Blog

Mijn persoonlijke en zakelijke plannen voor het tweede kwartaal

Het is april, officieel de eerste maand van het tweede kwartaal. Het tweede kwartaal van 2019 die volgt op een zeer succesvol zakelijk kwartaal en een zeer intensieve persoonlijke periode. Een periode waarin veel ups, maar ook leerzame momenten passeerden. Een tijd waarin ik weer ongelooflijk veel mocht leren door kansen en uitdagingen die ik aan mocht gaan, door evenementen die ik bezocht, door mijn man en zoontje, door familie en vriendinnen. Het waren 3 maanden van bezinning, doorzetten, vruchten plukken, genieten, groeien, opruimen, opladen en vooral lichter leren leven. Ik heb zoveel zin in de komende periode en ik verheug mij op alle fijne momenten die ik mag beleven. Ik vertel je meer over mijn plannen!

Persoonlijke plannen

Meer ontspannen, slapen, goed eten, lekker bewegen en gek blijven doen. Vaker aquarelleren, naar het strand, zonnestralen vangen, in lachbuien blijven hangen, boeken lezen, in de tuin rommelen en spelletjes spelen. Minder zorgen maken, vasthouden waar ik toch geen invloed op heb en afval creëren om de impact van onze voetafdruk elke dag een beetje beter te kunnen verkleinen. Ik wil dolgraag minder spullen, waarbij ik producten wil behouden die energie geven. Ik wil in en om het huis de puntjes op de i zetten, aangezien we de afgelopen jaren er weinig aan hebben gedaan. Zo hebben we net de tuin afgerond, willen we het dakkapel grondig oppoetsen en de gordijnen in de kledingkamer vernieuwen. Je gordijnen op maat laten maken is even een klus, maar daar heb je zo’n lange tijd plezier van! Ook bij dit project hebben we de focus op kwaliteit. Daarnaast willen we de kozijnen schilderen en schilderijen ophangen. De wc krijgt een metamorfose (andere muurkleur, plantjes en andere decoratie) en de kamer van Lucas wordt steeds meer een stoere peuterkamer. Het zijn echt van die klusjes die we steeds blijven uitstellen, maar voor we het weten zijn we een jaar verder! Ook gaan we lekker vakantie vieren en mooie herinneringen maken. En zoals je op elk to-do lijstje van mij ziet staan: die fotoboeken… Leuk idee om dit kwartaal écht op te pakken haha. Herkenbaar?

Zakelijke plannen

Het komende kwartaal verwacht ik met mijn onderneming mooie opdrachten invulling te kunnen geven op het gebied van marketing, coaching en tekst. Ik verheug mij op het ondersteunen van ambitieuze ondernemers en het verrijken van opdrachtgevers met inzichten omtrent zichtbaarheid, naamsbekendheid en het creëren van content. Ik geniet van de werkzaamheden en collega’s bij SPORT 2000 in Leusden waar ik als interim marketeer het team mag versterken. Ook lijkt het mij heel gaaf om illustraties te maken met een boodschap die inspireert en motiveert. Op dit moment ben ik het idee nog aan het uitwerken en vooral heerlijk aan het oefenen, maar het zaadje is geplant. Op naar mooie projecten, uitdagingen en kansen om te groeien!

Terugblik op het eerste kwartaal

De eerste maanden van 2019 waren echt intensief en vroegen veel door verrassende gebeurtenissen die op mijn pad zijn gekomen. De rust is teruggekeerd, het werk weer in balans, het huisje schoon en het allerbelangrijkste: ik word omringd door mijn lieve mannen. Met hen mag ik mooie herinneringen maken en ik heb daar ontzettend veel zin in! We gaan ervaringen beleven, dagjes uit, feestjes vieren met dierbaren, op vakantie en vooral lekker genieten van het nu. We gaan opladen en groeien in de richting die goed voelt, propvol warmte en liefde. Op naar het tweede mooie kwartaal van 2019!

Ik wens je een onvergetelijke lente toe waarin je mag genieten van de hoogtepunten!

Veel liefs,

Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.