Mijn invulling van de #ProjectPositief Instagram Challenge 2.0
Wohooo vanaf morgen gaan we samen aan de slag om positiviteit te verspreiden met de ProjectPositief Instagram Challenge, help je mee? happy geluk challenge instagram positief blog together inspiration heart love life

Mijn invulling van de #ProjectPositief Instagram Challenge 2.0


Ik ben er stil van, sterker nog: ik was de afgelopen tien dagen veel stiller dan normaal. Ongelooflijk, wat ben ik onder de indruk door de prachtige en stralende foto’s die werden gedeeld voor de #ProjectPositief Instagram Challenge 2.0! Ik heb er amper woorden voor, maar ik wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd heel erg bedanken voor de hulp en toegevoegde waarde. Voelt het niet te gek dat we samen een positief verschil hebben kunnen maken? Voor mij voelt het als een droom met een gouden randje, zo magisch!

#ProjectPositief ben ik begonnen met als doel om anderen te besmetten met positiviteit, omdat een klein gebaar al zo’n groot verschil kan creëren. Maar om dit effect te vergroten had ik gehoopt dat we het samen konden oppakken, waardoor ik ook de #ProjectPositief tag in het leven heb geroepen, deze wordt nog steeds ingevuld en geplaatst, zo bijzonder! Dankjewel iedereen die de tag heeft overgenomen, die er vertrouwen in had dat we samen veel moois konden neerzetten, iedereen die ik mocht interviewen en ook recent Cynthia voor je prachtige antwoorden en geweldige verrassing op Valentijnsdag! Iedereen deelt zulke inspirerende woorden dat ik er vaak kippenvel van krijg, het is ook oprecht zo onwerkelijk dat bijna 200 bloggers de tag hebben overgenomen. En elke invulling is uniek, bemoedigend en prachtig geschreven. Met dromen, stralende boodschappen en inspirerende quotes. Dankjewel lieve allemaal!

Ik hoopte heel erg dat we er iemand mee konden helpen, ik kan meedelen dat onze missie is geslaagd. Ik krijg regelmatig prachtige mailtjes van inspirerende lezeressen dat zij bewuster zijn geworden van wat zij hebben, dat zij vast zaten, maar dat het beter gaat. En die stijgende lijn raakt mij diep in m’n hart, ik vind het echt ontroerend en lees de berichten met tranen in mijn ogen. Dankbaar dat we samen het verschil mogen maken, maar tegelijkertijd weet ik dat we er nog niet zijn. Ik hoop dat we nog elke dag iemand vooruit mogen helpen, zullen we dat doen?

Dag 1 – Follow your heart – Een foto van mij en mijn lieve vriend, dankzij hem kan ik altijd mijzelf zijn en is het volgen van mijn hart een stuk makkelijker geworden. Ook al heeft hij mijn hart gestolen, hij laat mij luisteren naar mijn gevoel, naar de liefde, warmte en hij geeft mij energie om dromen te kunnen realiseren.

Dag 2 – Thankful – Een vrolijke afbeelding om te laten zien dat het creëren van een positief verschil helemaal niet zo ingewikkeld is. Ik ben heel erg dankbaar voor jullie hulp en inzet om van #ProjectPositief een succes te maken, echt onvergetelijk dankjewel!

Dag 3 – Color your life – Een thema die ervoor zorgde dat er prachtige en kleurrijke foto’s werden gedeeld. Ik hoop dat iedereen zich mag omringen door kleurrijke momenten, personen, ervaringen, producten en diensten. Geniet ervan en maak er een stralende regenboog van!

Dag 4 – Friends – Bijna een jaar geleden mochten Anne en ik de prachtige stad Antwerpen onveilig maken voor onze blogs en wat was het een onvergetelijk weekend! Onze band is sindsdien nog zoveel hechter geworden, wie had ooit gedacht dat ik het allerliefste vriendinnetje zou ontmoeten via het bloggen? Ik vind deze foto superleuk en stralend, net als onze vriendschap.

