Blog

Make it a December to remember – 2016 sprankelend afsluiten

December is aangebroken; een maand waarin feestdagen centraal staan, de laatste bergen verplaatst worden van 2016 en drukte stiekem overheerst maar dit laatste zullen maar weinig toegeven. Het is een maand waarin we het jaar op een stralende manier willen afsluiten en ik hoop van harte dat dat voor iedereen ook mogelijk is. Make it a December to remember! 

November was een maand waarin voor mij het wachten op onze kleine een grote rol speelde. Ik had verlof: opeens zat ik thuis zonder verplichtingen, collega’s of spannende projecten. Er was geen ritme, er stonden geen deadlines in de agenda en ik kon mij focussen op het opladen en uitrusten. Heel gek om zo’n contrast te ervaren met het dagelijkse, het voelde in het begin aan als een soort vakantie. Toch kwam naarmate ik langer thuis zat de rust verder om het hoekje kijken totdat ik volledig in balans kwam en klaar was om de kleine te verwelkomen. Het werd een leerzame tijd waarin het loslaten mij steeds beter af bleek te gaan en ik denk dat ik daar in de toekomst nog veel profijt van zal hebben. November was ook een maand waarin ik veel lieve mensen zag, we regelmatig spelletjes speelden, ik een overload aan inspiratie had om te schrijven, veel boeken werden uitgelezen, het huishouden draaiende gehouden kon worden en ik eindelijk de taart bakte die ik al zo lang op mijn wensenlijstje had staan.

En nu is het tijd om december in te luiden en te kijken wat deze laatste maand van 2016 ons zal brengen. Spannend, want dit gaat absoluut een onvergetelijke december worden omdat we ons zoontje eindelijk ontmoeten en hem een warm en liefdevol thuis kunnen geven. We kijken heel erg uit naar zijn komst en zijn er klaar voor om met hem als geweldige hoogtepunt 2016 uit te zwaaien; een jaar vol mijlpalen die amper te overtreffen zijn. Deze maand worden we ouders, vieren we samen als gezin onze eerste kerst en hoop ik goed te herstellen van de bevalling. We gaan onze kleine leren kennen, de tijd nemen voor elkaar en een liefdevolle start van zijn leven tegemoet. Bovendien sluiten we de maand extra feestelijk af met mijn 25e verjaardag op 31 december én natuurlijk de nodige vuurwerk. It’s the most wonderful time of the year!

Ik hoop dat je een stralende maand tegemoet zult gaan vol fijne momenten. Geniet van de lichtpuntjes om je heen en maak er een sprankelende afsluiter van 2016 van! 

Heb jij ook zoveel zin in december?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.