Lucky List 26 – Turijn, #Boektober en de Efteling
Stripes are always a good idea❤️ Camouflage outfit ✔️ #fun #happy #stripes #olympuspen #italia #turino #travel #friends #outfit #ootd #blackandwhite

Lucky List 26 – Turijn, #Boektober en de Efteling


Wat staat er op jouw Lucky List? Mijn lijstje is weer up to date met mooie, gezellige en fijne ervaringen. Zo leuk om bij deze momenten stil te staan! De afgelopen twee weken waren een heuse achtbaan als ik kijk naar alle hoogtepunten die hebben plaatsgevonden. Nu is het tijd voor even wat rust en lekker opladen, geniet je mee? 

Roadtrippen door Amerika – Het is een droom die uitkomt, maar we gaan roadtrippen door West-Amerika volgend jaar! We zijn nu nog aan het oriënteren voor de route, de highlights die we willen bewonderen en wanneer we willen gaan: maar we gaan zeker volgend jaar en we kunnen nu al niet wachten. De eerste traveljournal erover kan je hier lezen!

Nieuwe bril – Er gaat ook nog eens een wereld voor mij open, want ik heb een nieuwe bril (in dit artikel vertel ik je er meer over). Het is een echte eyecatcher van Gucci en ik ben er heel erg blij mee. Het model is lekker licht en stijlvol, het geeft mijn ogen op de lange termijn meer rust en ik merk nu al een groot verschil.

Project achtertuin – Ons nieuwe (inmiddels al iets minder nieuw, want we wonen er al meer dan drie maanden time flies!) huis is zo goed als af, alleen de achtertuin stond nog als project voor dit jaar op ons lijstje. En daar zijn we mee aan de slag gegaan! Er stond, yes verleden tijd, een ontzettend  misvormde, grauwe en grijze boom in onze achtertuin die veel ruimte in beslag nam en zorgde voor veel schaduw en rommel bij de buren. Ik ben een liefhebber van natuur, maar de boom was echt niet geschikt voor deze omgeving en daarom besloten we om deze weg te halen toen we de klachten van de buurt erover hoorden. De hoeveelheid aan licht en ruimte was ongelooflijk, het verschil werd ontzettend zichtbaar en we zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Het was een flinke klus, maar nu zijn we aan het schetsen en tekenen om de tuin om te toveren tot een kleurrijk paradijsje. Daar kunnen we volgend jaar heerlijk van genieten! En voor nu is het extra fijn om ’s avonds bij de tuinkachel te relaxen en te kijken naar de sterren. Love it!

Geslaagd voor mijn rijbewijs – Hieperdepiep hoera! Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs en dat was een geweldig leuke verrassing. Ik ging er in met de instelling ‘alles wat lukt is winst’ en ik was dan ook flabbergasted toen de examinator vertelde erg blij te worden van mijn rijstijl. Ik had het natuurlijk wel gehoopt, ik ben niet bang achter het stuur en het voelt goed, waardoor ik er ook veel plezier aan beleef. Niemand hoeft voortaan meer bang te zijn als ik de weg op ga wohooo!

Dagje Efteling – Hoe leuk is het om weer even een dagje gek te doen en kind te zijn? Met vrienden besloten we gezellig naar de Efteling te gaan, we hadden ook nog een perfecte dag uitgekozen want het was een prachtige nazomerdag. Ik durfde zelfs in De Baron en we hebben een onvergetelijke dag gehad.

#Boektober – Het is jullie vast niet ontgaan als je mij volgt (alvast sorry voor de boekenspam, ik hoop dat je het mij vergeeft…) maar ik heb #Boektober in het leven geroepen. Het is een gezellige reading challenge waarbij lezers zichzelf kunnen uitdagen meer te lezen dan zij nu al doen. Het leek mij ontzettend leuk om dit op te zetten, maar ik had nóóit verwacht dat er zoveel deelnemers zouden zijn! Inmiddels wordt de hashtag gigantisch veel gebruikt, bevat het event op Facebook een hechte community en is #Boektober zelfs gepubliceerd in het NRC, de Vriendin en op heel veel blogs. Zo’n eer en leuke verrassing! Doe jij ook gezellig mee?

