Lucky List – Texel, Oostenrijk en de jurk doorpassen

Lucky List – Texel, Oostenrijk en de jurk doorpassen


Weet je wat ik zo superleuk vond om te schrijven? De Lucky List artikelen. Hierin nam ik altijd de hoogtepunten van de afgelopen tijd op en ik heb er meer dan genoeg om met jullie te delen. We hebben zoveel moois en fijne momenten beleefd, onmogelijk om daar niet gelukkig van te worden. Zo maakten we mooie reizen, ontdekten we prachtige plekken en beleefden we bijzondere avonturen. Lees je mee? 

Bergen beklimmen in Oostenrijk – Wat hebben we mazzel gehad met de mooie dagen in Bichlbach (Tirol)! De zon scheen volop, de uitzichten waren adembenemend en de bergen lekker hoog. Zo liepen we in een t-shirt door de sneeuw, zagen we lawines, maakten we intensieve tochten en genoten we in de avond van gezellige spelletjes. Het was fantastisch!

Uitwaaien op Texel – Misschien heb je het al voorbij zien komen op Instagram, maar Anne, ik en onze mannen gingen een dagje naar Texel. Eerst bleven Anne en Stephen bij ons logeren, we moesten immers vroeg vertrekken om de boot te halen. We genoten van het mooie weer, de vuurtoren, warme chocolademelk, de prachtige zee, een heerlijke lunch en we wandelden heel wat af! We hebben een onwijs leuke dag gehad, we kwamen thuis met het gevoel alsof we een week weg waren geweest. Mag deze dag op repeat please?

☆ Lekker productief – De laatste tijd mag ik niet klagen wat mijn gezondheid betreft, het gaat eindelijk weer een stuk beter! Het heeft even geduurd, maar mijn energie begint weer te stromen en ik ervaar amper pijn meer. De temperaturen schieten de lucht in en ook dat doet mij vaak erg goed. Ik beleef veel plezier met alles wat ik mag oppakken en dat mijn gezondheid meewerkt is echt een verademing. Het heeft ook lang genoeg geduurd overigens, maar fijn dat er nu weer een doorbraak is. En nu tijdens de laatste voorbereidingen voor de bruiloft en flinke sprongen maken op mijn werk is het ideaal dat ik weer zo lekker productief kan schakelen. Heel fijn!

☆ Bruidsjurk passen – En toen was het vrijdag opeens tijd om mijn jurk voor de bruiloft te passen. Wat vond ik dat leuk en spannend tegelijkertijd, zou het nog steeds zo zijn als ik in gedachten had? Of heb ik het geromantiseerd? Hij bleek als gegoten te zitten en ik voelde mij als een vis in het water in die jurk. Hij past goed bij mijn persoonlijkheid en bij wat ik wil uitstralen, ik ben er echt ontzettend blij mee en het is héél geruststellend om te weten dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Het was de eerste jurk die ik had gepast en daar ben ik voor gegaan, mijn onderbuikgevoel bleek goed te kloppen! Over een klein maandje mag ik de jurk nog een keer passen en meenemen. Op dit moment worden de puntjes op de i gezet, can’t wait!

Liever TV – Wat beleven Anne en ik toch veel plezier tijdens het opnemen van onze filmpjes voor op YouTube. We hebben allebei een volle agenda, maar we proberen zoveel mogelijk tijd vrij te maken om de video’s op te nemen. Vervolgens edit Anne als een pro de filmpjes en op deze manier proberen we wekelijks een nieuwe video voor jullie te maken. Het is zo leuk om samen op te pakken! De komende tijd gaat het iets ingewikkelder worden om wekelijks te blijven uploaden (tentamens, bruiloft, spannende deadline van Dagmar, vakanties etc.) maar we gaan ons best doen om zo vaak mogelijk nieuwe content met jullie te blijven delen in video vorm. Ben jij al geabonneerd? Dan ben je als eerste op de hoogte! En mocht je nog leuke tips hebben en suggesties voor een video dan zijn deze altijd welkom.

Wat voor leuks heb jij de afgelopen tijd beleefd? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 9 reacties.

 1. Frauke

  Wat een heerlijk lijstje! Fijn dat het weer wat beter gaat met je gezondheid, en dat het zo leuk was in Tirol! En wauw, wat moet het spannend zijn om je trouwjurk door te passen, maar super dat je zo tevreden bent met je keuze! Ik ben stiekem bést wel benieuwd :)! X
  Frauke onlangs geplaatst…Een heerlijk verfrissende theecombinatieMy Profile

 2. wendy

  Wat fijn om al deze positieve dingen te lezen. En goed te horen dat het beter gaat met je gezondheid.
  wendy onlangs geplaatst…Back to businessMy Profile

 3. Wij zijn heerlijk naar Newcastle geweest, echt een super leuke trip. Ben een echte racefanaat, dus dit weekend was werelds voor mij. De zomer laat zich steeds vaker zien, dat is altijd heerlijk en redelijk last minute besloten om eind juni toch een vakantie in te plannen op het werk, dus wie weet gaan we toch weg.
  Bianca Ronday onlangs geplaatst…Eropuit #9: Minicruise NewcastleMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge