Blog

Mijn invulling van de #ProjectPositief Instagram Challenge 2.0


Ik ben er stil van, sterker nog: ik was de afgelopen tien dagen veel stiller dan normaal. Ongelooflijk, wat ben ik onder de indruk door de prachtige en stralende foto’s die werden gedeeld voor de #ProjectPositief Instagram Challenge 2.0! Ik heb er amper woorden voor, maar ik wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd heel erg bedanken voor de hulp en toegevoegde waarde. Voelt het niet te gek dat we samen een positief verschil hebben kunnen maken? Voor mij voelt het als een droom met een gouden randje, zo magisch!

#ProjectPositief ben ik begonnen met als doel om anderen te besmetten met positiviteit, omdat een klein gebaar al zo’n groot verschil kan creëren. Maar om dit effect te vergroten had ik gehoopt dat we het samen konden oppakken, waardoor ik ook de #ProjectPositief tag in het leven heb geroepen, deze wordt nog steeds ingevuld en geplaatst, zo bijzonder! Dankjewel iedereen die de tag heeft overgenomen, die er vertrouwen in had dat we samen veel moois konden neerzetten, iedereen die ik mocht interviewen en ook recent Cynthia voor je prachtige antwoorden en geweldige verrassing op Valentijnsdag! Iedereen deelt zulke inspirerende woorden dat ik er vaak kippenvel van krijg, het is ook oprecht zo onwerkelijk dat bijna 200 bloggers de tag hebben overgenomen. En elke invulling is uniek, bemoedigend en prachtig geschreven. Met dromen, stralende boodschappen en inspirerende quotes. Dankjewel lieve allemaal!

Ik hoopte heel erg dat we er iemand mee konden helpen, ik kan meedelen dat onze missie is geslaagd. Ik krijg regelmatig prachtige mailtjes van inspirerende lezeressen dat zij bewuster zijn geworden van wat zij hebben, dat zij vast zaten, maar dat het beter gaat. En die stijgende lijn raakt mij diep in m’n hart, ik vind het echt ontroerend en lees de berichten met tranen in mijn ogen. Dankbaar dat we samen het verschil mogen maken, maar tegelijkertijd weet ik dat we er nog niet zijn. Ik hoop dat we nog elke dag iemand vooruit mogen helpen, zullen we dat doen?

Dag 1 – Follow your heart – Een foto van mij en mijn lieve vriend, dankzij hem kan ik altijd mijzelf zijn en is het volgen van mijn hart een stuk makkelijker geworden. Ook al heeft hij mijn hart gestolen, hij laat mij luisteren naar mijn gevoel, naar de liefde, warmte en hij geeft mij energie om dromen te kunnen realiseren.

Dag 2 – Thankful – Een vrolijke afbeelding om te laten zien dat het creëren van een positief verschil helemaal niet zo ingewikkeld is. Ik ben heel erg dankbaar voor jullie hulp en inzet om van #ProjectPositief een succes te maken, echt onvergetelijk dankjewel!

Dag 3 – Color your life – Een thema die ervoor zorgde dat er prachtige en kleurrijke foto’s werden gedeeld. Ik hoop dat iedereen zich mag omringen door kleurrijke momenten, personen, ervaringen, producten en diensten. Geniet ervan en maak er een stralende regenboog van!

Dag 4 – Friends – Bijna een jaar geleden mochten Anne en ik de prachtige stad Antwerpen onveilig maken voor onze blogs en wat was het een onvergetelijk weekend! Onze band is sindsdien nog zoveel hechter geworden, wie had ooit gedacht dat ik het allerliefste vriendinnetje zou ontmoeten via het bloggen? Ik vind deze foto superleuk en stralend, net als onze vriendschap.

Dag 5 – Home sweet home – Thuis is waar je kunt ontspannen, waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt opladen. Voor mij is dat bij een heerlijke kop dampende thee, een goed boek, een schoon huisje en Poes die tevreden ligt te pruttelen.

Dag 6 – Inspiration – Vertrouw op de lieve mensen om je heen en op jezelf. Choose to shine!

Dag 7 – Live your dreams – Deze foto is het ultieme bewijs van een méga geluksgevoel (en méga wallen haha), omdat hier een droom werkelijkheid werd. Mijn vriend haalde mij inclusief helium ballon op van Schiphol en dat was echt zo’n film moment waar ik altijd van droomde. Nee ik lieg, hier durfde ik niet eens van te dromen! Ik was hier net terug van een persreis naar Milaan, stapte zelf in het vliegtuig om het avontuur aan te gaan en stapte er als een ander mens weer uit. Ik leef mijn dromen en ik hoop dat iedereen dat mag doen.

Dag 8 – Rise & shine – Een stralende dag begint met een motiverende afbeelding!

Dag 9 – Enjoy today! – Elke dag 200% geven is iets wat we heel graag willen doen, maar om het te kunnen realiseren zijn er ook me-time momentjes nodig zodat we kunnen opladen. Gun jezelf een momentje voor jezelf op de dag en geniet!

Dag 10 – Be happy & smile – Op vrijdag de 13e liep deze #ProjectPositief Instagram Challenge af, wat vloog de tijd voorbij! Lekker toepasselijk, een dag waarop veel mensen liever in bed blijven liggen om ongeluk te vermijden. Ik ging de confrontatie met mijzelf aan, na twee weken het griepje uit te zieken wou ik niets liever dan weer aan de slag gaan met Evy. En dit is gelukt! En ook nog les 13 op vrijdag de 13e, heel toepasselijk haha. Een grote glimlach op mijn gezicht verlicht door het eerste lentezonnetje!

Aan deze  #ProjectPositief Instagram Challenge 2.0 hebben bijna 100 inspirerende personen deelgenomen en ik werd echt heel gelukkig van elke foto. Ik kon het amper bijhouden, echt zo’n eer om de foto’s voorbij te zien komen! Mij maakte het intens gelukkig en ik ben jullie ontzettend dankbaar voor alle hulp, ongelooflijk bedankt! Ik zou willen dat ik het persoonlijk kon vertellen, maar ik hoop dat je je bewust bent van het feit dat je heel erg mooi bent. Van binnen en van buiten!

Samen kunnen we een positief verschil creëren! Wat maakt jou gelukkig? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.