Blog

November was de maand waarin…

23416673_1159728590838667_1812301827534749696_n
We een mooie tijd met elkaar mochten beleven als gezin. We leerden elkaar nog beter kennen, vierden de verjaardag van Jord, maakten een onvergetelijke reis naar lieve vrienden in Dubai en we werkten hard om elke dag de beste versie van onszelf te mogen zijn. Hoe was jouw maand? Kan je met positieve herinneringen terugblikken op de afgelopen weken? November was voor mij de maand waarin…

☆ We dubai mocht ontdekken met mijn lieve gezin. We vlogen met een A380 en dat maakte veel indruk op ons. Het was zo comfortabel en relaxt! ☆ Het was geweldig om deze prachtige stad met lieve vrienden te mogen ontdekken, zij zijn naar Dubai verhuisd en we missen hen ontzettend. Daardoor was het extra bijzonder om zo’n langere periode met elkaar te mogen delen. ☆ Lucas ging klimmen! Opeens had hij door dat er meer was dan het tijgeren op de grond en klom hij op zijn speelgoedkist, op zijn papa, op de bank en een kartonnen doos… Een nieuw tijdperk is aangebroken, zo leuk om hem deze ontdekkingen te zien doen! ☆ We vierden voor het eerst met Lucas Sinterklaas op werk, hij keek zijn ogen uit. Maar van de Sint was hij eigenlijk niet zo onder de indruk, de kindjes vond hij interessanter. Oh en het inpakpapier bleek ook leuker dan het cadeau. Daar doen we het voor! ☆ Ik schreef 14 artikelen voor mijn blog en daar zijn veel lieve reacties op gekomen, dank je wel! ☆ Ik ben het mediteren aan het ontdekken, al moet ik nog wel even goed inkomen. Het geeft nu al veel rust en ik hoop dat ik er een soort gewoonte van kan maken. ☆ Harry gaat trouwen!!! ☆ Ik verwende Jord met leuke cadeautjes en een sushi-avondje op zijn verjaardag. Wat was het leuk om te geven! ☆ Ik ging wat eerder naar bed, zodat ik overdag meer energie heb. Dat beviel erg goed. ☆ We gingen naar het tuincentrum om de kerstgekte te kunnen aanschouwen. ☆ We probeerden de verkoudheid en griep buiten de deur te houden, we zijn daarin enigszins geslaagd. ☆ We maakten gezellige plannen voor de maand december, waarin o.a. Lucas jarig is. De verjaardagstaart werd besteld en zijn cadeau is onderweg. ☆ En last but not least: ik las 5 boeken uit, toevallig allemaal met blauw in de cover:
boeken

Maak de volgende zin af! November was de maand waarin jij…  

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.