Blog

Onze plannen voor deze zomer

20170623_204811Hoera, het is officieel zomer! De temperaturen vlogen de lucht in, het was onmogelijk om het te missen. Ik hoop dat je al volop kunt genieten van dit heerlijke seizoen en dat je een onvergetelijke tijd gaat beleven. Heb jij al zomerse plannen gemaakt? Ga je lekker op vakantie of moet je juist werken? Kan je tussendoor lekker opladen of is dit vooral een drukker seizoen voor jou? Wat je ook gaat ondernemen, ik wens je een fantastische zomer toe vol hoogtepunten!

Wat wij gaan doen deze zomer? Vooral opladen, tussendoor ontspannen, genieten van de zwoele zomeravonden, gezellige momenten met vrienden beleven, veel met familie zijn en hopelijk lekker vaak barbecueën! We hebben onwijs hectische maanden achter de rug waarover ik niet verder in details zal treden (vandaar ook mijn online afwezigheid) en we proberen nu zo goed mogelijk te herstellen van alle veranderingen en de impact die de gebeurtenissen op ons hebben. We gaan een hele rustige, fijne tijd tegemoet en we kunnen niet wachten om lekker met elkaar te mogen genieten van deze mooie dagen in het vooruitzicht.

Bovendien hebben we nog twee fantastische vakanties op de planning, we gaan naar Spanje én Dubai! Zongebrek zal vast niet ter sprake komen, we gaan er ultiem van genieten en de voorpret is nu al goud waard. We gaan in Spanje onder andere de mooie stad Valencia bezoeken en ik ben heel nieuwsgierig geworden door alle mooie reisverhalen die ik erover heb gelezen. Ook Dubai lijkt mij een fantastische omgeving en ik ben zo benieuwd hoe we het vliegen met Lucas gaan beleven! Wat een feest met zulke vakanties in het vooruitzicht, maar ook dat we natuurlijk nog volop van de Nederlandse zomer mogen genieten. Duimen dat de zomerse dagen aanhouden! Ik ben inmiddels al zomerproof dankzij de geweldige bikini van Lascana waar ik ontzettend blij mee ben, zo leuk om deze te mogen ontvangen! Het assortiment aan badmode is er gigantisch, bovendien is de levering lekker vlot en de kwaliteit top. Deze triangel bikini zit perfect en door de kleuren lijkt het net alsof je nog een extra zomers tintje hebt; love it! Daar ga ik dankbaar gebruik van maken de komende tijd, vooral nu Lucas ook voor het eerst gezwommen heeft en genoot van het zwembad. Extra vaak badderen staat dus ook zeker op de planning! En hoe kan dat beter dan met een nieuwe bikini?

Ook ga ik deze zomer lekker veel lezen en dat gaat ook echt de goede kant op. Ik lees ongeveer 1 á 2 boeken per week, maar er verschijnen ook zoveel te gekke boeken dat er bijna niet tegenop te lezen is! Echt een leesfeest deze zomer. En ik hoop de energie te kunnen vinden om weer lekker te blijven bewegen, dat is er de afgelopen dagen een beetje bij ingeschoten, maar dat wil ik wel heel graag weer oppakken. Het warme weer mag geen excuus meer zijn; beweging geeft energie én je zit dan veel lekkerder in je vel. We hebben afgelopen week ook allebei een Museumkaart aangeschaft en deze zomer gaan we cultuur snuiven in eigen land. Hoe leuk is dat? Er zijn zoveel mooie plekken te bezichtigen in onze eigen omgeving, we kunnen nu al niet wachten om de toerist uit te hangen. Kastelen, tuinen en musea om te bewonderen: wij hebben er zin in!

En last but not least staat de voltooiing van onze woonkamer make-over op de planning. We krijgen namelijk nieuwe meubels én een nieuwe verfkleur op de muren! De meubels worden op dit moment gemaakt en de oude zijn verkocht, waardoor we lekker low-budget gebruik maken van kringloop items. Dit heeft ook zo zijn charme om er iets van te maken voor tijdelijk, maar we kijken er ook heel erg naar uit dat het af is en helemaal naar wens. Ooh de nieuwe meubels worden zó zó mooi!

Genoeg te doen deze zomer! Van de zon zoveel je kan, laat je verwarmen door buiten, geniet van de lieve mensen om je heen én draag flip flops (want life is better in… precies).

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? Ga je nog mooie plekken ontdekken of lekker uitrusten? Wat werkt voor jou goed om te ontspannen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

☆ In dit artikel is er sprake van een samenwerking, maar dit heeft geen invloed op mijn mening of ervaring. Dank je wel voor het lezen en fijne dag vandaag!

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.