Blog

Lucky list – Goede gezondheid, geboorte en creatieve flow

Ik hoop heel erg dat alles goed met je mag gaan en dat je energie haalt uit dagelijkse oplaadmomenten. Nu de opvang weer haar deuren heeft geopend en Lucas de eerste dag erop heeft zitten, leek het mij een fijn moment om dit dankbaarheidslijstje te delen. Sterker nog: het is een hele lijst geworden om dankbaar voor te zijn. De Lucky List wordt langer en langer naarmate ik ook meer stil sta bij waar ik allemaal dankbaar voor kan zijn. We worden ook in deze vreemde periode omringd door zoveel lichtpuntjes. Ik deel graag wat mij gelukkig maakt!

Ik ben dankbaar voor grote en kleine geluksmomenten. Juist in een periode waarin niets vanzelfsprekend is, voel ik mij extra bevoorrecht om de moederrol te mogen vervullen van twee lieve kids. Twee prachtige jongens die mijn leven zo verrijken en waar ik onvoorwaardelijke liefde voor voel. Ook ben ik dankbaar voor de tijd, rust en ruimte die we krijgen om met het gezin te spenderen. Deze vliegende start in combinatie met ruimte heeft zeker bijgedragen aan een voorspoedig herstel na de bevalling. Mijn lichaam heeft snel kunnen helen en ik voel mij energiek. Ook geef ik inmiddels 7 weken borstvoeding, ik ben dankbaar dat ik lichamelijk (en mentaal) in staat ben om Simon te voeden op deze manier.

De eerste Moederdag met twee boys is een feit en ik ben ontzettend verwend. De mannen sliepen uit tot 09:00, ik kreeg een fantastisch ontbijt, maar ook een knutsel en lief cadeau. We maakten er samen een feestje van en ik genoot ook van me-time. Het was een dag met een gouden randje, want de zon scheen volop en ik ontving de prachtige foto’s die Petra van ons gezin maakte tijdens de fotoshoot die ik had gewonnen. Zij maakte deze speciale Moederdag compleet; ik ben zo dankbaar en blij dat we van deze periode tastbare herinneringen hebben. Petra van Past & Present fotografie maakte van de shoot een geweldige ervaring en ik geniet na met de mooie foto’s van ons kersverse gezin.

Ik ben dankbaar voor de zonnige dagen, de speciale band tussen de broertjes, de goede gezondheid van dierbaren en ons gezin en de gevulde koelkast met lekkere en gezonde producten. Ik ben heel blij dat we een tuin hebben vol mooie bloemen en planten die we met liefde verzorgen. Het is een feestje om te genieten van de moestuin die we dagelijks zien groeien en van de kans om een wandeling te maken in de omgeving. We zijn dankbaar voor de tijd die we samen mogen spenderen; spellen, knutselen, sporten, lachen en herinneringen creëren doen we het allerliefste. Ik ben dankbaar voor de mooie gesprekken met familie en vrienden en voor ons heerlijke huis waarin we zoveel fijne momenten beleven.

Ik ben dankbaar dat ik zoveel moois mag zien; de ontwikkeling en groei van mijn kinderen, een vlinder in de tuin, de bloemen in het park, de vogels op het dak, inspirerende teksten en liefde. Liefde voor wat is, liefde voor elkaar en zelfliefde. En ik geniet van verbinding. De verbondenheid ondanks de onderlinge afstand waar we ons aan moeten houden in deze nieuwe samenleving. Ik koester nog meer wat eerst vanzelfsprekend leek en ik pluk met mijn gezin grote en kleine geluksmomentjes. Waar ben jij dankbaar voor?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.