Make it a December to remember – 2016 sprankelend afsluiten
Kaarsjes aan en de laatste kerstcadeautjes inpakken ⭐️ #happy #love #winter #christmas #family #star

Make it a December to remember – 2016 sprankelend afsluiten

December is aangebroken; een maand waarin feestdagen centraal staan, de laatste bergen verplaatst worden van 2016 en drukte stiekem overheerst maar dit laatste zullen maar weinig toegeven. Het is een maand waarin we het jaar op een stralende manier willen afsluiten en ik hoop van harte dat dat voor iedereen ook mogelijk is. Make it a December to remember! 

November was een maand waarin voor mij het wachten op onze kleine een grote rol speelde. Ik had verlof: opeens zat ik thuis zonder verplichtingen, collega’s of spannende projecten. Er was geen ritme, er stonden geen deadlines in de agenda en ik kon mij focussen op het opladen en uitrusten. Heel gek om zo’n contrast te ervaren met het dagelijkse, het voelde in het begin aan als een soort vakantie. Toch kwam naarmate ik langer thuis zat de rust verder om het hoekje kijken totdat ik volledig in balans kwam en klaar was om de kleine te verwelkomen. Het werd een leerzame tijd waarin het loslaten mij steeds beter af bleek te gaan en ik denk dat ik daar in de toekomst nog veel profijt van zal hebben. November was ook een maand waarin ik veel lieve mensen zag, we regelmatig spelletjes speelden, ik een overload aan inspiratie had om te schrijven, veel boeken werden uitgelezen, het huishouden draaiende gehouden kon worden en ik eindelijk de taart bakte die ik al zo lang op mijn wensenlijstje had staan.

En nu is het tijd om december in te luiden en te kijken wat deze laatste maand van 2016 ons zal brengen. Spannend, want dit gaat absoluut een onvergetelijke december worden omdat we ons zoontje eindelijk ontmoeten en hem een warm en liefdevol thuis kunnen geven. We kijken heel erg uit naar zijn komst en zijn er klaar voor om met hem als geweldige hoogtepunt 2016 uit te zwaaien; een jaar vol mijlpalen die amper te overtreffen zijn. Deze maand worden we ouders, vieren we samen als gezin onze eerste kerst en hoop ik goed te herstellen van de bevalling. We gaan onze kleine leren kennen, de tijd nemen voor elkaar en een liefdevolle start van zijn leven tegemoet. Bovendien sluiten we de maand extra feestelijk af met mijn 25e verjaardag op 31 december én natuurlijk de nodige vuurwerk. It’s the most wonderful time of the year!

Ik hoop dat je een stralende maand tegemoet zult gaan vol fijne momenten. Geniet van de lichtpuntjes om je heen en maak er een sprankelende afsluiter van 2016 van! 

Heb jij ook zoveel zin in december?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 11 reacties.

 1. Romy

  Wat een bijzondere maand zal december voor jullie worden, een geweldige afsluiter van dit jaar. Zet hem op nog even en ik hoop zo dat jullie jongetje zich snel aandient. Wat bijzonder trouwens dat je op 31 december jarig bent! Dan weet je zeker dat iedereen je verjaardag tot op de laatste minuut voor 12 uur viert met vuurwerk en al :)
  Romy onlangs geplaatst…12 feestelijke kerstjurken onder 60 euroMy Profile

 2. Amy

  Ah zo mooi! <3 December is altijd al een hele bijzondere en sfeervolle maand maar jullie gaan wel een heel mooi hoogtepunt beleven deze maand. Hoop dat alles goed met je gaat en dat jullie straks lekker kunnen gaan genieten!
  Amy onlangs geplaatst…Tag | This or That? Sinterklaas editie!My Profile

 3. Justine

  December is toch zo’n heerlijke maand he! Ben benieuwd wanneer jullie kleine komt. Wie weet wel op mijn verjaardag de 23e! ;)
  Al zou ik het je niet willen aandoen om nog zo lang in spanning te zitten, laat ‘m maar gauw komen!!
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – december #1My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge