Blog

Lucky List #8 – Nieuwe baan, mijn diplomering, events & Zakynthos

bloggenElke keer als ik denk dat de week niet beter kan, wordt het overtroffen. De laatste tijd gebeuren er zoveel te gekke ervaringen, momenten en situaties dat ik maar al te blij ben dat ik deze Lucky List kan samenstellen om er juist weer even bij stil te staan. Ik voel mij echt gezegd met prachtige lijstjes vol geluk, ik wens het van harte iedereen toe. De afgelopen twee weken waren hectisch, maar te gek! Zo hoorde ik dat ik vanaf oktober een nieuwe functie mag kleur geven, vond mijn diplomering plaats, ging ik naar twee te gekke events en behaalde ik 1000 volgers op mijn blog. Droom ik?

Nieuwe baan
Yes yes yes, ik heb een nieuwe baan! Ik mag in oktober beginnen als marketingmedewerker bij Uitgeverij Kok Omniboek! Ik heb veel zin om aan de slag te gaan en deze uitdaging aan te pakken. Ik kan stiekem niet wachten, maar er zit nog een fijne vakantie tussen om op te laden. Daarna ga ik volop aan het werk en hoop ik een goede toegevoegde waarde te kunnen leveren aan het team.

Mijn diplomering
Wat was mijn diplomering indrukwekkend. Ik vertelde er meer over mijn diploma’s en afstuderen in dit artikel, maar ik vond het echt een heel bijzondere gelegenheid. Het voelde als een bekroning op het harde werken en nu is het hoofdstuk officieel gesloten. Extra fijn dat er een nieuwe kan worden geopend door het starten met mijn nieuwe baan. Echt een mooie timing waar ik heel erg dankbaar voor ben.

1000 volgers op Bloglovin
Nog een moment waarbij ik mijn ogen amper kan geloven, is het behalen van de 1000 volgers op Bloglovin. Ik wist echt even niet wat mij overkwam, het ging opeens zo snel! Ik ben nog heel kort bezig met mijn blog ( 1 jaar en 1,5 maand) en om dan zo’n mijlpaal te mogen bereiken is echt een droom die uitkomt. Ik ben jullie heel erg dankbaar voor het volgen van mijn blog en het achterlaten van keer op keer lieve comments, dankjewel!

Event Eye-Wish Brillenmodeshow in het Rijksmuseum
Wauw wat vond ik het bijzonder om in het Rijksmuseum te worden uitgenodigd voor een event. Het was super georganiseerd door Eye-Wish en daardoor was ik in de gelegenheid om bij de allereerste brillenmodeshow van Nederland aanwezig te mogen zijn. Het was een heel gezellige avond en we gingen naar huis met een waanzinnige goodiebag, we mochten namelijk zelf een bril uitkiezen die aansloot bij onze voorkeuren. Eye-wish heeft prachtige modellen in de collecties waardoor het nog lastig kiezen wordt!

Opgeruimd huisje
Wat geeft een opgeruimde thuis toch een heerlijk gevoel. Ik ruimde laatst mijn boekenkast op (ik kwam tot de ontdekking dat er drie lagen boeken achterelkaar stonden… Indrukwekkend!) en ging aan de slag met mijn bloghoekje. Ook maakte ik ons huisje herfstproof en we zijn er nu helemaal klaar voor!

Primark opening Venlo
Wat was de opening van Primark in Venlo toch geslaagd, echt superleuk! Het was een flink stukje rijden, maar het was het meer dan waard. Ik ging samen met mijn vriend én hij schreef er een verslagje over (bekijk het verslag + de shoplog hier). We zijn goed geslaagd en het was heel gezellig met lieve blogvriendinnetjes. Ook waren we onder de indruk van het filiaal, als je in de buurt bent dan is het zeker de moeite waard om langs te gaan!

Anne grapjes
Ik kan zo ontzettend hard lachen met Anne dat ik mij soms nogal kan verbazen hoe onze humor elkaar aanvult. Zelfs van sommige appjes rollen de tranen over mijn wangen en moet ik happen naar lucht. Iets met olifanten, sauna’s en wie… haha ik moet al lachen als ik eraan denk!

Vooruitzicht vakantie naar Zakynthos
Ja, we gaan bijna bijna bijna op vakantie! Ik kan echt niet wachten, we zijn al heel lang niet meer echt wat langer er tussenuit geweest en bovendien wordt het onze eerste echte vakantie die we verder van huis vieren. Ik ben nog nooit in Griekenland geweest, maar verheug mij er ontzettend op. Ik heb als enige dilemma welke bikini ik moet inpakken van de tien hashtag first world problems haha.

Welke lichtpuntjes zijn er op jouw pad gekomen de laatste tijd?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.