Blog

Nieuwe bordspellen ontdekken van Asmodee met Unbox Now

Asmodee spellen unbox now

De postbode bracht voor het weekend een geweldige verrassing! Een gigantisch pakket vol spellen van Asmodee die we gaan proberen; we kunnen niet wachten! Zoals je misschien wel weet, zijn we ontzettend fanatiek als het gaat om bordspellen spelen. We genieten regelmatig van spelletjesavonden met elkaar of dierbaren. Sinds de lockdown zijn we nóg meer spelletjes gaan spelen ter ontspanning of als date. Lekker een drankje en iets te snacken erbij, een knapperend haardvuur op de tv en een loungemuziekje op de achtergrond… Focussen op wat er wél kan en genieten van elkaar. En nu mogen we nieuwe bordspellen ontdekken dankzij het nieuwe platform Unbox Now, waar je alles kunt vinden over de leukste en nieuwste bord- en kaartspellen voor iedere gelegenheid.

Genieten van spelletjesavonden

De verkoop van bordspellen is het afgelopen jaar explosief gestegen en er zijn meer bordspellen op tafel gekomen dan ooit. COVID heeft de behoefte om offline te gaan versterkt en mensen zijn op zoek naar vermaak voor het hele gezin. Ondanks de positieve berichtgeving dat we langzamerhand teruggaan naar het normale leven, blijft de vraag naar bordspellen groot. In de wereld van nu spelen bordspellen weer een gewenste vorm van entertainment. Ook wij zijn weer extra veel gaan spelen en (her)ontdekten de spelletjeskast. De grens tussen werk en privé was opeens verdwenen, alleen al daarom was de behoefte om te ontspannen en op te laden extra groot. Van je huis een gezellige plek maken gaat extra goed met een leuk gezelschapsspel. Je wordt uitgedaagd, maakt plezier en geniet van een gezellige setting. Bordspellen maakten de afgelopen periode een stuk leuker en we hebben er veel plezier door mogen ervaren. Als de kids op bed lagen dan kwamen de spelletjes op tafel. Of je nu samen met je familie speelt of gezellig met je vrienden, het spelen van een spelletje brengt mensen samen en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier, vermaak en ontspanning. Daarom helpt Unbox Now gebruikers te navigeren door het enorm diverse productaanbod om het spel te vinden dat het best bij hun behoeften past. Bezoek Unbox Now en laat je informeren, inspireren en vooral verrassen door een mooi aanbod aan leuke en toegankelijke bord- en kaartspellen en dat alles overzichtelijk op één platform!

Prachtige spellen van Asmodee

Het spelletjespakket dat we mochten ontvangen zat vol met heerlijke snacks, drankjes en natuurlijk mooie spellen. Ticket to Ride is bij ons écht een favoriet. We kunnen het niet vaak genoeg spelen en het is zo’n verschrikkelijk mooi spel! Je raakt nooit uitgespeeld, want elk spel daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Pandemic hebben we heel lang geleden een keer gespeeld met vrienden, toen konden we ons helemaal geen voorstelling maken van de impact van een pandemie. Inmiddels kennen we alle termen die erbij komen kijken, omdat we het zelf hebben ervaren. Ik ben benieuwd hoe het spel ook alweer gespeeld wordt en we laten ons verrassen. Exploding Kittens is bij ons erg populair, we spelen het heel graag en zijn er fan van. Ook nemen we het spel graag mee als we er even tussenuit zijn. Het is ideaal om mee te nemen en speelplezier gegarandeerd! Dobble Classic gaan we zeker uitproberen, want we zijn erg nieuwsgierig geworden hoe je dit spel kunt spelen. Het ziet er erg leuk uit en ik kan niet wachten om het dit weekend te testen. Geweldig om zo’n pakket vol prachtige spellen te ontvangen, het zijn stuk voor stuk blijmakers waarmee we ontspanning, plezier en vrolijke momenten gaan beleven. Zin in!

Ik verheug mij op het ontdekken van nieuwe bordspellen en het maken van gezellige herinneringen! Welk spel behoort tot jouw favorieten?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.