Blog

Lucky List XXL – Mooiste momenten van 2015

2015 wat was je mooi! Ik kan zonder twijfel zeggen dat dit het allermooiste jaar was wat mij is overkomen. Deze lijst vol mooie momenten stroomt écht over. 31 december luidde ik mijn 24e levensjaar in en ik heb dan ook heel veel zin in in een nieuw jaar! Maar wat is het leerzaam om nog eventjes achterom te kijken en terug te blikken naar 2015; een jaar vol liefde, familie, ons eerste huis, mooie reizen én de verloving! Ik heb ál mijn behind the scenes en Lucky Lists erbij gepakt en dit was het prachtige 2015. Lees en kijk je gezellig mee? 

Januari  
In januari begon ik aan mijn 23e levensjaar. Het jaar begon gelijk heel goed, want ik was uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het jubileumfeest van 50 jaar Top 40!  Vervolgens werd ik live op tv geïnterviewd om te vertellen over #ProjectPositief en ik schreef mij in voor de 10km run van Nike door Amsterdam, een keuze die mijn lichaam heel veel moois heeft gebracht. Ook was het tijd voor mijn verjaardagsfeestje met als thema safari! Mijn vriend en ik waren 4 jaar samen, we mochten op persreis naar Leuven én ik ging naar de lancering van het boek Soapsop door Liza Sips. En de kers op de taart was de persreis naar Milaan, dat voelt nog steeds zo onwerkelijk! Een ervaring om nooit te vergeten…

Februari
Het was tijd voor een nieuwe lay-out! Ik ben er nog steeds erg blij mee. Ook ging ik naar het  Dr. Hauschka event in Rijswijk waar ik lieve bloggers ontmoette en ik vond het echt zo goed verzorgd en mooi. Yes, hier kijk ik met veel plezier op terug. We boekten onze vakantie naar Thailand (helaas al achter de rug, maar wat was het ongelooflijk mooi!) en ik stond met een tip in het tijdschrift Belle.

Maart
Ik was uitgenodigd voor twee events,  namelijk #UPRDigitalSeeds en The Beauty Store. Hierbij kreeg ik de grootste goodiebags ooit, ik had zo’n spierpijn erna! Dat vergeet ik echt niet snel meer haha. Ook liep ik mijn snelste 5 kilometer ooit en ik kreeg een slang om mijn nek in De Oliemeulen (Tilburg). We sloten deze maand Netflix af: beste. beslissing. ever.  Ik hielp Anne met verhuizen en Jord en ik namen een belangrijke besluit: we kochten een huis! We waren uit de onderhandelingen gekomen en het huis was officieel van ons, héél spannend allemaal.

♧  April
Jord en ik genoten van familie in Polen waar we een heerlijke tijd hadden en even lekker konden ontspannen. Met Anne liep ik de Mini Marathon in stromende regen, maar wat gaf het toch een gigantische kick. Heerlijk om te doen en ik had de hardloopflow inmiddels goed te pakken. Ik organiseerde in samenwerking met Kosmos Uitgevers een yoga event voor twee prachtige boeken en bezocht de PR-dagen, superleuk! Ook waren we druk bezig met de puntjes op de i voor het regelen van alles rondom het huis. Ik liep voor het eerst 10 kilometer en het was al met al een hele sportieve maand!

mei2015

Mei
Deze maand was ook zó gaaf en bijzonder! Zo zaten we midden in de verhuisdozen, want we kregen de sleutels van onze nieuwe woning! Ook gingen Anne en ik op kraamvisite bij lieve Joyce en was ik aanwezig bij de opnames van RTL Late Night waar we onze schrijfster Hetty Verolme mochten begeleiden. Met mijn moeder, broertje en Jord fietsten we door het mooie Giethoorn en ik stond in de Fashionista agenda 2015/2016! Ik liep de 10 km tijdens de We Run Amsterdam en dat was echt een fantastische ervaring. Ook mocht ik naar het event van Woonexpress, wat een knaller van een maand!

Juni
Deze maand stond eigenlijk in het teken van klussen, doorbijten en nog meer klussen. In een relatief korte tijd verplaatsten we bergen en verhuisden we van Zeist naar Nieuwegein waar we nu heel erg leuk en fijn wonen. We zijn zo gelukkig in en met ons huis!

Juli
De maand juli was vooral een maand van opladen, bijkomen en uitrusten. Gelukkig hadden we mooie, warme dagen waardoor dat ook erg goed ging. Ik genoot van de tuin, ons bad en de ruimte, heerlijk! Ook organiseerde ik op mijn werk de ZomerBBB, de Zomer Books, Blogs & Borrel. Heel leuk om te doen en de enthousiaste reacties erop waren hartverwarmend. Ik bezocht tevens het Body Shop event en dat was echt een feestje. Net als Fashionweek met Jord, het MUA event en de zwoele zomeravonden waarop we gingen barbecueën. Lekker!

augustus2015

Augustus
Deze maand was echt een feestje! We genoten volop, want mijn opa en oma uit Polen kwamen bij ons logeren en we gingen samen gezellig naar Brugge en Gent, het strand en meer leuke uitjes. Ook maakten we zelf onze voortuin en Jord gaf mij het beste cadeau ooit: de Kobo Glo HD. Anne en ik deden een fantastische stedentrip naar Barcelona. Het was echt een onvergetelijke vakantie!

September
Ook al een maand gevuld met mooie momenten, wat een geluk! Anne en ik gingen gezellig naar Turijn met srprs.me wat echt superleuk was. Ik heb zelden zo hard én lang gelachen als dat weekend! Mijn haartjes kregen een nieuwe look en daar was ik heel erg blij mee. Ook had ik belangrijke presentaties die ik op mijn werk moest geven, haalde ik mijn rijbewijs en deed ik met vrienden mee aan de Color Run in Utrecht. Ook bedacht ik het concept Boektober en rolde het uit. Ik had nooit durven dromen dat er zoveel deelnemers zouden zijn en het zo onder de aandacht zou komen. Een bijzondere ervaring!

Oktober
In deze maand was het tijd voor de herfst en kreeg ik een vast contract! Wat een geluk en prachtig cadeau. Ik bezocht mijn opa en oma in Polen en ging naar de opening van Forever21 in Rotterdam. We hadden een Black Tie party en gingen naar Safaripark Beeksebergen. Ook ging ik naar het gezellige VIB YA event van Uitgeverij L.S. Amsterdam. We gingen regelmatig naar het strand, waaronder in Zeeland en dat was heerlijk!

November
In november was ik druk bezig om vooruit te werken voor onze vakantie naar Thailand. Ook zagen we veel vrienden, want die kon ik echt niet zo’n lange tijd missen en ik moest iedereen nog even extra vaak knuffelen. Er werden veel spelletjes gespeeld, extra lekker gegeten en feestjes gevierd.  Ook gingen we nog gezellig een weekend naar Ameland met familie. We waren heel erg druk met werk, maar toen we eenmaal de computers konden afsluiten en ingepakt op Schiphol stonden, kon onze vakantie echt beginnen. Thailand here we come!

Thailand1

December
De maand waarin we ons verloofden, we de prachtigste vakantie ooit beleefden en poepie bruin Nederland weer inkwamen. Thailand was magisch mooi en vol liefde en geweldige plekken die we mochten bezichtigen. Vervolgens stonden de kerstkransjes klaar, trouwden lieve vrienden van ons en is het tijd om dit waanzinnig mooie jaar af te sluiten.

Ik kijk ontzettend uit naar 2016 en ik ben erg benieuwd naar wat het ons zal brengen, spannend! Ik wens je een mooi en kleurrijk, nieuw jaar toe. Enjoy!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.