Lucky List #28 – Polen, Zeeland en vriendschap
Happy Autumn ❤️ #love #autumn #happy #travel #Turino #Italia #leaves #fromwhereistand

Lucky List #28 – Polen, Zeeland en vriendschap


Een maandje geleden schreef ik de laatste Lucky List en wat is er toch veel moois gebeurd in de tussentijd. De tijd vliegt voorbij en ik vind het belangrijk om af en toe even stil te staan bij de hoogtepunten die zijn geweest. Enjoy the little things, one day you may realize that they were the big things! Wat staat er op jouw lucky list? 

♧ Vriendschap – Deze mag bovenaan deze Lucky List, want ik knijp mijzelf regelmatig dat we door zoveel lieve mensen worden omringd. We hebben echt geweldige vrienden en dat mag ook eens gezegd worden. Gekke lachbuien, grappige spelletjes, leuke dagjes uit of gewoon relaxt; het kan allemaal met hen en ik vind het geweldig dat we deze momenten samen kunnen delen.

♧ Zeeland – Wat was Zeeland toch prachtig! We gingen een dagje naar Zeeland en daar keek ik mijn ogen uit. De omgeving is er zo mooi, absoluut een aanrader als je de kans krijgt om er naartoe te gaan. Puur genieten!

♧ Luisteren naar mijn lichaam – Sinds ik naar de nieuwe huisarts ben geweest is bij mij de knop om. Het drong door haar woorden pas door hoe belangrijk het is om aan mijn levensstijl te blijven werken. Het gaat ontzettend goed met alles wat ik mag doen, maar ik ben er nog niet. Het stukje luisteren naar mijn lichaam is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar eindelijk viel bij mij het kwartje. Nu probeer ik steeds beter te luisteren en begrijp ik eigenlijk niet eens meer (in zo’n korte tijd) hoe ik niet naar bepaalde signalen kon luisteren terwijl deze toch overduidelijk aanwezig waren. Ik werk er hard aan en het gaat elke dag een stuk beter. En ondertussen ben ik heel blij met alles wat lukt!

♧ Polen – Wat was het fijn om mijn familie te zien en te knuffelen. We hadden er hele mooie dagen en het was super om samen te kunnen zijn. Het was een hele spontane actie, ik besloot op het laatste moment om toch met mama mee te gaan en we hebben een stralende tijd gehad. Echt zo fijn dat deze mogelijkheid er was!

♧ Autorijden – Deze mag niet ontbreken op mijn Lucky List, wat vind ik het namelijk leuk om auto te rijden! Het is echt een feestje om zelf van A naar B te rijden zonder afhankelijk te zijn van anderen. Het geeft ook nog elke keer een kick om op de plaats van bestemming te komen. Zo gaaf dat het lukt en kan!

5K op Instagram  – Kan iemand mij even wakker schudden? Het lijkt echt alsof ik droom, dit is toch te bizar? 5K zijn méga veel lieve mensen en ik kan echt niet geloven dat zoveel volgers graag een kijkje nemen op mijn Instagram account @ByDagmarValerie. Ik wil iedereen onwijs bedanken voor het volgen, de lieve reacties en alle likes!

Cadeautjes – Ik ben nog lang niet jarig, maar toch werd ik verwend door superlieve en mooie cadeautjes van vrienden, collega’s en familie. Ook kreeg ik geweldige kerstcollecties binnen die ook echt een feestje zijn. Wat een verwennerij allemaal!

Mooie herfstdagen – Wat een stralende dagen hebben we tot nu toe gehad tijdens de herfst. Echt een feestje om alle mooie goudtinten te zien en lekker te wandelen door de bergen bladeren. Het zonnetje scheen volop en ik hoop dat je er ook van hebt kunnen genieten.

Heb je een mooie tijd achter de rug? Welke hoogtepunten kwamen er op je pad? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 10 reacties.

 1. Femke

  Mijn hoogtepunt afgelopen maand was toch zeker mijn familie én dat ik officieel ben ingeschreven voor de Alpe D’HuZes 2016!
  Femke onlangs geplaatst…Playlist #1: novemberMy Profile

 2. Anniek

  Wauw, wat een hoge hoogtepunten! :D Supermooi om te lezen waar je van hebt genoten de laatste tijd, en wat voor gave dingen je allemaal meemaakt. Zelf heb ik er heel erg van genoten om het de laatste tijd weer iets rustiger te hebben (al begint de drukte nu weer, vlakbij de feestdagen.. Ook leuk!), van mijn lieve vrienden en leuke dagjes Amsterdam :) Liefs!
  Anniek onlangs geplaatst…JML #87 / Persevent, Sostrene Grenes & AmsterdamMy Profile

 3. Frauke

  Wat een heerlijk lijstje! Redenen om heel gelukkig te zijn :D. Wat fijn dat jullie zo’n lieve vrienden hebben én dat je cadeautjes zijn. Goed dat de knop om is om nog beter naar je lichaam te luisteren, succes. En supercool dat je je rijbewijs hebt, wat een vrijheid, dat hoop ik binnenkort ook eens te halen! X
  Frauke onlangs geplaatst…Mijn eerste kennismaking met Dr. HauschkaMy Profile

 4. Kelly

  Wauw wat een prachtige hoogtepunten! Echt een hele mooie lijst! Luisteren naar je lichaam, maar dan ook echt luisteren naar je lichaam en rust pakken voordat je lichaam eigenlijk niks meer kan is belangrijk. Het lijkt mij wel enorm lastig want er zijn soms zoveel leuke dingen die je wilt doen..

 5. Linda

  Wat fijn om te lezen dat het je steeds beter lukt om naar je lichaam te luisteren. En ik hoop dat jij je in Thailand met het warme weer ook veel beter voelt :) En 5k op Instagram, gefeliciteerd! :)
  Linda onlangs geplaatst…20 fijne truien onder de €20,00My Profile

 6. anna

  Wat een leuk, vrolijk en dankbaar lijstje! We hebben echt mooie herfstdagen gehad inderdaad, helaas is het nu wel echt koud aan het worden.
  anna onlangs geplaatst…MIJN #Guilty pleasures!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge