Blog

Lucky List #7 – Gent, surfen & Fashionfeestje

IMG_7322

Ik word nog gelukkig als ik denk aan het moment dat ik in deze stoel zat, heerlijk even ontspannen tussen het ontdekken van het mooie Gent door. Het was een weekend om niet snel meer te vergeten, net als meer momenten de afgelopen twee weken. Ik schrijf dit, terwijl ik met veel pijn op bed lig, waar ik de laatste tijd vaker last van heb. Maar hoe heerlijk is het om dan What’s on my Lucky List te kunnen schrijven en te focussen op alle fijne momenten die zijn geweest? En ik heb heel fijne momentjes om te delen, kijk je mee?

Gent
Gent was onvergetelijk mooi, het is echt een must see. Je krijgt er zoveel moois voor terug, we hebben onze ogen uitgekeken. We verbleven in Hotel Gravensteen in een prachtige kamer en we hadden ook nog eens heel goed weer. Een beter weekend kon het niet worden, ik vond het echt heel indrukwekkend. Ik ben echt van België gaan houden, de mensen zijn er zo warm en vriendelijk, de steden zijn sfeervol en cultuurrijk en ook Gent heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De stad is een aanrader voor fashionista’s (je kunt er heerlijk shoppen!), cultuur- en culinaire liefhebbers en levensgenieters. Meer over de highlights en reistips voor Gent lees je hier. Ik was eigenlijk van plan om een artikel te schrijven wat je van Gent écht moet zien als je er een dagje naartoe gaat, maar ga liever een heel weekend want je komt ogen tekort!

#ProjectPositief Instagram Challenge
Zo leuk, toen ik de challenge aankondigde gaf ik aan dat het echt een droom zou zijn die uitkwam als het lukt om samen aan de slag te gaan om anderen te besmetten met positiviteit. Deze droom is werkelijkheid geworden, het raakte mij echt dat er zoveel prachtige foto’s én verhalen werden gedeeld. Mijn overzicht van de foto’s kan je hier bekijken. We hielpen elkaar vooruit en het was zo bijzonder om iedereen er actief mee bezig te zien. Er is niets waardevoller dan de mogelijkheid om voor de ander een positief verschil te creëren en een glimlach te kunnen toveren op het gezicht van de ander. Jullie zijn daar bij mij goed in geslaagd, want ik zat de hele week met een brede lach naar mijn scherm te staren, de ene foto was nog indrukwekkender en meer inspirerend dan de ander. Echt een onvergetelijke ervaring!

Fashionfeestje Miss Etam & Promiss
Het event van Miss Etam & Promiss was letterlijk een feestje! Ik was samen met lieve bloggers uitgenodigd om de collectie te bewonderen en er was een heuse show (bekijk en lees mijn verslag over het Fashionfeestje bij Miss Etam & Promiss). En deze show was extra speciaal, omdat klanten zelf ook meeliepen en de autumn/winter collectie showden. De sfeer was heel erg goed, het was erg gezellig om lieve blogvriendinnetjes te spreken, de collectie heeft mij positief verrast en de goodiebag was waanzinnig. Het was een echt Fashionfeestje!

surf
Surfen met CosmoGIRL & O’Neill
Wauw wat gaf het surfen een kick! Al kon je het bij meer planken noemen, maar oh het was echt een ervaring om nooit te vergeten! Samen met lieve Anne en Emilia gingen we het water in (en overwon ik mijn angst voor vieze plantjes, haaien en visjes in de zee). Het was nog behoorlijk pittig, want de golven waren sterk, maar gelukkig was het niet koud dankzij onze wetsuits. Mijn verslag over het surfevent kan je hier lezen. Het was echt zo’n gezellig dag, als ik eraan denk krijg ik een glimlach van oor tot oor!

Het najaar tv-seizoen 
Ik kijk eigenlijk zelden tv, maar dit seizoen vind ik echt heel leuk! Ik heb in de avonden na het werk wat meer behoefte om op te laden en bij te komen, dan is het heerlijk om lekker te kunnen schrijven met op de achtergrond de geluiden van de tv aan. Van HNTM tot TVOH (mijn vriend en ik waren publiek tijdens de blind auditions), RTL Late Night en Geer & Goor: waarheen, waarvoor, ik ben blij dat het nieuwe seizoen weer begonnen is. En vanaf januari allemaal weer (Dagmar) Boer zoekt vrouw kijken, superleuk om massaal boeren te loeren haha.

Anne en haar mooie kamer
Het maakt mij ongelooflijk blij om mijn lieve vriendinnetje Anne weer te zien, zij heeft echt een hart van goud. Als ik ergens blij van word dan is het haar zien en met haar lachen aan de telefoon. We zagen elkaar zelfs per ongeluk deze week tijdens de spits op Utrecht Centraal! Dit was echt heel grappig, want ik zat nog in de bus en Anne had blijkbaar een bus eerder gepakt en liep náást mijn bus op het station, dat kan geen toeval zijn. Zelfs die vijf secondes vond ik al superleuk! Anne woont sinds kort op kamers en ik ben echt heel trots op haar. Wat een stap en ze heeft haar kamer ongelooflijk mooi ingericht, het is prachtig geworden!

GOSH Autumn/Winter collectie 2014
Aah deze prachtige lakjes maken mij ook zo blij, de collectie is zo mooi dat ik het zelfs twee weken achterelkaar op mijn nagels heb gedragen. Om je een indicatie te geven, ik verander mijn nagels al vijf jaar gemiddeld om de max. 3 dagen. Dan zegt dat toch een hoop over deze mooie collectie van GOSH! Echt heerlijke autumn/ winter lakjes waar ik heel gelukkig van word.

Welke lichtpuntjes zijn er op jouw pad gekomen de laatste tijd?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.