en ontdekken ze wat er allemaal bij komt kijken voordat je vers fruit kunt eten. Leerzaam én leuk!

Boek om te leren en te ontspannen

Boeken over persoonlijke groei kun je nooit teveel hebben. Ik vind het boek Woman van Lucy Woesthoff een indrukwekkend boek, maar het boek Moeder genoeg is ook een aanrader. Een perfect boek om te geven op Moederdag of haar verjaardag, omdat elke moeder er mag zijn, precies zoals ze is. Een ode aan haar! Met een boek geef je niet alleen uren leesplezier cadeau, maar ook ontspanning en kansen om nieuwe inzichten op te doen en te genieten van nieuwe werelden waardoor je mag leren en groeien.

Een opgeruimd huis, uitgebreid dineren, rust en ruimte, een warm bad met kaarsjes, een dagje naar de dierentuin, uitwaaien op het strand, wandelen door het bos, een speurtocht om het huis met opdrachten, een fotoshoot, een zelfgebakken taart of een mooie tekening; wat je ook geeft, zet haar in het zonnetje en geniet van elkaar!

Heel veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.