Minion alert – Eerste trailer + Minions meeting?

Minion alert – Eerste trailer + Minions meeting?

Minion

 

Papoi! Zoals jullie wellicht weten zijn Anne en ik ultieme Minion fans. We spreken de taal, delen vrolijke filmpjes van Minions die we vinden en ik kan verklappen dat ik een telefoonhoesje heb met een Minion erop. Anne las als eerste het nieuws over de Minions film en we hingen daarna gélijk aan de lijn en planden er veel leuks omheen. En is het niet gezellig om een Minion meeting te organiseren? Lees er gauw meer over!

The story
Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. 

Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt:
’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award® winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg dan de Minions of Facebook of houd de site www.minionsfilm.nl in de gaten!

Bekijk de trailer nu!

Minions Meeting
MINIONS draait vanaf 1 juli 2015 in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D. Lijkt het jullie leuk als Anne en ik een meeting organiseren rondom de film? Dat we met een gezellig groep samen gaan genieten van de film op een centrale locatie die goed te bereiken is en we er een leuke tijd van maken? En wat zou jij leuk vinden om naast het bezoeken van de film samen te ondernemen (denk aan hapje eten, gezellig drinken etc.) De zomer van 2015 kan nu al niet meer stuk!

Zou jij het leuk vinden om bij de Minions Meeting aanwezig te zijn? En wat vind jij van de trailer?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Dit bericht heeft 41 reacties.

 1. Manon

  Ahh wat super leuk ik moet altijd zo lachen om de minions, een meeting zou ik ook heel graag bij aanwezig zijn lijkt me enorm gezellig <3
  Manon onlangs geplaatst…Alexander Wang for H&MMy Profile

 2. Milou

  Ik ben echt ultieme Minions fan! haha. Ik zou dat super tof vinden, zou zeker aanwezig willen zijn!
  Milou onlangs geplaatst…November GoalsMy Profile

 3. Sarah

  Jaaa, lijkt me super! Ik ben echt een minion fan en ik zat al heel lang op deze film te wachten haha! Lijkt me super gezellig! :)

 4. Els

  ik heb ook een minionhoes :-)! De trailer is echt gaaf! Het duurt nog lang voordat het zomer is :(.

 5. Evelien

  Ik vind dit zo`n leuk idee! Ik en een vriendinnetje zijn ook gek op Minions en sturen elkaar ook allerlei dingen er over. Dennis heeft een tijdje terug op de Kermis zelfs een Minion voor me gewonnen, die in mijn laatste YouTube filmpje staat te schitteren op de achtergrond. Ik zou het ontzettend leuk vinden om bij een (eventuele) Minion meeting aanwezig te zijn! :)
  Evelien onlangs geplaatst…Lately #4My Profile

 6. Jessica

  Minions zijn geweldig! Ik was ook heel enthousiast toen ik erachter kwam dat er een film gecentreerd rondom hun kwam. :) Een meeting is leuk, maar ik woon over het algemeen vrij ver van ‘centrale’ punten vandaan, de reis is best prijzig (ben helaas geen student met gratis OV meer) en ik zit altijd met een laatste trein die ik moet halen om thuis te kunnen komen. Ik zou het dus wel leuk vinden, maar of ik ook daadwerkelijk kan komen hangt van zowel de dag, tijd, het feit of ik die dag vrij bent of niet, en de staat van mijn portemonnee af.
  Jessica onlangs geplaatst…Verslag: Best of YA Event 2014 met Kiera CassMy Profile

 7. Esmée

  De trailer is geweldig, ik had hem gisteren volgens mij gezien. Het lijkt me zeker leuk om mee te gaan naar de meeting, Het is toch leuk om vooraf samen uit eten te gaan, maar dat ligt er misschien ook aan hoeveel mensen er komen. ^^
  Esmée onlangs geplaatst…Mijn favoriete InstagrammersMy Profile

 8. Tess Evea

  Super tof idee Dagmar! Leuk om vooraf bijvoorbeeld te gaan lunchen? Mocht het de middag film worden dan :) Leuk joh!

 9. Kimberly

  Yesssss! Ik ben erbij :D Lijkt me echt super leuk! Ze zijn zo cute! <3

 10. Soms heb ik het idee dat ik de enige op deze wereld ben die niet zo veel met de Minions heeft…. erg toch? Tjah het lijkt mij opzich wel grappig, dus misschien gewoon maar doen hahaha. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Winactie – Maskers en GoodiesMy Profile

 11. Miranda

  Eindelijk is die uit! Ik had hem al zoveel eerder verwacht maar kan nu ik me er eindelijk op gaan verheugen! :)

 12. Emilia

  Haha, wat een geniaal idee van jou en Anne! Als jullie tegen die tijd een datum hebben, ga ik kijken of ik mee kan, want het klinkt gezellig! :D En ahhh, wat cool dat je een minionhoesje hebt voor je telefoon haha, zo leuk!
  Emilia onlangs geplaatst…OUTFIT / First of FallMy Profile

 13. Laura

  Ah lijkt me echt leuk! Ik kan niet wachten tot de film uit is. I loveeee minions. Een meeting lijkt me erg gezellig, iets eten en drinken van te voren ook!
  Laura onlangs geplaatst…Outfit – pretty fall dayMy Profile

 14. Sara

  Jaaaa minions zijn echt een van mijn grootste vrienden. <3 Een minion meeting klinkt erg leuk. Een acitiviteit die daarnaast gepland kan worden? Banana's eten met elkaar! Haha. :)
  Sara onlangs geplaatst…10x my guilty pleasuresMy Profile

 15. Joyce

  Oeh ja Dagmar wat een ontzettend leuk idee! Ik heb de trailer serieus al 3x gezien en ik blijf lachen, dat belooft wat die film!
  Joyce onlangs geplaatst…Promoot je blog #13My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge