Blog

Minion alert – Eerste trailer + Minions meeting?

Minion

 

Papoi! Zoals jullie wellicht weten zijn Anne en ik ultieme Minion fans. We spreken de taal, delen vrolijke filmpjes van Minions die we vinden en ik kan verklappen dat ik een telefoonhoesje heb met een Minion erop. Anne las als eerste het nieuws over de Minions film en we hingen daarna gélijk aan de lijn en planden er veel leuks omheen. En is het niet gezellig om een Minion meeting te organiseren? Lees er gauw meer over!

The story
Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. 

Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt:
’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award® winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg dan de Minions of Facebook of houd de site www.minionsfilm.nl in de gaten!

Bekijk de trailer nu!

Minions Meeting
MINIONS draait vanaf 1 juli 2015 in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D. Lijkt het jullie leuk als Anne en ik een meeting organiseren rondom de film? Dat we met een gezellig groep samen gaan genieten van de film op een centrale locatie die goed te bereiken is en we er een leuke tijd van maken? En wat zou jij leuk vinden om naast het bezoeken van de film samen te ondernemen (denk aan hapje eten, gezellig drinken etc.) De zomer van 2015 kan nu al niet meer stuk!

Zou jij het leuk vinden om bij de Minions Meeting aanwezig te zijn? En wat vind jij van de trailer?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.