Blog

Lucky List 26 – Turijn, #Boektober en de Efteling


Wat staat er op jouw Lucky List? Mijn lijstje is weer up to date met mooie, gezellige en fijne ervaringen. Zo leuk om bij deze momenten stil te staan! De afgelopen twee weken waren een heuse achtbaan als ik kijk naar alle hoogtepunten die hebben plaatsgevonden. Nu is het tijd voor even wat rust en lekker opladen, geniet je mee? 

Roadtrippen door Amerika – Het is een droom die uitkomt, maar we gaan roadtrippen door West-Amerika volgend jaar! We zijn nu nog aan het oriënteren voor de route, de highlights die we willen bewonderen en wanneer we willen gaan: maar we gaan zeker volgend jaar en we kunnen nu al niet wachten. De eerste traveljournal erover kan je hier lezen!

Nieuwe bril – Er gaat ook nog eens een wereld voor mij open, want ik heb een nieuwe bril (in dit artikel vertel ik je er meer over). Het is een echte eyecatcher van Gucci en ik ben er heel erg blij mee. Het model is lekker licht en stijlvol, het geeft mijn ogen op de lange termijn meer rust en ik merk nu al een groot verschil.

Project achtertuin – Ons nieuwe (inmiddels al iets minder nieuw, want we wonen er al meer dan drie maanden time flies!) huis is zo goed als af, alleen de achtertuin stond nog als project voor dit jaar op ons lijstje. En daar zijn we mee aan de slag gegaan! Er stond, yes verleden tijd, een ontzettend  misvormde, grauwe en grijze boom in onze achtertuin die veel ruimte in beslag nam en zorgde voor veel schaduw en rommel bij de buren. Ik ben een liefhebber van natuur, maar de boom was echt niet geschikt voor deze omgeving en daarom besloten we om deze weg te halen toen we de klachten van de buurt erover hoorden. De hoeveelheid aan licht en ruimte was ongelooflijk, het verschil werd ontzettend zichtbaar en we zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Het was een flinke klus, maar nu zijn we aan het schetsen en tekenen om de tuin om te toveren tot een kleurrijk paradijsje. Daar kunnen we volgend jaar heerlijk van genieten! En voor nu is het extra fijn om ’s avonds bij de tuinkachel te relaxen en te kijken naar de sterren. Love it!

Geslaagd voor mijn rijbewijs – Hieperdepiep hoera! Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs en dat was een geweldig leuke verrassing. Ik ging er in met de instelling ‘alles wat lukt is winst’ en ik was dan ook flabbergasted toen de examinator vertelde erg blij te worden van mijn rijstijl. Ik had het natuurlijk wel gehoopt, ik ben niet bang achter het stuur en het voelt goed, waardoor ik er ook veel plezier aan beleef. Niemand hoeft voortaan meer bang te zijn als ik de weg op ga wohooo!

Dagje Efteling – Hoe leuk is het om weer even een dagje gek te doen en kind te zijn? Met vrienden besloten we gezellig naar de Efteling te gaan, we hadden ook nog een perfecte dag uitgekozen want het was een prachtige nazomerdag. Ik durfde zelfs in De Baron en we hebben een onvergetelijke dag gehad.

#Boektober – Het is jullie vast niet ontgaan als je mij volgt (alvast sorry voor de boekenspam, ik hoop dat je het mij vergeeft…) maar ik heb #Boektober in het leven geroepen. Het is een gezellige reading challenge waarbij lezers zichzelf kunnen uitdagen meer te lezen dan zij nu al doen. Het leek mij ontzettend leuk om dit op te zetten, maar ik had nóóit verwacht dat er zoveel deelnemers zouden zijn! Inmiddels wordt de hashtag gigantisch veel gebruikt, bevat het event op Facebook een hechte community en is #Boektober zelfs gepubliceerd in het NRC, de Vriendin en op heel veel blogs. Zo’n eer en leuke verrassing! Doe jij ook gezellig mee?

Lang weekend weg met srprs.me – Met lieve Anne ging ik naar… Turijn! We boekten met srprs.me een weekendje onbekend en het was heel spannend en leuk. We hebben er echt de tijd van ons leven gehad en continu gekletst, gelachen en genoten. Het was een stralende citytrip waar ik met veel plezier op terugkijk. Het verslag van deze verrassingstrip kan je hier lezen.

Heb je een mooie tijd achter de rug? Welke hoogtepunten kwamen er op je pad? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.