November was de maand waarin…

November was de maand waarin…

23416673_1159728590838667_1812301827534749696_n
We een mooie tijd met elkaar mochten beleven als gezin. We leerden elkaar nog beter kennen, vierden de verjaardag van Jord, maakten een onvergetelijke reis naar lieve vrienden in Dubai en we werkten hard om elke dag de beste versie van onszelf te mogen zijn. Hoe was jouw maand? Kan je met positieve herinneringen terugblikken op de afgelopen weken? November was voor mij de maand waarin…

☆ We dubai mocht ontdekken met mijn lieve gezin. We vlogen met een A380 en dat maakte veel indruk op ons. Het was zo comfortabel en relaxt! ☆ Het was geweldig om deze prachtige stad met lieve vrienden te mogen ontdekken, zij zijn naar Dubai verhuisd en we missen hen ontzettend. Daardoor was het extra bijzonder om zo’n langere periode met elkaar te mogen delen. ☆ Lucas ging klimmen! Opeens had hij door dat er meer was dan het tijgeren op de grond en klom hij op zijn speelgoedkist, op zijn papa, op de bank en een kartonnen doos… Een nieuw tijdperk is aangebroken, zo leuk om hem deze ontdekkingen te zien doen! ☆ We vierden voor het eerst met Lucas Sinterklaas op werk, hij keek zijn ogen uit. Maar van de Sint was hij eigenlijk niet zo onder de indruk, de kindjes vond hij interessanter. Oh en het inpakpapier bleek ook leuker dan het cadeau. Daar doen we het voor! ☆ Ik schreef 14 artikelen voor mijn blog en daar zijn veel lieve reacties op gekomen, dank je wel! ☆ Ik ben het mediteren aan het ontdekken, al moet ik nog wel even goed inkomen. Het geeft nu al veel rust en ik hoop dat ik er een soort gewoonte van kan maken. ☆ Harry gaat trouwen!!! ☆ Ik verwende Jord met leuke cadeautjes en een sushi-avondje op zijn verjaardag. Wat was het leuk om te geven! ☆ Ik ging wat eerder naar bed, zodat ik overdag meer energie heb. Dat beviel erg goed. ☆ We gingen naar het tuincentrum om de kerstgekte te kunnen aanschouwen. ☆ We probeerden de verkoudheid en griep buiten de deur te houden, we zijn daarin enigszins geslaagd. ☆ We maakten gezellige plannen voor de maand december, waarin o.a. Lucas jarig is. De verjaardagstaart werd besteld en zijn cadeau is onderweg. ☆ En last but not least: ik las 5 boeken uit, toevallig allemaal met blauw in de cover:
boeken

Maak de volgende zin af! November was de maand waarin jij…  

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit bericht heeft 4 reacties.

 1. Romy

  Wat een mooie maand zo te horen! Heerlijk dat jullie als gezin met jullie vrienden van Dubai konden genieten. En wat leuk dat Lucas zoveel sprongetjes maakt in zijn ontwikkeling. Zo schattig hoe kleintjes nog blij worden van alleen al een beetje cadeaupapier ;)
  Voor mij was november de maand waarin ik besloot om iets vaker mijn eerste gevoel te volgen en dat heerlijk bleek te zijn :)
  Romy onlangs geplaatst…Happy Mail! | 10 ideeën voor echte postMy Profile

 2. Kim

  Lijkt me een mooie maand! November was voor mij de maand dat ik naar een erg leuk akoestisch concertje ben geweest met vriendinnen. Waarin ik in een situatie voor mijn gevoel moest kiezen. Waarin ik eindelijk een kast heb gekocht van Ikea die ik al erg lang wilde.
  Kim onlangs geplaatst…Hoe wij thuis dit jaar de feestdagen vieren!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge