Blog

Lucky list – Hardlopen en eerste stapjes van Lucas

26151458_544261912613909_5310724372854472704_nHeb je mooie dagen achter de rug? De eerste weken van 2018 zijn een feit en ik hoop dat je een vliegende start hebt mogen ervaren van dit nieuwe jaar. Ik kreeg ontzettend veel zin om even stil te staan bij de fijne momenten die mij de laatste tijd zijn overkomen, daarom deel ik deze lucky list heel graag met jou. It’s all about finding the calm in the chaos! Heerlijk om even bewust te worden van het nu en de lichtpuntjes waardoor we worden omringd. Hoe groot of klein deze ook zijn. Lees je mee?

7 jaar samen met Jord – Vorig weekend vierden Jord en ik dat we 7 jaar samen zijn, waarvan 1,5 jaar getrouwd en 1 jaar ouders. Wat een geweldige ontwikkelingen en mijlpalen! We hebben er een romantische dag van gemaakt en op naar de volgende 100 jaar!

Hardlopen – Yes, ik heb het hardlopen weer opgepakt en het gaat zo lekker! Heel fijn om weer met bewegen bezig te zijn en buiten actief aan de slag te gaan. Ik zit daardoor lekkerder in mijn vel en heb meer energie. Ook slaap ik beter na een hardloopsessie met Evy, voor mij werkt dat heel goed. Ik ben momenteel bij les 6 aanbeland, hardlopen werkt verslavend als je eenmaal de flow te pakken hebt.

Eerste stapjes van Lucas – Wat is het toch mooi om de ontwikkeling van Lucas te mogen volgen. Zijn eerste stapjes zijn een feit en hij danst er enthousiast op los als hij muziek hoort. Dan gaan die heupjes schudden en de handjes in de lucht; zelfs op de maat van de muziek! Onze kleine Channing Tatuum, en ik smelt ondertussen weg…

Spelletjesavonden – Voor mijn verjaardag ben ik verwend met leuke bordspellen, daar ben ik zo blij mee! Met vrienden hebben we gezellige avonden gehad waarop we spelletjes speelden, lekkere hapjes aten en konden bijkletsen. Heel gezellig!

Prachtige rozen – Wat een verrassing! Ik kreeg opeens de Grace Flowerbox met daarin mooie roze rozen. Het is zo’n stralend geheel! Wist je dat deze rozen 3 jaar mooi blijven? Ik zal er binnenkort een review over schrijven, maar ze staan er heel mooi bij. Wat een verwennerij!

Oriënteren voor vakanties – Meestal hebben we onze vakantieplannen klaar voor het hele jaar, maar dit jaar doen we het even anders. We kijken wat op ons pad komt en genieten nu volop van de voorpret van mooie locaties en accommodaties. Ik ben benieuwd welke mooie plekken we in 2018 mogen bewonderen!

Copywriting – Ik ben met de cursus Copywriting begonnen en het is erg leerzaam. Het voelt goed om in deze richting te mogen groeien en ik krijg er veel energie van. Het daagt mij uit om creatief bezig te zijn en ondertussen ontwikkel ik mij verder. Ik kan de cursus bovendien realiseren op de momenten die voor mij goed uitkomen en dat maakt het leren tot een flexibele en inspirerende bezigheid. Don’t go through life, grow through life!

Weekendje Polen – We waren begin januari een weekend bij familie in Polen en het was een fantastische tijd. Het vliegen verliep voorspoedig met Lucas, het was heerlijk om weer bij familie te zijn en we hebben mooie dagen samen beleefd. Kraków zag er prachtig uit met de laatste dagen van de kerstmarkt en de sfeer was top. Ik verlang alweer naar het Poolse soepje van mijn oma!

Onderneming – Ik beschreef in dit artikel al mijn eerste week als ondernemer, maar ik kan verklappen dat de dagen die volgden nog mooier waren. Ik kijk terug op een vliegende start en dat terwijl ik pas net ben begonnen. Of ik een geluksvogel ben? Absoluut, maar achter de schermen werk ik er uiteraard ontzettend hard aan in mijn schaarse vrije uurtjes om er een succes van te maken. Het komt niet uit de lucht vallen, maar het geeft mij ongelooflijk veel energie. Het ondernemerschap is niet alleen leerzaam, maar ook een inspirerende ervaring. Het geeft energie om van niets ‘iets’ te maken, heel gaaf om een onderneming op te bouwen!

Wat staat er op jouw lucky list van de afgelopen dagen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.