Blog

Op de thee – Druk, efficiënt, Thailand én Polen

Tijd voor thee! Tenzij je liever koffie zou willen natuurlijk, dan krijg je dat van mij. Maar niet zonder koekjes. Of chips. Het is de hoogste tijd dat we gezellig bijkletsen onder het genot van een high tea, lijkt je dat ook wat? Even ontspannen en opladen tussen de hectiek van het dagelijkse door. Zal ik nog wat inschenken? Hoe het met mij gaat vertel ik je in dit artikel. 

Drukte & efficiënt werken
Je las het al in de titel van dit artikel, op dit moment stroomt mijn agenda over en is het even een hectische tijd. Ik ben volop bezig met het vooruit werken voor in de periode dat we naar Thailand gaan op werk en verplaats flinke bergen. Het dagelijkse werk is al erg veel, maar nu ik ook het werk van mijn vakantieperiode erbij komt kan ik het oprecht een Mount Everest noemen. Ik dacht dat ik normaal gesproken al heel efficiënt werk, maar nu is elke minuut nóg beter benut. Gelukkig zijn het allemaal superleuke projecten, daardoor vliegen de dagen voorbij en geeft het ook energie. En ik geniet stiekem ook wel van strakke deadlines, dan presteer ik op mijn best, maar de periode moet niet eeuwig duren natuurlijk dat is voor niemand goed. En het is niet dat ik op kijk tegen de hoeveelheid, want – dat is een beetje typisch hoe ik denk misschien- dat vind ik zonde van de tijd. Je kunt beter een beginnetje maken en aan de slag gaan in plaats van staren naar de berg toch? Alleen Matilda kon dingen verplaatsen met staren, voor de rest heb ik niemand anders ontdekt die het in zich had ;) Dus nu ben ik heel druk bezig en geniet ik van alles wat een vinkje krijg op de to-do lijst. Elk vinkje is een stapje dichterbij de vakantie!

Thailand
Ja, de vakantie komt steeds dichterbij! De voorbereidingen voor de vakantie zijn in volle gang en we werken nu hard om straks volop te kunnen ontspannen en opladen. We kijken er ontzettend naar uit, we hebben dit jaar nog geen week vrij gehad en dat maakt het ook wel pittig nu de laatste loodjes. Ook de verhuizing was natuurlijk intensief en toen de zomer doorgewerkt, dus we zijn echt toe om lekker te kunnen genieten straks in het zonnetje en de mooie cultuur. We zijn nu nog bezig met het uitzoeken welke bezienswaardigheden we op de locaties willen bewonderen, alle laatste dingetjes worden aangeschaft en de bikini’s worden afgestoft… Dan zijn we er echt klaar voor! We hebben er onwijs veel zin in en ik zal op mijn Instagram @ByDagmarValerie regelmatig updates blijven plaatsen. Het is bijna zover!

Nog even naar familie in… Polen!
Wait what? Wat doet Polen nog in dit artikel? De grote verrassing kwam vandaag, ik ga namelijk nog voordat we naar Thailand gaan een paar dagen met mijn mama naar mijn opa en oma in Kraków! Dit had ik zelf ook echt niet zien aankomen (hup, nog efficiënter aan de slag) maar ik kan echt niet wachten om hen weer te zien. Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik de afstand tussen ons echt heel lastig vind en ik geniet volop als ik samen met hen kan zijn. Zij maken mij echt heel erg gelukkig en ik voel mij er ook helemaal thuis. Een geweldig spontane actie en ik ben heel blij dat het nog lukt om elkaar te kunnen knuffelen. Zin in!

*Zal ik nog een pot thee zetten? Wil je nog een koekje?*

Even opletten

Ik combineer hard werken met veel leuke en fijne momenten, alles wat ik doe geeft energie en maakt mij heel blij. Ik ben in een intensieve periode beland waarin ik wat meer van mijzelf vraag, maar daarna wordt het ook beloond met een ontspannende tijd. Daar tel ik de dagen voor af en daardoor lukt het om nog even flink te vlammen. Ik let goed op mijzelf, de kou en het miezerige weertje maken het lichamelijk er niet makkelijker op, maar het is nu extra belangrijk om de basis goed in de gaten te houden. Even opletten dus, maar ik krijg er veel moois voor terug.

Ik ben heel erg benieuwd hoe het met jou gaat. Ik geloof dat iedereen nu even in een drukkere fase is beland, maar denk je ook goed aan jezelf? Gaat alles zoals je graag zou willen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.