Mijn voornemens voor 2022

Mijn voornemens voor 2022

De allerbeste wensen voor in het nieuwe jaar en maak de mooiste herinneringen met elkaar! Ik hoop dat je in 2022 veel geluk, warmte, goede gezondheid en liefde mag ontvangen en dat je kunt genieten van het nu. Ik verheug mij op het nieuwe jaar waarin we avonturen mogen beleven en we kansen krijgen om te groeien. Ook kan ik niet wachten om aan de slag te gaan met voornemens die mij uitdagen om te werken aan mijzelf. De focus ligt op voeding, maar dan in de breedste zin van het woord. Voeding om jezelf en elkaar te verrijken, te verzorgen en te versterken. Lees je mee?

Focus op voeding

Alles komt voor mij eigenlijk samen bij het thema voeding als ik denk aan het jaar 2022. Voeding om gezonder te eten, maar meer bewegen vormt ook voeding voor je lichaam waardoor je meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit. Om thuis te kunnen komen in mijzelf. Rust vormt bijvoorbeeld mentale en lichamelijke voeding. Opvoeden staat ook voor voeden in plaats van vullen en ik raakte geïnspireerd om het thema voeding daarom te betrekken op het jaar 2022. Het is een prachtig woord waarbij het voelt dat je elke dag opnieuw keuzes mag maken om jezelf te voeden en daardoor te verrijken. Je mag jezelf dankzij voeding beter verzorgen en versterken. Zelfs de avonturen en belevenissen die op je pad komen, voeden je en brengen je verder. Voeding zit in alle gezonde keuzes die je mag maken voor jezelf en elkaar. De juiste voeding zorgt voor balans.

Zin in het nieuwe jaar

Ik voel de behoefte om meer rust te pakken en (weer) te kunnen genieten van slaap. Ik verheug mij op de verbinding met dierbaren, de mooie herinneringen die we samen gaan maken in 2022 en vaker in de natuur zijn. Lekker met de kids genieten van hun ontwikkeling, mooie plekken ontdekken en nieuwe ervaringen beleven. Vaker gezond koken hoort er ook bij, zodat we met het gezin van gezonde maaltijden genieten. Meer financiële grip is ook een mooie, omdat je door bijvoorbeeld structuur en overzicht te creëren zorgelozer kunt beleven. Je weet waar je aan toe bent en zo kan zelfs het financiële plaatje bijdragen aan het verhogen van je levenskwaliteit. Een handige pasjeshouder zorgt al voor meer overzicht (want dan heb ik alles bij de hand en niet los in mijn crossbodytasje) en maandelijks bijhouden wat er in en uit gaat, maakt het een stukje toegankelijker. Ik ga ook werken aan mijzelf op lichamelijk gebied. Lekker bewegen door te dansen, te wandelen in de natuur en oefeningen te doen; ik heb er zin in! Net als het dragen van fijne kleding waar ik blij van word en mooie sieraden die mij herinneren aan lieve mensen, inzichten of ervaringen. Ik bestelde recent een prachtige armband met een veertje van Isabel Bernard als reminder om lichter te leven. Ook een mooi inzicht om in 2022 toe te passen! Een Buddha to Buddha ketting staat nog op de wishlist, maar lijkt mij ook geweldig om te dragen. Uiteindelijk gaat het niet om de voornemens, maar om jezelf de ruimte te geven en te gunnen zodat je kunt groeien in de richting die goed is voor jou. En het nieuwe jaar hoeft niet jouw moment te zijn om te beginnen, want dat kan gelukkig elke dag. Je kunt het!

Mijn goede voornemens

Genoeg om mee aan de slag te gaan, maar dat betekent niet dat het meteen perfect hoeft te verlopen. Het gaat er vooral om dat ik bewust mag worden van wat mij voedt en dient, maar ook wat mij alleen maar vult. Afleiding loslaten en aandacht geven aan voeding. Ik verheug mij op het leerproces en het ontdekken hoe we elke dag onszelf net een beetje beter mogen voeden, verrijken en verzorgen. Met aandacht (be)leven; 2022 bring it on!

Ik ben benieuwd of je ook iemand bent die graag voornemens maakt. Van meer rust pakken en minder shoppen tot meer bewegen en gezonder eten; ik wens je van harte toe dat je elke dag mag inrichten op een manier die goed voelt en past bij jou. Zodat je je niet in bochten hoeft te wringen, maar je er mag zijn zoals je bent. En dat voornemens je vooral veel nieuwe energie en plezier geven om je te stimuleren jouw potentieel te benutten. Om thuis te komen in jezelf. Je mag trots zijn op waar je nu staat en geniet van het nu!

Happy New Year en maak er een onvergetelijk jaar van!

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Geef een antwoord

CommentLuv badge