Blog

Moederdag inspiratie – De mooiste cadeaus voor haar

Het is bijna Moederdag en daarom verheug ik mij op het delen van de cadeautips om haar in het zonnetje te zetten. Ik heb uiteenlopende cadeaus op een rij gezet; van betaalbare en budgetvriendelijke Moederdag cadeautips tot luxe cadeaus. Het gaat om het gebaar en ik weet zeker dat ze elke vorm van aandacht en liefde ongelooflijk zal waarderen. Alleen al een knutsel van de kids maakt de dag onvergetelijk. Ben je klaar voor de mooiste cadeaus voor haar? Lees mee en laat je inspireren!

Cadeautips voor Moederdag

Van heerlijke chocolade tot een gezellig ontbijtje, een opruimsessie of parfum; verwen haar met een presentje dat bij haar past. Een blijmaker waarmee je haar kunt verrassen. Ook een inspirerend boek of tijdschrift kan een mooi cadeau voor Moederdag zijn. Combineer het met een gezichtsmasker zodat ze van een lekker momentje voor zichzelf mag genieten. Een douchefoam, bloemen of spelletje zijn ook ideale cadeaus om te geven voor Moederdag. Net als een goede handcrème, die is natuurlijk onmisbaar voor mama’s.

Isabel Bernard armband

Stijlvolle sieraden

Wil je haar echt een onvergetelijke Moederdag bezorgen? Bekijk wat voor soort sieraad bij haar zou passen. Door bijvoorbeeld echt gouden sieraden te geven, geef je haar levenslang plezier! Ik kreeg na de geboorte van Simon een prachtige ketting van mijn drie mannen met hun initialen erin gegraveerd. Ik draag het elke dag met trots en ben er zo blij mee. Ook heb ik een armband van Isabel Bernard waarbij twee ringetjes in elkaar zitten. Isabel Bernards gouden armbanden zijn stuk voor stuk voorzien van de mooiste details en laten zich makkelijk combineren. De kwaliteit is fantastisch, want ook dit sieraad draag ik dag en nacht en wil ik nooit meer af doen. De twee ringetjes staan voor onze twee jongens die altijd met elkaar verbonden zijn. Een bijbehorende 14K ring staat nog op mijn wishlist, maar misschien is dat meer een cadeau voor mijn 30e verjaardag. Of als we 5 jaar getrouwd zijn, time flies!

Tegoedbonnen

Hoe leuk is het om een mooie pot te versieren en er verschillende tegoedbonnen in te doen? Bijvoorbeeld een tegoedbon voor een dikke knuffel, een kopje thee of een spelletje samen. Schrijf de leukste ideeën op een kaartje of papiertje en stop ze allemaal in de pot. Zo maak je op een creatieve én budgetvriendelijke manier een liefdevol Moederdag cadeau. Ook kun je een lievelingsfoto printen van jullie samen en deze in een lijstje plaatsen. Versier het lijstje met verf, glitters en stickers voor een vrolijk resultaat!

Geef een beleving cadeau

De mooiste Moederdag cadeaus zijn herinneringen voor het leven. En juist deze herinneringen kun je met elkaar creëren. Verras haar met een picknick in het bos of een dagje uit naar het strand. Kook een heerlijk diner, dek de tafel mooi en laat haar een restaurantbeleving thuis ervaren. Of geniet samen van een filmmarathon of maak een wandeling door de natuur waar je allebei niet eerder bent geweest. Huur een bootje of geniet samen van een online workshop. Een fotoshoot is ook van onschatbare waarde, want met deze foto’s maak je deze Moederdag tastbaar. Door de maatregelen kunnen er bepaalde activiteiten en uitjes niet, maar gelukkig kan er nog hartstikke veel wel. Focus je op de mogelijkheden en kansen!

Vraag wat ze echt nodig heeft

Zo heb ik aangegeven extra blij te worden van een nieuwe kruik. Mijn oude gebruik ik al jaren (bijna) elke dag en ik heb er zoveel plezier van. Helaas is hij echt aan vervanging toe waardoor je mij erg blij kunt maken met een nieuwe kruik. En een fruitboompje vind ik ook magisch, je geeft daarmee groei én jaarlijks lekkere vruchten cadeau. Voor Valentijnsdag kreeg ik een mini appelboompje die op de tuintafel staat. Het boompje staat momenteel in bloei met prachtige rode bloemen. Het proces van bloem naar appel maakt mij ongelooflijk gelukkig en het uitzicht wordt er een stuk kleurrijker door. Mocht je ook vragen wat ze echt nodig heeft, dan krijg je soms verrassende antwoorden te horen waarmee je een leuk cadeautje kunt samenstellen.

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt gehad en dat je – hoe groot of klein het cadeau ook mag zijn – het presentje op een mooie manier kunt inpakken. Het gaat namelijk om het gebaar en vooral de moeite die je erin hebt gestoken, niet om de inhoud. Daarom is een persoonlijk kaartje of een knutsel extra waardevol, want die maken het helemaal af. Liefdevolle woorden kunnen zoveel impact creëren. Vertel wat ze voor je betekent, wat haar zo mooi maakt of wat je koestert. Of wat je zo aan haar waardeert, maar eigenlijk zelden uitspreekt. Dit is het moment om het te vertellen of om het op te schrijven. Geniet van Moederdag.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.