Lucky List #25 – Barcelona, Kobo, Eyewish en me-time

Lucky List #25 – Barcelona, Kobo, Eyewish en me-time

Een stralende tijd vol hoogtepunten, zo kan ik de afgelopen tijd het beste omschrijven. Het is ontzettend leuk om even na te denken wat voor leuks mij de laatste periode is overkomen en ondertussen is dat een flinke waslijst geworden vol geluksmomenten. Echt een eer om zoveel moois en fijne ervaringen te mogen beleven. Wat staat er op jouw lucky list? 

Kobo Glo HD – Van mijn allerliefste vriendje kreeg ik een superleuk cadeau, namelijk de Kobo Glo HD! Ik twijfelde al héél erg lang of ik de overstap zou moeten maken naar het lezen van e-books, maar ik wist het echt niet. Nu combineer ik het lezen van fysieke boeken als ik thuis ben, maar ik vind het ook echt heerlijk om te lezen op de Kobo. Vooral als ik onderweg ben dan vind ik het te gek, maar ook lekker thuis. Een Kobo is immers licht van gewicht en lekker compact, ik ben fan! Meer over mijn eerste ervaring kan je hier lezen.

Lang weekend naar Barcelona – Met lieve Anne ging ik gezellig naar het bruisende Barcelona, het was een onvergetelijke tijd vol hoogtepunten, cultuur, lekker eten, zon en palmbomen. Wat hebben we toch een prachtige vakantie gehad, ik wil terug! Samen was heerlijk en ik vind het nog steeds onbeschrijfelijk mooi hoe onze vriendschap is. Echt bijzonder om deze vakantie samen te mogen delen!

Me-time – Wat is er lekkerder dan met warme thee in bad zitten en heerlijk genieten van een goed boek? Een maskertje op en ultiem ontspannen, dat is goud waard toch? De laatste tijd ga ik eerder naar bed en denk ik beter aan mijzelf. Daardoor voel ik mij een stukje fitter en me-time kan ik je ook echt aanraden. Zorg goed voor jezelf, het voelt heerlijk!

Vrienden – Ik kan echt niet zonder onze lieve vrienden, ik geef ontzettend veel om hen. Zo gingen we lekker samen uiteten, we gingen bowlen, organiseerden spelletjesavonden en hadden voornamelijk de grootste pret. Lekker lachen en gek doen, geweldig! Ik hoop de komende tijd op meer van deze onvergetelijke avonden!

Eyewish Brillenmodeshow Rijksmuseum – Ik vond het geweldig om samen met mijn moeder naar de Eyewish Brillenmodeshow in het Rijksmuseum te gaan. We keken onze ogen uit en het was ontzettend gezellig met lieve bloggers. Ook vond ik het heel spectaculair om op deze mooie locatie aanwezig te zijn en de nieuwste collecties te mogen bewonderen. Absoluut een eer en een ervaring om nooit te vergeten, het was magisch!

Sportief bezig – Jord en ik zijn op de sportieve toer en het gaat ons veel beter af dan we hoopten dat het zou gaan. Het is een flink karwei om de knop om te zetten en daadwerkelijk aan de slag te gaan, maar inmiddels zijn we niet meer uit de sportschool weg te denken (eeh bijna dan). We hebben een abonnement genomen en gaan nu 2 á 3 keer per week lekker sporten. Maar dit heeft ook een goede reden, de sportschool is zó fancy dat ik zelfs Youtube filmpjes en programma’s op o.a. RTL etc. kan kijken terwijl ik aan het hardlopen ben. Ook is er een sauna en infrarood… Dat is toch geen straf?! Ook hebben we onze verwachtingen overtroffen door een lange fietstocht te maken van 46(!) kilometer. Het was geweldig want we keken onze ogen uit en we hadden echt veel plezier om samen deze tocht te maken. We hebben de smaak goed te pakken!

Van zomer naar herfst – De zomer laten we langzaam maar zeker achter ons, het is tijd voor iets nieuws! De herfst inclusief een gouden randje staat voor de deur en dit seizoen kan niet wachten om binnen te komen. Dat merkten we de afgelopen tijd flink met de pittige onweersbuien en dagen vol regen. De dagen worden korter en frisser, maar ik hoop dat je vooral op een heerlijke zomer kunt terugkijken en dat de herfst ons veel moois zal brengen. Hup de regenlaarsjes aan en lekker kastanjes zoeken en de kaarsjes aan. Warm & cozy sweater weather! En lekker veel warme thee drinken… Happy Herfst!

Wat vormde voor jou een hoogtepunt van de week?

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 12 reacties.

 1. Anniek

  Ah, lekker dat jullie samen zo sportief bezig zijn zeg, goed bezig! Als je samen begint is het ook altijd makkelijker vol te houden, en man, als je zó’n sportschool hebt dan kom ik graag eens langs, haha! Fijn artikeltje weer, echt een blijmakertje in de ochtend :)
  Anniek onlangs geplaatst…Video / 7 tips tegen stressMy Profile

 2. Renske

  Wat fijn om samen zo intensief te sporten! Heerlijk ook dat de sportschool een sauna heeft. Toevallig zijn mijn vriend en ik gisteren naar de sauna geweest. Even quality time en lekker relaxen. Fijn! :-)
  Renske onlangs geplaatst…Mijn geluksmomentjes #7My Profile

 3. Rosanne

  Wat een heerlijk lijstje! Je hebt weer heel wat fijne momenten mogen meemaken! Het laatste puntje vind ik alleen iets minder fijn, van mij mag het het hele jaar wel zomer blijven!
  Rosanne onlangs geplaatst…Bloggers theekransje #2My Profile

 4. Femke

  Wat een fijne geluksmomentjes zeg :-)! Ik wordt ook blij van mijn eReader, van de laatste warme dagen, uit eten ed. met vrienden en mijn vriend en naar de opnames van The Battles van TVOH Kids zijn geweest!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Vanaf half augustus!My Profile

 5. Denise

  Wat een fijne puntjes! Wat goed dat jullie zo bezig zijn met sporten. Mijn hoogtepunten van de week waren lieve opmerkingen van mijn stagekindjes :)
  Denise onlangs geplaatst…7 facts about meMy Profile

 6. Kim

  Wat leuk dat je samen met je vriend zo sportief en goed bezig bent. Maakt het toch net iets minder erg (misschien zelfs wel leuk) dan alleen. :-)
  Alle foto’s die we tot nu toe van Barcelona hebben gezien zijn echt heel erg mooi! Snap dat dat op de ‘lucky list’ moet. :-)
  Kim onlangs geplaatst…Wat vraagt een psycholoog?My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge