Blog

Lucky List – Zeeland, illustreren en bloeiende tuin

illustratie gieter By Dagmar Valerie

De afgelopen weken verliepen door de maatregelen natuurlijk anders dan anders. Toch kijk ik terug op een speciale periode; de laatste weken van mijn zwangerschapsverlof. Nu werk weer begint op te starten en ik met mijn onderneming mooie opdrachten kleur mag geven, voelt het goed om ook op dit gebied actief te zijn. Ik zoek nog naar een (nieuwe) fijne balans wat werkmomenten betreft, maar elke week verloopt dit iets beter. Ik genoot van Zeeland, zit in een creatieve flow en het uitzicht op de tuin wordt steeds mooier. Er is zoveel om dankbaar voor te zijn, daarom deel ik heel graag deze lucky list met jou. Lees je mee?

Het dagelijkse leven met de jongens

Een huishouden met drie mannen is een feestje. Althans, wij zijn heel blij dat we zoveel fijne en goede momenten mogen beleven met elkaar. Simon is pas 3 maanden bij ons, maar het voelt alsof het nooit anders is geweest. We slapen goed, eten lekker, maken mooie herinneringen en hebben het meer dan fijn samen. We voelen ons bevoorrecht dat we de ouders mogen zijn van onze twee jongens en zijn dankbaar dat we in goede gezondheid met elkaar zijn. Binnenkort krijgt Simon al zijn eerste hapje, time flies! Nu nog even flink genieten van deze fase, want het gaat al snel genoeg.

weekendtas Herschel Dagmar Valerie

Genieten van vakantie in eigen land

Inmiddels heb ik op mijn blog beschreven hoe we onze vakantie naar Zeeland hebben ervaren, maar ik kijk er met veel plezier op terug. Het voelde zo verrijkend en inspirerend om er even tussenuit te zijn. Een midweek genieten van zon, zee en strand inclusief tropische temperaturen met de boys; pure perfectie als je het mij vraagt. Vooraf begon de vakantiepret al, omdat ik uit de uitgebreide collectie weekendtassen bij Duifhuizen de Herschel tas op de foto koos en aan Jord gaf voor Vaderdag. Hij was er hartstikke blij mee. De tas gaat hopelijk mee op reis naar veel mooie vakantiebestemmingen in de toekomst!

Illustraties op maat

De creatieve flow zorgt ervoor dat ik door alles wat los en vast zit geïnspireerd mag raken en daar ben ik hartstikke dankbaar voor. Ik vind het ook heel erg bijzonder dat ik illustraties op maat mag maken. Momenteel werk ik aan een heel bijzonder project, namelijk… geboortekaartjes! Ik genoot met volle teugen van het creatieve proces om het geboortekaartje van Simon te maken. Maar het lijkt mij ook erg speciaal om liefdevolle kaartjes te maken voor kersverse ouders en hun prachtige kindje. Op dit moment ben ik veel illustraties aan het maken die ik binnenkort door zal sturen naar Anne, zij is vormgever en maakt van de illustraties echt een geheel. We werken met veel liefde, plezier en oog voor detail aan de collectie.

Groei en bloei in de tuin

Elke dag geniet ik meer van onze bloeiende tuin. De groeiende planten, bloeiende bloemen en de heerlijke moestuin; ik laad helemaal op zodra ik in de tuin sta. Alleen al het uitzicht maakt mij gelukkig! De loungeset staat, de bosbessen en aardbeien worden door Lucas geplukt, de vogeltjes spelen in het vogelbadje en de solar lampjes springen aan zodra het begint te schemeren. Inmiddels is de regenton ook gearriveerd en heeft deze een mooi plekje gekregen. Het is steeds meer af en ik ben heel blij dat de tuin voor iedereen ontspanning kan bieden.

Terug naar de basis

Er is veel veranderd het eerste halfjaar van 2020 en de impact ervan is niet in woorden te vangen. Ons heeft het als gezin toch ook iets moois gebracht, hoewel ik ook genoeg nare en verdrietige kanten kan opnoemen aan deze tijd. Denk aan gemis van dierbaren, een vreemde kraamtijd, de laatste dagen als zwangere die ik in angst en onzekerheid doorbracht vanwege de lockdown… Maar daar focus ik mij liever niet op, want zoals ik benoemde heeft het ons ook moois gebracht. Terug naar de basis, de essentie met elkaar zijn, elkaar opnieuw leren kennen in nieuwe omstandigheden, tijd en ruimte om te herstellen, genieten van thuis en leven in het nu. We ontdekten groot en klein geluk in en rondom het huis zoals we het niet eerder mochten beleven. Ons huis is nog meer een thuis geworden, een veilige en fijne plek waar we blij zijn met wat er al is.

Er is zoveel om dankbaar voor te zijn. De lekkere ijsjes in de vriezer, een schoon bed om in te duiken, de zonnestralen, de fluitende vogeltjes, een knuffel van Poes, de energie van de maan, bloeiende bloemen, de trotse blikken van de jongens, samen een boekje lezen, een nieuwe theesmaak ontdekken, een lief berichtje ontvangen, uitgerust wakker worden…

Waar ben jij dankbaar voor?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.