Lang weekend weg met srprs.me – Met lieve Anne ging ik naar… Turijn! We boekten met srprs.me een weekendje onbekend en het was heel spannend en leuk. We hebben er echt de tijd van ons leven gehad en continu gekletst, gelachen en genoten. Het was een stralende citytrip waar ik met veel plezier op terugkijk. Het verslag van deze verrassingstrip kan je hier lezen.

Heb je een mooie tijd achter de rug? Welke hoogtepunten kwamen er op je pad? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 24 reacties.

 1. Kelly

  Wat een prachtige lucky list! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Wat een heerlijke andere berichten #Boektober, Turijn, Efteling, je plannen voor je roadtrip!
  Kelly onlangs geplaatst…9 x de seventies trendMy Profile

 2. Marion

  De Efteling! Ik kan niet wachten tot ik ook weer een keer die kant op kan. Gisteren begonnen met mijn eerste boek en ik ben je nu al dankbaar; ik kon amper stoppen met lezen. Dus fijn dat ik weer begonnen ben!
  Marion onlangs geplaatst…#BoektoberMy Profile

 3. Frauke

  Wat een mooie lucky list! Heel veel leuke dingetjes :D. Wat fijn dat jullie tuin nu wat lichter is zonder boom, lijkt me heerlijk om te plannen hoe je ‘m helemaal op kan fleuren. Zooo cool dat jullie gaan roadtrippen in Amerika, echt jaloers ben ik daarop! En je bril is onwijs mooi! X
  Frauke onlangs geplaatst…Topcombi: cactussen in weckpottenMy Profile

 4. Svenja

  Wat een heerlijke lijst vol fijne dingen Dagmar <3 Wat een heerlijk vooruitzicht dat je een rondreis gaat maken door west-Amerika, alvast heel veel plezier met het plannen van en dromen over deze reis. En wat goed dat je je rijbewijs hebt gehaald, van harte gefeliciteerd topper!
  Svenja onlangs geplaatst…Personal / Vakantie Miami Platja Spanje Part 2My Profile

 5. Annelies

  Gaaaaf The American Dream! Ik vind het supervet om te lezen dat jij/jullie gaan roadtrippen door Amerika en ook al duurt het nog een tijdje, ik kijk nu al uit naar je blogpost. Ik vind het zó leuk om mensen en hun reisje naar Amerika te volgens. Ik wil er zelf namelijk ook behoorlijk graag heen.
  Annelies onlangs geplaatst…HOW TO: sieraden maken… of niet?My Profile

 6. Anita

  Ja je hebt mij alweer goed aan het lezen gekregen Dagmar! Ben al over de helft in mijn eerste boek en wow dat had ik echt niet verwacht. Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, heerlijk om lekker de vrijheid te hebben van het autorijden :)
  Anita onlangs geplaatst…Ervaring met de fitbit flex activiteiten trackerMy Profile

 7. Moniek

  Wat ontzettend gaaf roadtrippen door Amerika dat is echt nog een droom van mij. Wat een mooie Luckylist, alleen maar mooie dingen!
  Moniek onlangs geplaatst…SD kaart met WiFiMy Profile

 8. Judith

  Wat een prachtige lijst! Zeker allemaal dingen waar je megatrots op mag zijn (of waar je naar uit mag kijken: roadtrippen in Amerika.. super tof!) Nog gefeliciteerd met het bepalen van je rijbewijs. :D
  Judith onlangs geplaatst…#Boektober: boeken die ik wil gaan lezenMy Profile

 9. Simone

  Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Dat is zo’n fantastisch gevoel! Ik ben 29 en heb mijn rijbewijs twee jaar geleden pas kunnen halen. Wat een vrijheid! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers dat je gaat rondreizen door Amerika. Samen met New York is dit één van mijn grootste dromen. Ik kijk nu al uit naar je verhalen!
  Simone onlangs geplaatst…Dingen die je nooit tegen een Pretty Little Liars fan moet zeggenMy Profile

 10. Lou

  Wat een heerlijk lijstje!!! Heel gaaf dat jullie een roadtrip door West-Amerika gaan maken, dat staat ook heel erg hoog op mijn travel wish list. Dus kijk nu al uit naar je – toekomstige – Amerika artikelen haha :)
  En wat gaaf zeg dat Boektober zo goed aanslaat, erg leuke challenge ook. Al heb ik besloten om niet mee te doen, aangezien ik ontzettend veel moet lezen voor m’n scriptie :(
  Lou onlangs geplaatst…MINI SHOPLOG // HEMA & ACTIONMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge