Blog

Lucky List #24 – Sri Lanka, leesfauteuil en 2 jaar bloggen

IMG_6560De afgelopen weken waren hectisch en druk, ondanks de volle agenda is het toch gelukt om alles te doen wat ik graag zou willen. Dat is al een puntje die niet mag ontbreken op dit lijstje. Ik had buikgriep, mijn verstandskiezen werden getrokken, toch lukte het om te blijven werken, thuis alles netjes te houden, mijn blog up to date te houden… Iets waar ik echt heel blij mee ben (stiekem ook op hoopte dat zou kunnen), maar ik kan ook niet wachten tot de me-time momentjes in bad hoor! Er staat weer een flinke Lucky List klaar, want aan geluksmomentjes geen gebrek! Bij jou ook? 

 Sri Lanka – Terwijl dit artikel online komt, ben ik het gelukkigste meisje van de wereld. Mijn lieve mama en broertje komen na drie weken rondtrekken door Sri Lanka weer thuis! Ik heb hen echt zo gemist en vind het ontzettend fijn om te weten dat de afstand tussen ons zoveel kleiner is. Echt stoer dat ze daar geweest zijn, ik heb al veel mooie foto’s ontvangen en leuke verslagen via de mail gehad, maar ik kan niet wachten om hen weer echt te zien en te spreken zonder een scherm ertussen. Dus als je dit leest is de kans 101% dat ik hen aan het platknuffelen ben. Jippie!

2 jaar bloggen – Hoe geweldig dat ik al twee jaar artikelen met jullie mag delen?! Ik kan het amper geloven en toch is het zo. Tijd vloog voorbij en ik weet nog goed dat ik zo twijfelde en uiteindelijk toch moed bij elkaar schraapte en mijn eerste artikel online plaatste. Wat een adrenalinekick was dat! Nog elke dag word ik onwijs blij door het bloggen dankzij jullie. Dankjewel lieve allemaal!

♧ Voortuin – De puntjes worden op de i gezet in huis, maar daar hoort ook de voortuin bij. Het was niet bepaald een visitekaartje en met Jord heb ik een schets gemaakt en als het goed is zijn we nu een geweldige poging aan het doen om het tuintje om te toveren. Althans, ik hoop dat dit puntje op de Lucky List kan komen in plaats van de-ultieme-fail-momenten-van-Dagmars-leven-lijst haha. De schets was top, hopelijk inmiddels als je dit leest de werkelijkheid ook!

♧ Nieuwe fiets en camera – Pfieeew wat een maand eigenlijk vol flinke uitgaves, maar ik ben er echt superblij mee want alles is zo mooi en fijn! Ik kocht namelijk mijn beauty: de Olympus PEN camera en ik ben er echt onwijs gelukkig door. Het is zo’n eyecatcher, naast het feit dat hij zelf ook plaatjes schiet haha. Zonder gekheid; het is een geweldige aankoop waar ik ontzettend blij mee ben en ik hoop er veel mooie ervaringen mee vast te kunnen leggen. En natuurlijk mag mijn nieuwe fiets niet ontbreken op deze Lucky List. Ik ben zo blij dat ik lekker op de fiets de omgeving kan ontdekken en even niet afhankelijk ben van OV, echt heel leuk om te doen. Nederland heeft er een nieuwe fiets fan bij!

♧ Gordijnen – Je mist pas gordijnen als je ze niet meer hebt haha. Ik wist niet dat het zo ingewikkeld bleek te zijn om te slapen zonder! Toch moesten we het een maandje doen als de oermensen, opstaan als de zon opkomt. Eeh dit laatste lukte uiteraard in de praktijk niet zo hoor, we houden inmiddels teveel van ons lekkere bed, maar de gordijnen waren wel een groot gemis. Maar extra fijn, ze hangen! En ze zijn ook nog eens perfect qua kleur, I love it!

Barcelona – Hoera hoera hoera, Anne en ik gaan naar Barcelonaaaaaatralalalaaa. Dat is nog eens een hoogtepunt van deze zomer, ik kan echt niet wachten om samen met mijn beste vriendin deze vrolijke stad te bezoeken en samen Spanje onveilig te maken…(leuk feitje: Anne en ik noemen het onze ‘Zuipen tot we kruipen’- vakantie terwijl we nooit alcohol drinken) Ik kijk er ontzettend naar uit! 

♧ Strandmon & Valerie – Zal ik voor de volgende maand maar een no-buy challenge inzetten? Verhuizen is echt dúúr! Maar goed, Jord en ik besloten dan ook voor één keer de hele inboedel op elkaar af te stemmen zodat we voor de komende jaren er even geen omkijken naar hebben. Daar hoorde dus ook mijn grote droom bij: een chille leesfauteuil! Na lang wikken en wegen werd het de Strandmon, een heerlijke fauteuil van de IKEA waar grappig genoeg Anne en ik al verliefd op werden in Antwerpen toen we op citytrip waren! De stoel en ik waren kortom voor elkaar gemaakt haha. En Valerie? Ja, dat was een superschattig kastje die we kochten bij de Leenbakker: wit met twee rieten mandjes erin. En je begrijpt dat de naam ook een rol speelde in het aankoopproces… Oeps!

♧ Opa en oma – Ik stuiter nu al als ik het alleen maar typ, laat staan wat er gaat gebeuren met mij uit enthousiasme als zij er echt zijn… Mijn lieve opa en oma uit Kraków (Polen) komen namelijk bij ons logeren! Ze vliegen speciaal naar ons toe om bij ons te zijn en ons nieuwe huis te bewonderen. Ik heb zoveel zin om uren met hen bij te kletsen, aan mijn opa te laten zien hoe goed ik inmiddels kan barbecueën (dankzij al zijn tips via Skype) en ik vind het geweldig dat zij bij ons blijven voor een lang weekend. Echt een hoogtepunt waar ik mij ontzettend op verheug.  Ik tel de dagen af!

Wat vormde voor jou een hoogtepunt van de week?

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.