Blog

Lucky List – Juni zat propvol liefde!


Wat hebben we een sprookjesachtige maand achter de rug. Wat zeg ik? Sprookjes zijn er niks bij! De maand juni zat propvol liefde, warmte en geluksmomenten die we mochten vieren met familie en vrienden. Al hebben we zo’n vaag vermoeden dat 2016 in het algemeen voor ons amper te overtreffen is, de hoogtepunten volgen elkaar in rap tempo op. Zo vanzelfsprekend is het niet, we genieten van elke seconde en zijn heel erg blij dat we het dagelijkse mogen vieren met elkaar. Bovenstaande foto is gemaakt door lieve Elsa, zo bijzonder om steeds meer foto’s van onze bruiloft te mogen ontvangen!

In verwachting van een zoon – Yes, deze maand mochten we het eindelijk vertellen en wat voelde dat bijzonder om te mogen delen! Het leek ons een geweldige verrassing om de zwangerschap te onthullen op de bruiloft, maar ons geduld werd daardoor flink op de proef gesteld haha. Het was écht lastig om niks te kunnen zeggen, terwijl onze wereld op z’n kop stond en het voor mijn gevoel zelfs op mijn voorhoofd stond. Maar het is gelukt: we hebben iedereen op een heel bijzondere manier kunnen verrassen en we weten nu zelfs al dat we een lief mannetje krijgen! We zijn echt dolgelukkig dat het goed gaat met de groei en ontwikkeling en ik zal regelmatig zwangerschapsupdates delen om jullie mee te nemen in deze liefdevolle en speciale fase van ons leven.

Wij zijn getrouwd! – Op een stralende vrijdag, op 10-06-2016, stapten wij in het huwelijksbootje en het was echt een dag om nooit te vergeten. Omringd door lieve familie en vrienden genoten we volop van deze dag die volledig in het teken stond van de liefde. Onze liefde voor elkaar, maar ook voor de lieve mensen om ons heen die altijd voor ons klaarstaan en er voor ons zijn. De dag zelf was eigenlijk heel ontspannen, natuurlijk ging het snel voorbij zoals je in alle clichés hoort, maar het was fantastisch en we genieten volop van alle mooie beelden die binnendruppelen. Echt heerlijk om deze weer te zien en wat zag iedereen er mooi uit. Yes, deze dag behoort tot onze favorieten!

Onze honeymoon naar Oostenrijk – Jullie hebben het misschien al gelezen in dit artikel over onze honeymoon, maar we hebben een geweldige tijd gehad in Oostenrijk. Lekker gegeten, mooie tochten gemaakt, prachtige panorama’s bekeken, citytrips gemaakt naar Wenen en Salzburg… Oh en natuurlijk mogen de geliefde schnitzels niet ontbreken in dit lijstje; het was echt perfect. We zijn helemaal uitgerust en opgeladen teruggekomen en genieten nu van het dagelijkse. Stiekem ook wel weer heel erg fijn om lekker met mooie projecten op werk aan de slag te gaan, want die geven energie en zijn uitdagend. Nu we na werk thuiskomen en er niets meer te regelen valt omtrent de bruiloft is dat stiekem ook wel heel erg rustgevend en fijn. Al wacht project babykamer natuurlijk ook op ons haha.

Vrienden en familie – Het is zo fijn dat we heel vaak gezellig met vrienden en familie afspreken om samen te zijn, lekker te eten en bij te kletsen. Echt van die oplaadmomenten waar ik volop van geniet. Ik word daar echt zo blij van en nu ik niks meer te verbergen heb, hoef ik ook niet meer van die tent-outfits aan om mijn buikje te verdoezelen haha. Echt zo leuk, ook de komende tijd staan er veel gezellige dates in de agenda. Nu al zin in!

Opa, oma en broertje – Familie op afstand, ai daar kan ik echt nooit aan wennen. Het was zo bijzonder en fijn dat mijn opa en oma (uit Polen) ook op de bruiloft aanwezig waren. Ik vond het echt heel speciaal dat ze erbij waren en dat zij in zo’n goede gezondheid zijn om nog die reis te kunnen maken. Niet niks op deze leeftijd en het voelde zo compleet. Gelukkig zien we opa en oma binnenkort weer, dan ben ik inmiddels ook flink wat dikker, en gaan we nog even genieten van familie in Polen. Deze week hebben we de tranen weg moeten slikken, want mijn broertje vertrok naar China voor een speciaal project voor zijn studie. Kleine broertjes worden groot, maar loslaten is niet helemaal ‘mijn ding’. Behoorlijk pittig, maar gelukkig leven we in het tijdperk van internet en is contact tegenwoordig zo gelegd, zelfs op deze afstand. Het is zo’n bijzondere kans en ik vind het geweldig dat hij deze stap durft te zetten en hij voor zijn dromen gaat.

Boekpresentatie Halsoverkop – De maand juni sloot ik op een feestelijke manier af, omdat het boek van Aline van Wijnen (winnaar schrijfwedstrijd tijdschrift Vriendin) verscheen en de boeklancering plaatsvond. Vooraf gingen we gezellig uiteten met collega’s en toen was het tijd voor het feestje. Het was zo’n eer om tijdens deze lancering namens Uitgeverij Z&K te mogen speechen en wat ben ik onwijs trots op Aline, het is haar van harte gegund dat haar roman deze vliegende start doormaakt en ik weet zeker dat er nog heel veel hoogtepunten op haar pad gaan komen. En stiekem hoop ik dat we gauw haar tweede boek mogen uitgeven, dus ik blijf duimen. Zo lief, we kregen nog een geweldig leuk outfitje voor ons kleine mannetje als cadeau van Aline. Een héél schattig pakje met blauw en taupe en daarop witte cactusjes, zo lief! De feelgoodroman Halsoverkop ligt vanaf nu in de (web)winkels. Veel leesplezier!

Heb jij een mooie maand achter de rug? Fijne activiteiten in de planning? Enjoy!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.