Op de thee – Druk, efficiënt, Thailand én Polen
Morning morning ❤️ Vandaag een belangrijke presentatie waarvoor ik best wel zenuwachtig ben, spannend! Let do this ✨ #morning #love #tea #time #feathers #work #books

Op de thee – Druk, efficiënt, Thailand én Polen

Tijd voor thee! Tenzij je liever koffie zou willen natuurlijk, dan krijg je dat van mij. Maar niet zonder koekjes. Of chips. Het is de hoogste tijd dat we gezellig bijkletsen onder het genot van een high tea, lijkt je dat ook wat? Even ontspannen en opladen tussen de hectiek van het dagelijkse door. Zal ik nog wat inschenken? Hoe het met mij gaat vertel ik je in dit artikel. 

Drukte & efficiënt werken
Je las het al in de titel van dit artikel, op dit moment stroomt mijn agenda over en is het even een hectische tijd. Ik ben volop bezig met het vooruit werken voor in de periode dat we naar Thailand gaan op werk en verplaats flinke bergen. Het dagelijkse werk is al erg veel, maar nu ik ook het werk van mijn vakantieperiode erbij komt kan ik het oprecht een Mount Everest noemen. Ik dacht dat ik normaal gesproken al heel efficiënt werk, maar nu is elke minuut nóg beter benut. Gelukkig zijn het allemaal superleuke projecten, daardoor vliegen de dagen voorbij en geeft het ook energie. En ik geniet stiekem ook wel van strakke deadlines, dan presteer ik op mijn best, maar de periode moet niet eeuwig duren natuurlijk dat is voor niemand goed. En het is niet dat ik op kijk tegen de hoeveelheid, want – dat is een beetje typisch hoe ik denk misschien- dat vind ik zonde van de tijd. Je kunt beter een beginnetje maken en aan de slag gaan in plaats van staren naar de berg toch? Alleen Matilda kon dingen verplaatsen met staren, voor de rest heb ik niemand anders ontdekt die het in zich had ;) Dus nu ben ik heel druk bezig en geniet ik van alles wat een vinkje krijg op de to-do lijst. Elk vinkje is een stapje dichterbij de vakantie!

Thailand
Ja, de vakantie komt steeds dichterbij! De voorbereidingen voor de vakantie zijn in volle gang en we werken nu hard om straks volop te kunnen ontspannen en opladen. We kijken er ontzettend naar uit, we hebben dit jaar nog geen week vrij gehad en dat maakt het ook wel pittig nu de laatste loodjes. Ook de verhuizing was natuurlijk intensief en toen de zomer doorgewerkt, dus we zijn echt toe om lekker te kunnen genieten straks in het zonnetje en de mooie cultuur. We zijn nu nog bezig met het uitzoeken welke bezienswaardigheden we op de locaties willen bewonderen, alle laatste dingetjes worden aangeschaft en de bikini’s worden afgestoft… Dan zijn we er echt klaar voor! We hebben er onwijs veel zin in en ik zal op mijn Instagram @ByDagmarValerie regelmatig updates blijven plaatsen. Het is bijna zover!

Nog even naar familie in… Polen!
Wait what? Wat doet Polen nog in dit artikel? De grote verrassing kwam vandaag, ik ga namelijk nog voordat we naar Thailand gaan een paar dagen met mijn mama naar mijn opa en oma in Kraków! Dit had ik zelf ook echt niet zien aankomen (hup, nog efficiënter aan de slag) maar ik kan echt niet wachten om hen weer te zien. Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik de afstand tussen ons echt heel lastig vind en ik geniet volop als ik samen met hen kan zijn. Zij maken mij echt heel erg gelukkig en ik voel mij er ook helemaal thuis. Een geweldig spontane actie en ik ben heel blij dat het nog lukt om elkaar te kunnen knuffelen. Zin in!

*Zal ik nog een pot thee zetten? Wil je nog een koekje?*

Even opletten

Ik combineer hard werken met veel leuke en fijne momenten, alles wat ik doe geeft energie en maakt mij heel blij. Ik ben in een intensieve periode beland waarin ik wat meer van mijzelf vraag, maar daarna wordt het ook beloond met een ontspannende tijd. Daar tel ik de dagen voor af en daardoor lukt het om nog even flink te vlammen. Ik let goed op mijzelf, de kou en het miezerige weertje maken het lichamelijk er niet makkelijker op, maar het is nu extra belangrijk om de basis goed in de gaten te houden. Even opletten dus, maar ik krijg er veel moois voor terug.

