Blog

Mijn telefoon ging stuk en de reparatie was héél duur

Telefoon Ipad Apple bescherming hoesje Samsung

Je leest het goed, het beeldscherm van mijn telefoon was gebroken. Dat de reparatie zo duur zou zijn, had ik nooit verwacht. Deze zomer kocht ik een nieuwe Samsung telefoon (de Galaxy S10), omdat mijn vorige telefoon echt aan vervanging toe was. Helaas kwam mijn nieuwe telefoon door een vervelende situatie onhandig terecht en brak de onderkant van mijn scherm! Ik had een prachtig hoesje, maar deze bleek onvoldoende bescherming te bieden en dat heeft mij een hoop geld gekost. Genoeg getreurd, want ik heb er veel van geleerd. Dit prachtige apparaat waar ik dagelijks zoveel plezier door mag beleven verdient het om door een extra mooi én stevig hoesje te worden omringd. Ik werd enorm verwend en vertel je graag meer over de mooie accessoires voor mijn telefoon. Ook mijn nieuwe Ipad heeft ‘een prachtig jasje’ gekregen, lees je mee?

Een dure en ongelukkige situatie zorgde voor een wijze les

Op het moment dat ik mijn telefoon met gebroken scherm zag, was ik ontzettend verrast. Mijn vorige Samsung telefoon had werkelijk alles overleefd en dan heb je net een nieuwe en dan krijg je deze ongelukkige situatie. Ik baalde natuurlijk enorm, maar hoopte dat de reparatie gauw achter de rug was. Dat was het uiteindelijk wel, maar mijn portemonnee was in rouw. Wát een dure grap! Gelukkig werkt mijn telefoon nu weer fantastisch en ben ik niet eerder zo dankbaar geweest dat alles prima functioneert. Bereikbaar zijn in deze tijd is gewoon echt een must. Toch heb ik veel geleerd van deze situatie, want het is echt een luxe dat we mooi apparatuur dagelijks mogen gebruiken. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik een feestelijke unboxing mag doen met nieuwe accessoires voor mijn Samsung Galaxy S10 en de Ipad waar ik digitaal mee illustreer. Eindelijk kan ik deze geweldige producten weer veilig verplaatsen en bewaren!

De Led View Cover voor de Galaxy S10

Yes, ik heb een nieuw telefoonhoesje voor mijn Galaxy S10! En ook nog eens de allermooiste van de wereld (vind ik haha). Het is namelijk een speciale cover waarbij de case is gemaakt van hoogwaardig leder. Het heeft zelfs een aanpasbaar LED-display met keuze uit 54 LED-icoontjes. De tijd wordt weergegeven en aan de binnenkant is er ruimte voor enkele pasjes. Wist je dat deze Led View Cover zelfs een auto-wake functie heeft? Ik kan mijn geluk niet op, mijn telefoon is eindelijk volledig beschermt. Ik moet nog wel even wennen aan het flapje aan de voorkant, maar wat ben ik er blij mee. De telefoon ziet er trouwens meteen nog mooier uit! Ook ben ik blij met de schermprotector, waardoor die dure reparatie mij niet de tweede keer gaat overkomen. Mijn telefoon kan weer veilig gebruikt worden, waardoor ik er nog meer plezier door mag beleven.

Bescherming voor mijn Ipad

Deze zomer was het echt een tijd van investeringen. Niet alleen een nieuwe telefoon, maar ook een nieuwe Ipad mocht ik verwelkomen. De Ipad gebruik ik puur voor mijn digitale illustraties, maar ik ben erg blij dat ik ook hiervoor nu een goede case heb. De veiligheid van deze prachtige apparaten staat voorop en ik hoop er nog jaren plezier door te mogen beleven. Ik werd ook ontzettend verwend met de handige powerbank; ik hoef niet meer bang te zijn dat de Ipad uitvalt tijdens een creatief proces! Ik ben helemaal compleet qua prachtige producten én accessoires waardoor zowel mijn telefoon als Ipad van goede bescherming mag genieten. Alhoewel, als ik dan toch nog mag dromen dan zou ik de Apple AirPods op mijn verlanglijstje zetten om lekker naar goede muziek te kunnen luisteren tijdens het illustreren. Een mooi Apple AirPods hoesje erbij maakt het helemaal af. Ik verheug mij op het maken én delen van de illustraties die ik op mijn Ipad (Procreate) maak. Het is zo’n ontspannend proces om creatief bezig te zijn op deze vernieuwende manier. Ik zou een afwisseling tussen offline en online illustreren geweldig vinden; daar werk ik nu al met veel plezier naartoe. Ik ben benieuwd wat het mij op een dag zal brengen, maar voor nu geniet ik ontzettend van het proces en het creëren.

Ondanks de vervelende en dure situatie van mijn telefoon, ben ik veel bewuster geworden van de mooie apparaten waarmee ik werk en door de luxe waardoor we worden omringd. Veel daarvan gebruiken we elke dag, maar vallen door gewoontes amper meer op. Er goed voor zorgen is een must, zodat je er nog langer plezier door mag beleven.

Heb jij een keer een kapot scherm van jouw telefoon gehad?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.