Blog

Oktober was de maand waarin…

Amsterdam
Er heel veel leuks gebeurde! We hebben ontzettend fijne momenten meegemaakt die ik met veel plezier wil delen met jou. Hoe was jouw oktober? Heb je alles kunnen doen wat je graag zou willen? Zat er me-time tussen en groei? Of heb je flinke bergen moeten verplaatsen? Ik hoop dat je met trots kunt terugblikken op mooie momenten die je zijn overkomen. Op naar de nieuwe maand november! Oktober was voor mij de maand waarin…

☆ Er 16 artikelen online zijn gekomen. ☆ We bezoek kregen van de internationale bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout. Vanuit onze uitgeverij organiseerden we een event voor fans en daar kijken we met veel plezier op terug. Nieuwsgierig naar hoe het was? Je kunt hier mijn artikel erover lezen. ☆ Ik las 8 boeken uit deze maand! Wauw dat zijn er veel meer dan ik had verwacht. Blijkbaar zat ik in een enorme leesflow, zonder dat ik het eigenlijk door had. Leuk! ☆ Ik werd geïnterviewd door een student van de Hogeschool van Amsterdam die erg leuke vragen stelde. De publicatie volgt! ☆ We gingen gezellig naar de Efteling! We sloten de dag af met 2 x achter elkaar in de Vogel Rock én 3 x in de Python omdat er geen rijen stonden. Had je van mij verwacht dat ik dit zou durven? ☆ Ik ontdekte de Dove Winter Care Douchecrème , de heerlijke, zoete jasmijngeur in deze douchecrème heeft een kalmerend effect en zorgt voor ultieme ontspanning tijdens een verwarmende douche. Nu wordt het nog moeilijker om uit de douche te stappen, wat een verwennerij! ☆ Ik ging met Anne naar de workshop Handletteren en vond het geweldig om deze creatieve hobby te ontdekken. Tof om de beginselen te ervaren en wat kan je er toch veel moois mee doen. ☆ We hadden met vrienden een party waarbij we verkleed moesten komen. Het thema? Oktoberfest! ☆ Ik deed toffe inspiratie op over de leukste kinderkleding musthaves van dit seizoen. Vervolgens verwende ik Lucas met allemaal stoere en toffe outfits waar hij zichtbaar blij mee was! En het was ook nog eens erg nodig, want hij groeit als kool zo uit de kleinste kledingmaatjes. ☆ Met vriendinnen gingen we heerlijk uiteten en wandelen in de buurt van de Blauwe Kamer. Wat een prachtige omgeving is dat. Echt een aanrader om er eens te gaan kijken. ☆Ik genoot van de heerlijke herfstdagen met Lucas. Lekker vaak naar buiten, spelen met blaadjes en de speeltuin ontdekken. Hij vindt het schommelen en de glijbaan helemaal fantastisch, die grijns is super om te mogen zien. ☆ Lucas werd 10 maanden, zo onwerkelijk en bijzonder. Het wordt tijd dat we na gaan denken over zijn eerste b-day party én het thema. Wat een mijlpaal! ☆ Ik heb heel veel zin in de maand november, er gaat zoveel leuks gebeuren dat ik mijzelf moet knijpen om het te geloven. Ook ga ik aan de slag met fijne voornemens om meer rust en ruimte te creëren en vieren we de verjaardag van Jord. Zin in!

Hoe was jouw oktober? En heb je veel leuks op de planning staan voor november?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.