Mijn 2018 in leuke weetjes en cijfers

Mijn 2018 in leuke weetjes en cijfers

We blikken nog heel even terug op het afgelopen jaar door middel van dit artikel. Het leek mij leuk om wat leuke weetjes en cijfers voor je op een rij te zetten, waardoor we 2019 op een gezellige manier in kunnen luiden. Welkom in 2019 en maak er een onvergetelijk jaar van! 2018 was het jaar waarin ik… deze leuke feitjes en cijfers mocht bereiken en ervaren. Lees je mee?

 • Ik mocht 9 keer op vakantie! Zo bezocht ik onder andere drie keer dit jaar mijn familie in Polen (Kraków) en ging ik met mijn gezin naar het Gardameer in Italië en bergen beklimmen in Oostenrijk. Terwijl Jordy genoot van zijn vakantie naar Ijsland, ontdekte ik het zonnige Spanje. Ook gingen we 2 keer op vakantie in eigen land: naar Slagharen en Texel. De stedentrip naar Parijs was ook fantastisch en gaf mij veel inspiratie en energie. Deze reizen hebben ons geweldige herinneringen, ontdekkingen, inzichten en ervaringen rijker gemaakt!
 • Er kwamen 247 artikelen online op mijn blog, bijna elke werkdag ééntje!
 • Ik werkte samen met 53 ambitieuze ondernemers en toonaangevende bedrijven dit jaar. Het ondersteunde hen bij uiteenlopende projecten en opdrachten op het gebied van copywriting, marketing en coaching.
 • Ik heb 9 taarten gebakken het afgelopen jaar, dat is een gigantische stijging ten opzichte van het jaar daarvoor waarin ik slechts 2 keer in de keuken stond om zelf gebak te maken.
 • Ik las 49 boeken uit dit jaar, bijna wekelijks een boek! Ik lees veel op mijn Kobo e-reader, maar ook nog steeds regelmatig fysieke boeken. Vooral boeken over persoonlijke ontwikkeling (love it!) en romans zijn genres die ik graag lees.
 • Ik verschoonde rond de 1400 luiers dit jaar. Dat zijn er écht veel!
 • Ik schreef ruim 250.000 woorden in 2018. Een kwart miljoen! Ik werkte onder andere mijn businessprogramma ‘Dichterbij dan je denkt’ uit waarin ik ambitieuze ondernemers ondersteun bij de vliegende start van hun bedrijf en ik lanceerde mijn e-book ‘Het jaar waarin ik…’ vlak voor de feestdagen. Daarnaast publiceerde ik veel blogs op mijn website en werkte ik aan projecten waarin ik teksten aanleverde. Het goede nieuws: ik ben nog lang niet uitgeschreven!
 • Ik heb 52 pakjes thee opgedronken, wekelijks zeker wel ééntje.
 • Ik las ongeveer 50 pagina’s per uur.
 • Er zijn duizenden lieve lezeressen die maandelijks mijn website en social media kanalen volgen. Ik vind het een eer dat je zoveel aandacht, betrokkenheid en warmte met mij deelt. Dank je wel voor elk bezoek!
 • Ik blog al 5 jaar, wat een mijlpaal!
 • En ik mag al 2 jaar trotse mama van Lucas zijn. Dat doe ik met alle liefde en ik kan niet wachten op de mooie herinneringen die we in het nieuwe jaar zullen maken als gezin.
 • Ik woon 1200 kilometer van mijn familie vandaan (zij wonen in Kraków), maar het voelt alsof we heel dichtbij elkaar mogen zijn door het geweldige contact en de mooie band die we met elkaar hebben. Goud waard!
 • In tegenstelling tot voorgaande jaren heb ik dit jaar slechts één blazer gekocht (een zwarte, altijd een musthave). Dat is een daling van maarliefst 3000% ten opzichte van eerdere jaren.
 • Ik heb 365 keer dit jaar gek gedanst door de woonkamer met Lucas. Yes, elke dag is het feest!
 • Op naar een onvergetelijk 2019. Maak er een geweldig jaar van vol hoogtepunten en mooie dromen die je mag verwezenlijken. Wees trots op het punt waar je nu staat en geniet van elke dag die je krijgt.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit bericht heeft 3 reacties.

 1. Romy

  Wat een mooi lijstje! Inclusief de 3000% daling qua aankopen van blazers natuurlijk, haha. Wat mooi om te lezen dat je dit jaar zó veel hebt geschreven en natuurlijk al helemaal dat je daarnaast nog lang niet uitgeschreven bent <3 Ik wens je een geweldig mooi 2019 toe waarin je nog veel meer van deze mooie doelen mag bereiken en vooral heel veel kunt genieten.
  Romy onlangs geplaatst…Happy 2019! | Mijn doelen voor 2019My Profile

 2. Alex

  Wat mooie cijfers allemaal! En echt een leuke manier om nog een keertje terug te kijken. Negen keer op vakantie is zeker leuk :)

 3. Rachel

  oh Italie is inderdaad zo genieten.. wat tof dat je gewoon 9 reisjes hebt gemaakt zeg! en je hebt veel toffe dingen mogen doen dit jaar

Geef een antwoord

CommentLuv badge