Blog

Lucky list december 2017 – Feest, véél eten en nieuwe posters

Desenio_poster
December was een indrukwekkende maand en zat vol fijne momenten. Het leek één groot feest- en eetfestijn, bovendien vierden we mijlpalen en bijzondere dagen. Lucas dook met zijn hoofd in een taart op zijn eerste verjaardag, we vierden kerst, genoten van vrienden en familie, decoreerden de woonkamer met prachtige posters, we pakten héél veel cadeautjes in en deden nog zoveel andere gezellige activiteiten. Yes, we hebben de laatste dagen van 2017 met een glimlach ingevuld en ik kijk dan ook graag terug op een mooie maand. Tijd voor de lucky list van 2017!

☆ De maand begon met het ophalen van taarten voor de 1e verjaardag van Lucas en dit werd een flinke trip. De taarten zagen er prachtig uit én smaakten heerlijk. ☆ De verjaardag van Lucas was een onvergetelijke dag, maar ook een tikkeltje emotioneler dan ik had verwacht. Wat een mijlpaal! En zo bijzonder om alle herinneringen met lieve vrienden en familieleden op te halen die we met elkaar hebben gecreëerd het afgelopen jaar. Nieuwsgierig naar zijn eerste feestje? Ik schreef er een blog over. ☆ Samen met Jord en Lucas bezocht ik Paleis het Loo in kerstsfeer, omdat het bijna gaat sluiten. Er zal een indrukwekkende renovatie plaatsvinden waardoor het paleis voor een langere periode gesloten zal zijn. Het leek mij erg mooi om het toch nog een bezoekje te brengen en we hebben er een gezellige dag van gemaakt. ☆ Heb ik ooit eerder zóveel cadeautjes ingepakt? Ik denk het niet, het waren er echt veel. We hebben uitgebreid kerst gevierd en wat was dat ontzettend leuk: lekker eten, spelletjes spelen en een speurtocht opzetten. Wat een heerlijke dagen! ☆ Met lieve familie bezochten we Breda, voor mij de eerste keer dat ik echt de stad heb gezien en wat is het er gezellig! Helemaal zo met de kerstmarkt en de mooie etalages; ik zal er zeker vaker een bezoekje aan brengen.

☆ Hoera, de kerstboom werd versierd! Ik vond het nog even spannend of Lucas de kerstboom zou laten staan, maar hij vond het juist fantastisch. De onderste balletjes probeerde hij in het begin er nog wel even uit te pakken, maar naarmate de tijd verstreek was hij vooral onder de indruk van de mooie lichtjes. ☆ We kochten nieuw servies bij Blokker, het zijn mooie vierkante borden geworden waar ik héél blij mee ben. ☆ De woonkamer stond vol met prachtige cadeaus die Lucas voor zijn eerste verjaardag had gekregen, wauw wat waren dat er veel! ☆ Ik maakte een traktatie voor de opvang; het werden uitdeelboekjes van Nijntje met rozijntjes en een Nijntje biscuitje. ☆ Van de kerstman kreeg ik een prachtige sjaal die matcht bij mijn Michael Kors tas! ☆ Ik haalde mijn reading challenge voor 2017 waarbij ik 52 boeken uitlezen als doel had gesteld om te bereiken!

Desenio

☆ De top van de berg bereiken is voor mij het ultieme geluksgevoel. Als ik tot rust wil komen, dan visualiseer ik graag een omgeving met bergen. Extra bijzonder om nu mooie posters in de woonkamer te hebben die dit benadrukken en het gevoel naar boven halen bij mij. Zoals jullie misschien al weten waren we het afgelopen jaar bezig om de woonkamer een make-over te geven, deze posters van Desenio maken het nu helemaal af. In samenwerking met hen mocht ik mooie posters uitzoeken en ik ben er ontzettend blij mee. Zo zie je de poster met bergen en de andere poster met vogels erop in houtkleurige lijsten.  Links zie je de poster met vliegende vogels, genaamd ‘Bird sky’. Er werd aangeraden om het te combineren met een poster / foto van natuurmotieven. ‘Climb Mountains’ is een mooie poster met een foto van een berg en sneeuw en een mooie tekst met boodschap. Climb mountains not so the world can see you, but so you can see the world. ☆ Merry X-mas van Desenio & mij! De kerstman had nog een presentje voor jou, want Desenio heeft 30% korting op posters (op een bestelling vanaf 60 euro) en deze actie loopt t/m 2 januari 2018. Veel shopplezier! ☆ Ah ik ben bijna jarig! 31 december blaas ik alweer 26 kaarsjes uit, wat is dat snel gegaan. ☆ We zijn stiekem al begonnen met oriënteren voor leuke vakantieadressen en mooie plekken die we graag in 2018 willen ontdekken. Ik plaatste een artikel over de onvergetelijke reizen die we als gezin in 2017 mochten maken en kreeg er spontaan reiskriebels van!

☆ Ik kreeg een kerstpakket en er werd enthousiast gebingood op werk, waarbij de opbrengst van de lootjes naar Serious Request ging. ☆ Ik lakte mijn nagels bij familie/ vrienden van Tijn in Breda om de actie te steunen met een bijdrage. Ik krijg weer tranen in mijn ogen als ik terugdenk aan de fantastische bijdrage die Tijn heeft geleverd door zich in te zetten voor anderen. Wat een bijzondere held was Tijn. ☆ We vierden sinterkerst met vrienden, kortom december was een gezellige eet- en feestmaand! En die weegschaal kan mij nog steeds gestolen worden, als je maar lekker in je vel zit toch? ☆ Oh deze lucky list begint echt te lang te worden, maar ik hoop dat je deze laatste maand van 2017 met mooie dagen af hebt kunnen sluiten. The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.

Welke moment van december 2017 staan er op jouw lucky list?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.