Blog

Mijn verlanglijstje van december

kerstboom verlanglijstje

De decembermaand is in volle gang! De verlanglijstjes voor deze gezellige cadeauperiode worden uitgewisseld om de feestdagen nog leuker te maken. Wij hebben voor Sinterklaas lootjes getrokken met onze vriendengroep en Kerstavond vieren we ook met lootjes, waarbij we elkaar gedichten en cadeaus geven. Ik vond het dit jaar heel lastig om op te schrijven wat ik echt graag zou willen, maar uiteindelijk ben ik tot een heel leuk lijstje gekomen. Al zeg ik het zelf! Wat er op mijn verlanglijstje staat, vertel ik je in dit artikel!

Verlanglijstje met gezellige cadeautjes

Op mijn verlanglijstje stonden dit jaar leuke spellen. Spellen die je bijvoorbeeld ook met twee personen kunt spelen, zodat Jord en ik ook met elkaar wat leuks kunnen ondernemen zonder daar per se de deur voor uit te gaan. Ook een nieuwe agenda heb ik op mijn verlanglijstje gezet, een heerlijk gezichtsmasker, warme sokken, nieuwe ovenwanten en geurkaarsen. Ik ben dol op kaarsen, maar sinds de komst van Lucas hebben we deze op zo’n veilige plek opgeborgen dat we ze amper aansteken. Zonde, want ik vind het juist een geweldige sfeer geven en het zorgt voor een ontspannen setting. Perfect voor wanneer je op de bank ploft met een goed boek. Natuurlijk mochten boeken ook dit jaar niet ontbreken op mijn verlanglijstje. Ik vind boeken altijd geweldig om te geven en om te ontvangen, ze vormen een ideaal cadeautje voor in de schoen of onder de kerstboom. Ik vond het heel lastig om mijn verlanglijstje op te stellen, maar toen ik er eenmaal het eerste item op had geplaatst kwam de rest vanzelf. Ik vind het belangrijk om geen prulletjes te vragen, maar te ontvangen wat mij juist echt energie geeft en wat we goed kunnen gebruiken. Door Sinterklaas ben ik ondertussen heel goed verwend, ik ben benieuwd wie mij heeft met de lootjes voor kerstavond en wat ik onder de kerstboom mag vinden. Een gezellig vooruitzicht!

Zakelijk verlanglijstje

Als ik nadenk wat er zakelijk gezien op mijn verlanglijstje staat, dan is dat het plaatsen van een mooi vloerkleed om de ruimte extra aan te kleden. Ook geeft een vloerkleed een warme uitstraling en met een bijbehorende salontafel (waarop ik ook productfoto’s kan maken) denk ik dat mijn kantoor echt compleet is. Een geordende werkplek vergroot het werkplezier en bevordert de concentratie, waardoor ik heel blij ben als ik mijn kantoorruimte helemaal af kan maken. Toen ik recent bij de Bijenkorf online aan het shoppen was om mijn verjaardagscadeau – UGGS pantoffels – te kopen, zag ik hele mooie salontafels  waar ik mijn hart aan heb verloren. Eerst de juiste keuze maken tussen de vloerkleden en dan kies ik de mooiste tafel uit. Ik overweeg nu een vintage vloerkleed, omdat het mooi past bij de lichte meubels en onze donkere vloer. Ook staat het natuurlijk perfect bij mijn plantenhoekje op kantoor, what do you think?  En misschien zet ik in de hoek nog twee leuke eetkamerstoelen van het merk Dutchbone, want die stijl vind ik echt prachtig. Heel eerlijk? Ik zag de meubels op het Instagramaccount van SPOT Amsterdam en toen was het liefde op het eerste gezicht. Het lijkt mij ook heel fijn om een boxje in de ruimte plaatsen, zodat ik gezellige achtergrondmuziek af kan spelen. De luidsprekers van mijn laptop zijn prima, maar een boxje heeft toch betere kwaliteit en klinkt wat minder hol. Gelukkig kan ik ook prima zonder deze items werk verzetten, maar als ik dan toch mag wensen en dromen…

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.