Lucky List #27 – Opening Forever 21 en vast contract
Me-time HNTM terugkijken en dan lekker lezen voor #Boektober #happy #enjoy #relax #time #book #instabook #pink #cozy #tea

Lucky List #27 – Opening Forever 21 en vast contract

 

 

Tijd voor fijne geluksmomentjes op een rij! Van de opening van Forever 21 in Rotterdam tot een vast contract (het dringt echt nu pas een beetje tot mij door… Zó bijzonder en een groter cadeau kon ik mij niet wensen). En tussendoor ook nog lekker naar het strand, met vrienden samenzijn én lekker lezen tijdens #Boektober natuurlijk. Wat staat er op jouw Lucky List? 

♧ Vast contract – Het is vast niet zo gek dat ik mijn werk op de eerste plek zet in deze Lucky List. Ik heb namelijk een waanzinnig cadeau gekregen: een vast contract! Het is letterlijk een cadeau, want mijn contract zou verlopen op mijn verjaardag haha. Heel bijzonder allemaal, het dringt langzaam tot mij door en ik merk aan mijzelf dat ik meer ontspannen ben. Die onzekerheid begon de laatste tijd flink te knagen, vooral nu we een huis hebben gekocht vond ik het spannend. Het is zo’n bijzondere kans en ik pak het met beide handen aan. En nu mag ik opgelucht ademhalen en mij 200% richten op de superleuke projecten die op de planning staan. En ik kan alvast verklappen: deze zijn écht heel erg uitdagend en leuk. Ik heb zin in de toekomst! (Haha dat klinkt een tikkeltje zweverig. De toekomst is dus ook dat ik na het typen van dit artikel gauw mijn bed induik ;)).

Uitwaaien op het strand – We waren twee weekenden achterelkaar lekker op het strand. Terwijl de zon volop scheen wandelden we heerlijk aan de kust van Castricum en we zijn ook in Zeeland geweest. Wat is Zeeland trouwens ontzettend mooi! Ik keek er mijn ogen uit, de omgeving is er echt waanzinnig. Het is zeker de moeite waard om er naartoe te gaan, je gaat het er vast ook heerlijk vinden. We hebben schelpjes gezocht, lekker gegeten en genoten van het zonnetje terwijl de wind danste met onze haren. Yes, life is a beach!

♧ Boekpresentatie van Gillian King – Ik kijk met zoveel plezier terug op de lancering van Alles of niets, de presentatie die we organiseerden voor schrijfster Gillian King. Het was echt een feestje met een heerlijke sfeer en gezellige mensen die er ook waren om het verschijnen van deze feelgoodroman met ons te vieren. Klik hier voor het verslag! Paagman in Den Haag had het geweldig verzorgd en de locatie is ontzettend mooi, ik werd helemaal hebberig van al die heerlijke boeken bij elkaar! De uitstraling is fantastisch en ik ben fan!

♧ Opening Forever 21 in Rotterdam – Van het ene feestje gaan we over naar het andere. Wat een gezellig event was de opening van Forever 21 in Rotterdam! De locatie is echt heel mooi en het assortiment is erg stylish. Ik vind het ontzettend leuk dat je voor een betaalbare en toegankelijke prijs mooie eyecatchers kunt kopen, ik keek mijn ogen uit! Het was heel erg leuk om lieve bloggers te spreken en ik ben ook nog eens erg goed geslaagd oeps! Van een mooie, geruite blouse tot leuke accessoires én een donkergroene sjaal. Me so happy!

Poes a.k.a. kruikje – Deze weken waren een beetje pittiger ‘dan gepland’ wat mijn gezondheid betreft (en natuurlijk is plannen een grapje, want daar heb ik echt geen invloed op met Fibromyalgie), maar Poes lijkt heel goed aan te voelen waar de pijn zit. Zo bizar! Ze gaat steeds liggen op de plekken waar ik veel last heb en fungeert tegenwoordig als fluffy kruik. Superlief!

#Boektober – Ik dacht dat ik aardig wat las, maar deze maand overtref ik echt mijn eigen record! Ik lees als een trein en verslind boek na boek. Ik zit helemaal in de leesflow en ik vind het zo stimulerend om samen met anderen de uitdaging aan te gaan om meer te lezen dan ik gebruikelijk doe. Ik had nooit verwacht dat het zo zou aanslaan, het motiveert echt! En ik word extra geïnspireerd door de geweldige boekgerelateerde foto’s die worden geplaatst rondom de #Boektober Instagram Challenge en de Facebookgroep. Echt te gek, geen woorden voor!

♧ Schrijfwedstrijd Vriendin – Weet je nog dat ik via Twitter deelde op de redactie van Vriendin te zijn geweest? Het eindresultaat ligt nu in de winkels! In het magazine staat namelijk dé schrijfwedstrijd die we vanuit Zomer & Keuning (waarvoor ik werk) in samenwerking met Vriendin gaan organiseren. Het was heel spannend om dit geheim niet te mogen verklappen, ik was natuurlijk heel erg enthousiast en blij dat we dit gaan realiseren en dat ik met mijn collega de marketing ervan mag oppakken. Dus droom jij van een schrijfcarrière en zou jij graag jouw boek in de winkels willen zien liggen? Doe dan mee (lees hier meer informatie) en wie weet zitten we straks samen om de tafel om de marketingplannen te bespreken ;) Veel schrijfplezier en succes!

Heb je een mooie tijd achter de rug? Welke hoogtepunten kwamen er op je pad? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 23 reacties.

 1. Renske

  Een prachtig lijstje! Ontzettend tof dat je een vast contract hebt gekregen. Dus nogmaals: gefeliciteerd! :D En die schrijfwedstrijd in samenwerking met Vriendin is eveneens tof, haha. Afgelopen week kreeg ik het boek Alles of niets binnen. Ik ben razendnieuwsgierig naar het boek! :)
  Renske onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 2. Frauke

  Haha! Wat heerlijk dat Poes je verzorgt door voor kruik te spelen, supercute. Fijn dat er weer zoveel mooie momenten zijn geweest, nogmaals proficiat met je vast contract! Zo goed gedaan! Die boekvoorstelling klonk inderdaad erg leuk. En wat heerlijk dat je het laatste zomerzonnetje hebt meegepikt aan de zee! X
  Frauke onlangs geplaatst…Decoratie Halloween pompoentjesMy Profile

 3. anna

  Leuk om te lezen! Gefeliciteerd met je vaste contract, heel fijn! En lief dat Poes lekker warm tegen je aan komt liggen <3
  anna onlangs geplaatst…H&M Autumn WishlistMy Profile

 4. Inge

  Wat een mooie en vooral heerlijke lijst! Het is je van harte gegund meid! Nogmaals gefeliciteerd en geniet er lekker van (van alles dus!)
  Inge onlangs geplaatst…Happiness: nieuwe lensMy Profile

 5. Kim

  Wauw Dagmar wat een geweldig nieuws. Gefeliciteerd! Heel bijzonder dat poes je zo goed aanvoelt. Ik herken het van mijn konijntje – die er helaas niet meer is. Als ik ziek was dan ging hij altijd naast mij liggen of staarde hij mij aan vanuit zijn hok.
  Kim onlangs geplaatst…Hier wordt je toch blij van!My Profile

 6. Marcella

  Gefeliciteerd met je vaste contract, wat onwijs goed!! Ik ben een paar weken geleden begonnen in een boek, moet er echt weer in verder. Goede motivatie!
  Marcella onlangs geplaatst…Nacht van de nachtMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge