Blog

Recensie – In 33 dagen naar plan, passie en plezier

soul SignatureJezelf leren kennen is een flinke zoektocht. Of je nu zestien bent of zestig, wij mensen blijven altijd opzoek naar verbinding, acceptatie en harmonie. Gelukkig staan we er niet alleen voor en kunnen we om raad en tips vragen hoe je jezelf nu eigenlijk vindt en hoe je ontdekt wie je wilt zijn, maar ook wat je voor anderen kunt betekenen. Panache Desai schreef het boek Soul signature waarin je op een reis gaat van 33 dagen. Je leert jezelf te accepteren, en je brengt (opnieuw) harmonie, zin, passie en plezier in je leven. Ik ging mee op reis en las het boek.

Zweverig of praktisch?
Is dit boek wel iets voor mij en is dit niet te zweverig? Daar was ik bang voor toen ik het oppakte, omdat het wel gaat om een meditatietraject en ik dacht dat ik hier misschien te nuchter voor zou zijn. Maar het boek is heel toegankelijk en herkenbaar geschreven. Je leest over onderwerpen als angst, boosheid, schuldgevoel, maar ook over lichtpuntjes, je gedachten volgen en dankbaarheid. Maar is het niet een zwaar boek? Het fijne is dat het boek niet is opgedeeld in hoofdstukken, maar in dagen. Zo moet je elke dag een stukje lezen over het thema dat voor die dag centraal staat. Iedere ochtend staat er een emotie centraal die je volgens Panache Desai helpt om blokkades op te heffen. ’s Middags oefen je met je groeiende, nieuwe bewustzijn, en ’s avonds is er een meditatie waarover je leest.

Schrijfstijl
De stukjes (de dagen) zijn kort en bondig, maar ongelooflijk mooi geschreven. Het raakt en het zet je tegelijkertijd goed aan het denken. Je leert op deze reis jezelf te accepteren en van jezelf en jouw omgeving te houden. Het is een onvergetelijke reis als je hiervoor openstaat. je zult openstaan voor veranderingen in je leven en je zult je meer compleet voelen dan voorheen; je omarmt jezelf en je mogelijkheden.

Over de auteur
Panache Desai is een jonge en inspirerende leider. Zonder zich aan een bepaalde religie te verbinden, richt hij zich op het bewustzijn, onze bron van stralende energie en pure liefde. ‘Het leven overkomt ons niet, het is er voor ons!’ – Panache Desai bij Oprah Winfrey.

Conclusie
Ik heb het boek Soul Signature als een momentje voor mijzelf ervaren, het is heel ontspannend om te lezen en het maakt bewust hoe je in het leven staat. Echt een aanrader om weer dichterbij jezelf te komen staan. Daarnaast worden gewichtige onderwerpen op een mooie en toegankelijke manier beschreven, waardoor je jezelf beter leert kennen. Echt een aanrader!

Aantal sterren: ✩✩✩ [4/5]
Titel: Ontdek je Soul Signature, Auteur: Panache Desai, Uitgeverij: Kosmos Uitgevers, Prijs: €17,99, Aantal pagina’s: 192,  ISBN 978 9021 5573 59 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.