Dag 5 – Home sweet home – Thuis is waar je kunt ontspannen, waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt opladen. Voor mij is dat bij een heerlijke kop dampende thee, een goed boek, een schoon huisje en Poes die tevreden ligt te pruttelen.

Dag 6 – Inspiration – Vertrouw op de lieve mensen om je heen en op jezelf. Choose to shine!

Dag 7 – Live your dreams – Deze foto is het ultieme bewijs van een méga geluksgevoel (en méga wallen haha), omdat hier een droom werkelijkheid werd. Mijn vriend haalde mij inclusief helium ballon op van Schiphol en dat was echt zo’n film moment waar ik altijd van droomde. Nee ik lieg, hier durfde ik niet eens van te dromen! Ik was hier net terug van een persreis naar Milaan, stapte zelf in het vliegtuig om het avontuur aan te gaan en stapte er als een ander mens weer uit. Ik leef mijn dromen en ik hoop dat iedereen dat mag doen.

Dag 8 – Rise & shine – Een stralende dag begint met een motiverende afbeelding!

Dag 9 – Enjoy today! – Elke dag 200% geven is iets wat we heel graag willen doen, maar om het te kunnen realiseren zijn er ook me-time momentjes nodig zodat we kunnen opladen. Gun jezelf een momentje voor jezelf op de dag en geniet!

Dag 10 – Be happy & smile – Op vrijdag de 13e liep deze #ProjectPositief Instagram Challenge af, wat vloog de tijd voorbij! Lekker toepasselijk, een dag waarop veel mensen liever in bed blijven liggen om ongeluk te vermijden. Ik ging de confrontatie met mijzelf aan, na twee weken het griepje uit te zieken wou ik niets liever dan weer aan de slag gaan met Evy. En dit is gelukt! En ook nog les 13 op vrijdag de 13e, heel toepasselijk haha. Een grote glimlach op mijn gezicht verlicht door het eerste lentezonnetje!

Aan deze  #ProjectPositief Instagram Challenge 2.0 hebben bijna 100 inspirerende personen deelgenomen en ik werd echt heel gelukkig van elke foto. Ik kon het amper bijhouden, echt zo’n eer om de foto’s voorbij te zien komen! Mij maakte het intens gelukkig en ik ben jullie ontzettend dankbaar voor alle hulp, ongelooflijk bedankt! Ik zou willen dat ik het persoonlijk kon vertellen, maar ik hoop dat je je bewust bent van het feit dat je heel erg mooi bent. Van binnen en van buiten!

Samen kunnen we een positief verschil creëren! Wat maakt jou gelukkig? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 34 reacties.

 1. Marion

  Het was een supergoed idee van je! Tof dat er zoveel mensen meegedaan hebben. Ik heb er ook enorm van genoten. Leuk om mee te doen en superleuk om alle foto’s voorbij te zien komen iedere dag. Geslaagde actie!!!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 28My Profile

 2. Els

  Mooie foto’s, allemaal even toepasselijk. Ik denk dat ik van je een paar foto’s gemist heb, gelukkig zie ik ze nu :-).

  Ik vond het echt super om mee te doen :-).
  Els onlangs geplaatst…#SecretvalentijnMy Profile

 3. Frauke

  Wauw, wat ontzettend leuk om jouw invulling van de tag zo bij elkaar te zien, en suuupergoed dat er zoveel mensen hebben meegedaan! Echt knap dat je #ProjectPositief op hebt gezet, je helpt er heel veel mensen mee. Ook ik voel mij veel bewuster en meer geïnspireerd sinds ik je volg. Je bent een topper, doe zo voort! X
  Frauke onlangs geplaatst…Top 5 geurtjes van het momentMy Profile

 4. Je mag trots op jezelf zijn Dagmar! Wat je hebt bereikt is ongelooflijk mooi en iedereen die er aan mee deed. De volgen challenge doe ik mee, ik heb het een klein beetje gemist helaas, maar ik vind het zo’n mooi initiatief van je :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Bespaartips voor de arme studentMy Profile