Ik ben heel erg benieuwd hoe het met jou gaat. Ik geloof dat iedereen nu even in een drukkere fase is beland, maar denk je ook goed aan jezelf? Gaat alles zoals je graag zou willen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. Femke

  Wat leuk dat je jouw opa en oma gaat bezoeken, ik snap dat je hier helemaal blij mee bent :-)!! Nog even en dan ga je ook nog lekker naar het mooie, warme Thailand. Even geduld nog, het is bijna zo ver!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Producten ThermeMy Profile

 2. Kelly

  Aaahh je gaat bijna naar Thailand, wat heerlijk! Heel erg leuk dat je daarvoor nog even naar je opa & oma kan gaan! <3 Ik kijk uit naar je mooie travel-artikelen en doe je een beetje rustig aan? Veel plezier met de vakantie-voorbereidingen!
  Kelly onlangs geplaatst…dingen die ik heb geleerd door te gaan samenwonenMy Profile

 3. Sophie

  Wauw zo fijn je vooruitzichten. Nu even minder natuurlijk, maar zoals ze hier in Amsterdam zeggen als er efficient gewerkt moet worden: ik ga even in mn bubbel! Haha. Succes met de laatste dingetjes, better times are coming!
  Sophie onlangs geplaatst…Outfit – Happy dark blue!My Profile

 4. Marion

  Wat fijn dat je nog even naar Polen gaat! Goed dat je jezelf zo goed in de gaten houdt. Soms is het moeilijk om je grenzen te bewaken als alles je zoveel energie geeft. Knap dat het je lukt. Ik moet nodig mijn tweede boek uitlezen voor #boektober anders wordt het een hele dikke faalactie.
  Marion onlangs geplaatst…EBZ Dag ’15: Eetstoornis Bewust Zijn DagMy Profile

 5. Anniek

  Zo te horen ben je echt wel toe aan die vakantie naar Thailand! Even lekker je werk achter je laten, en heerlijk gaan genieten. Lijkt me ook een tof land, Thailand. En wat leuk dat je ook nog eventjes naar Polen gaat, veel plezier! Enne, inderdaad: vergeet jezelf niet :)
  Anniek onlangs geplaatst…Mega unboxing / verjaardagscadeautjes & perspakketjesMy Profile

 6. Renske

  Wat een mooie en dierbare verrassing dat je een paar dagen naar Polen gaat. Niets fijner dan samen zijn met familie. :) Hopelijk krijg je jouw Mount Everest weggewerkt en kun je daarna optimaal genieten in Polen én Thailand!

  Zelf ben ik ook ongelofelijk druk. Druk met mijn masterstage, masterscriptie en daarnaast werken. Efficiëntie is in mijn dagelijks leven ook een groot begrip. Hoewel ik dat niet altijd lukt. :’) Haha!
  Renske onlangs geplaatst…Recensie – Het meisje in de treinMy Profile

 7. Frauke

  Wat heerlijk dat je zo’n mooie vooruitzichten hebt zeg! Twee hele leuke reisjes waar je maar al te graag op voorhand harder voor werkt :D. Probeer zeker goed op jezelf te letten, en veel plezier met aftellen ;)! X
  Frauke onlangs geplaatst…Zwarte kat (Halloween) slaapmaskerMy Profile

 8. Anna

  Wow, wat een reisjes in het vooruitzicht. Wat fijn :). Ik ben echt heeeeel jaloers dat je naar Thailand gaat. Nog even aftellen en dan is het al zover, yay. Fijn weekend!
  Anna onlangs geplaatst…Thuisbeeld | Eva SchoutenMy Profile

 9. Esther

  Wow ik vind je punt van ‘Niet naar de berg staren, dat is zonde van de tijd’ enorm goed. Dat ben ik nu namelijk ook aan het doen met mijn schoolwerk en daar ga ik nu mee stoppen. Hupseflupsie aan de gang! Veel succes de komende tijd, ik heb alle vertrouwen in je! Neem af en toe wel wat tijd voor jezelf! X
  Esther onlangs geplaatst…Er mist iets in mijn leven, maar wat?My Profile

 10. Marcella

  Heerlijk, aftellen naar Thailand! Nog even en dan is het zover! En vantevoren nog even naar Polen, wat fijn joh!
  Marcella onlangs geplaatst…Nacht van de nachtMy Profile

 11. Weer een heel leuke post om te lezen. Ik ben blij om te zien dat het zo goed met je gaat en zo veel leuke vooruitzichten hebt.
  Hier is het ook een drukke periode (nieuwe job, peuterpuberteit, blog en boek schrijven), maar ik geniet er van. Het vergt planning en zoals je zelf zegt, goed voor jezelf zorgen, maar ik geniet van de drukte, zolang het niet te veel is.
  Ik wens je alvast een hele fijne paar dagen in Polen en een fijne vakantie!

  Groetjes
  Stephanie Verhoeven onlangs geplaatst…Geluksmomentjes oktober #4My Profile

 12. anna

  Wat fijn dat je je opa en oma nog gaat zien voor Thailand! En geweldig dat jullie straks lekker kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Ik ben erg goed in het staren naar bergen, haha. Ik heb het ook lekker druk, merk dat ik naast 45u werken niet veel energie meer over heb, het wordt ook zo snel donker! Even een dipje dus, maar dat moet weer goedkomen :-) Liefs!
  anna onlangs geplaatst…REVIEW | 2X BUDGET NYC LIPSTICKSMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge