Blog

Mijn plannen voor augustus


Augustus ligt voor de deur. Een nieuwe maand vol kansen, mogelijkheden en momenten om kleur te geven. Spannend? Welnee, vooral heel leuk toch? Het is lekker zomer en ik hoop dat je de mogelijkheid hebt om volop van deze mooie maand te genieten. Wat ik van plan ben om in augustus te gaan doen? Dat vertel ik je in dit artikel! 

Deze maand hebben we leuke plannen gemaakt, zo gaan we met Anne en Stephen naar Kopenhagen (je kunt er hier meer over lezen) en we kunnen niet wachten om deze mooie stad te mogen bewonderen. Maar er is meer! We gaan namelijk ook gezellig nog naar familie in Polen en daar kijken we ook ontzettend naar uit. We gaan dus nog flinke afstanden overbruggen, extra fijn dat ik daarom qua buikomvang nog prima in de auto pas ondanks de zwangerschap. Over de zwangerschap gesproken, wat gaat de tijd toch snel! Ik geniet volop van het tweede trimester en zou willen dat het nog héél lang zo blijft, maar daarom pluk ik elke dag van deze bijzondere fase. We hebben de grote aankopen voor de kleine al gedaan, maar de babykamer staat letterlijk nog in kinderschoenen (wat een slechte woordgrap, sorry!). Tijd om daar verandering in te brengen, daarom gaan we in augustus lekker aan de slag met schilderen, de meubels in elkaar zetten en de gordijnen moeten ook echt besteld worden. Ik ben zo benieuwd hoe alles gaat worden, ik loop al regelmatig de ruimte in om van het idee te genieten dat hier straks de kamer van ons mannetje zal zijn. Een heerlijk vooruitzicht!

Ook hebben we veel gezellige momenten gepland met vrienden, komt mijn broertje terug uit China en hoop ik natuurlijk dat ik mij nog steeds zo goed blijf voelen. En als het weer mee blijft zitten, dan zal een tocht met de kano in augustus niet ontbreken. Ik kan nu al niet wachten en vind dat zo leuk om te doen. Lekker ontspannen op het water en genieten van de omgeving, ja daar kan ik al helemaal bij weg dromen. Ook hoop ik lekker te blijven bloggen en ga ik verder aan de slag met de mooie projecten op werk. Dat zijn er ondertussen een hoop, dus ik moet flink bergen verplaatsen de komende tijd om straks relaxt met zwangerschapsverlof te kunnen. En ik weet zeker dat in augustus nog heel regelmatig de barbecue aangezet wordt, heerlijk die zwoele zomeravonden!

Augustus vind ik nu al een prachtige maand en ik hoop dat het voor iedereen veel moois zal brengen. Wat zijn jouw plannen voor deze nieuwe maand? Enjoy!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.