 5. Alexandra

  Hele mooie invullingen en heel tof dat je weer zo’n mooie challenge hebt gedaan! :) <3 En waar ik gelukkig van word? Als andere mensen gelukkig zijn :)

  xx
  Alexandra onlangs geplaatst…FLASHBACK #1My Profile

 6. Hele mooie Challenge waar ik met ontzettend veel plezier aan heb meegedaan! Ik heb met regelmaat de meest prachtige invullingen gezien en heb zo ook weer nieuwe IG’ers gevonden! Bedankt Dagmar!
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Positieve effecten van mindfulnessMy Profile

 7. Kim

  Ik vond het heerlijk die dosis positiviteit op Instagram! Oh en hebben jullie ook altijd zo’n moeite met positiviteit spellen? itivi Jeetje chaos in mijn hoofd haha.
  Kim onlangs geplaatst…Video | The Girlfriend TagMy Profile

 8. Cindy

  Het maakt mij heel gelukkig dat ik over 2 uur een vrije dag heb.. Heel plat hoor, maar ik ben een carnavalvierder en mocht (nou ja, moet) deze ochtend werken. Maar ik ga veel liever weer verder met carnaval vieren. Daar word ik gelukkig van
  Cindy onlangs geplaatst…Inspiratie: Een streepje voorMy Profile

 9. Deisy

  Superleuk dat er zoveel mensen hebben meegedaan en om te zien hoe jij er zelf invulling aan hebt gegeven. Ik vind het ook mooi om te lezen hoeveel dat ik jou losmaakt: dat zegt echt veel wat voor persoon jij bent. Je bent echt warm en liefdevol en gewoon oprecht en dat is echt heel mooi om te zien. Blijf gewoon doen wat je doet en ik denk dat je daar heel veel mensen mee kan helpen <3
  Deisy onlangs geplaatst…4 redenen waarom ik een man had kunnen zijnMy Profile

 10. Xaviera

  Het was geweldig om mee te doen met deze Instagram challenge, ik heb er echt van genoten. Het maakt je nog meer bewust van positiviteit en het is ook prachtig om de foto’s van anderen te zien via #ProjectPositief! Heel mooi om te lezen hoe dankbaar je bent voor iedereen die mee heeft gedaan met de tag en de challenge en erg leuk om je overzicht zo te zien. :) Ik vond het ook te gek om te zien dat Cynthia de tag had ingevuld, wat een leuke verrassing voor je!
  Xaviera onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk week 5: Durven, dromen, doen!My Profile

 11. Mandy

  Wat een heerlijke foto´s. Zo leuk om te zien dat je zo gelukkig bent. Je positieve instelling is letterlijk besmettelijk, dit komt omdat jij zo´n mooi en inspirerend persoon bent! <3
  Mandy onlangs geplaatst…♥ Diaryblog| Life is a rollercoasterMy Profile

 12. Saar

  Ik vond het echt een geweldige uitdaging om elke dag weer een nieuwe, originele invulling te vinden voor jouw thema van de dag! En ik stop absoluut niet om geluksmomentjes te delen. Dus die #projectpositief ga je bij mij toch nog voorbij zien komen, gewoon omdat het zo leuk is!
  Saar onlangs geplaatst…DankbaarheidMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw wat superlief je mooie woorden dankjewel! Echt superlief je deelname, ontzettend bedankt voor al je moeite, tijd en inspirerende bijdrage!

 13. Jasmijn

  Leuke foto’s! Ik heb ook meegedaan, maar helaas ben ik de laatste twee dagen vergeten. Ik had het toen erg druk, dus het is me niet gelukt. Ik vond het heel leuk om foto’s van anderen te zien. Wat mij gelukkig maakt? Dat de zon vandaag weer lekker scheen ;-)

Geef een antwoord

CommentLuv badge