Blog

Lucky List – 27 jaar ervaring, KitchenAid en gekke dansjes

Lucky list Dagmar Valerie

Hoera, de eerste Lucky List van 2019 staat voor je klaar! Het is al even geleden dat ik voor het laatst dit gezellige lijstje met lichtpuntjes met je deelde, maar het leek mij leuk om hier weer vaker aandacht aan te besteden. Ik word er zelf ook helemaal blij door als ik het schrijf, omdat je bewust terugdenkt aan wat voor gelukkige momenten er op je pad mochten komen. En de afgelopen tijd waren dat er bij mij een heleboel! Ik hoop dat je ook veel plezier mocht beleven tijdens de eerste dagen van 2019 en dat er gedurende dit jaar nog heel wat mooie mijlpalen bereikt en fijne herinneringen gemaakt mogen worden. 

  • 2019 werd ingeluid met de mooie herinneringen aan mijn feestje, want op 31 december werd ik 27 jaar! Ik werd enorm verwend door dierbaren en voelde mij heel erg jarig. Ook werd ik verrast met een fantastische keukenmachine van KitchenAid waardoor ik nu wekelijks lekkere broden aan het bakken ben. De citruspers is inmiddels ook getest en echt een succes. Wat een eyecatcher is het apparaat toch!
  • Met Lucas is het elke ochtend feest, de dagelijkse disco kan niet vroeg genoeg beginnen. Aan zijn muzieksmaak werken we nog, want als hij smeekt om toch echt Snollebollekes of André Hazes op te zetten dan is het tijd om nog meer artiesten aan dit lijstje toe te voegen als je het ons vraagt… We springen en dansen lekker gek door de woonkamer of doen de polonaise met de knuffels erbij. En dan duimen dat niemand ons zo ziet, want het is vast een bijzonder gezicht.
  • Ons weekendje weg naar Kraków was een groot succes! Mijn mama werd 50 en dat vierden we met familie in het kleurrijke, maar dit keer vooral besneeuwde Kraków.
  • Over ‘luck’ gesproken, we hadden echt geluk met de terugvlucht. Toen we net boven de wolken waren, riep de piloot om dat het vliegveld van Kraków door hevige sneeuwstorm dicht is gegaan. Waren we tien minuten later ingepland om op te stijgen, dan hadden we geen schijn van kans meer om die dag te gaan vliegen. Lucas was trouwens echt zo lekker aan het spelen en vrolijk in het vliegtuig, heel bijzonder dat hij als peuter al zoveel vliegervaring heeft en er relaxt onder is dat we deze reizen maken.
  • Lucas is helemaal weg van zijn VTech Vrolijke Vriendjes Piratenschip. We spelen samen graag met het kanon en ook de octopus blijkt een geslaagde aanvulling hierop. Lucas zingt enthousiast mee met de liedjes en weet alle onderdelen van het schip al goed te benoemen. Het is zo leuk dat er steeds meer fantasie en verhaallijnen bij het spelen komen kijken. Zo moeten zijn knuffels ook meedoen en wordt de hele woonkamer benut om met het schip te kunnen varen. Een zeer geslaagd verjaardagscadeau!
  • Ik mag meewerken aan zó zó zóveel te gekke opdrachten met mijn onderneming By Dagmar Valerie! Twee weken geleden wist ik nog niet precies aan welke projecten ik nu mee zou mogen denken op het gebied van on- en offline marketing, coaching en tekst. Nu kan ik samenwerken met enthousiaste ondernemers en bedrijven versterken waar ik heel blij van word. Ik moet een strakke planning maken, zodat ik iedereen blij kan maken met de gewenste kwaliteit en de aandacht die ik graag wil bieden tijdens een samenwerking. Het voelt als een eer om een bijdrage te leveren en anderen te ondersteunen met mijn expertise. Niet alleen privé, maar dus ook zakelijk een vliegende start van 2019!
  • Ik bakte voor het eerst heerlijke broden helemaal zelf. Het hele huis ruikt er nu nog lekker naar, maar hoe fijn is het om met het gezin ervan te kunnen genieten? Yes, hier droomde ik van!
  • We speelden úren spelletjes de afgelopen dagen. Elk moment waarop we even onze handen vrij hadden, werd goed benut met onder andere 1000 bommen en granaten en Saboteurs. Twee spellen die we op dit moment echt fantastisch vinden, we zijn er goed aan verslaafd!

Voor mij is 2019 heel goed begonnen, voor jou ook? Wat staat er op jouw lucky list?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.