Lucky List #24 – Sri Lanka, leesfauteuil en 2 jaar bloggen

Lucky List #24 – Sri Lanka, leesfauteuil en 2 jaar bloggen

IMG_6560De afgelopen weken waren hectisch en druk, ondanks de volle agenda is het toch gelukt om alles te doen wat ik graag zou willen. Dat is al een puntje die niet mag ontbreken op dit lijstje. Ik had buikgriep, mijn verstandskiezen werden getrokken, toch lukte het om te blijven werken, thuis alles netjes te houden, mijn blog up to date te houden… Iets waar ik echt heel blij mee ben (stiekem ook op hoopte dat zou kunnen), maar ik kan ook niet wachten tot de me-time momentjes in bad hoor! Er staat weer een flinke Lucky List klaar, want aan geluksmomentjes geen gebrek! Bij jou ook? 

 Sri Lanka – Terwijl dit artikel online komt, ben ik het gelukkigste meisje van de wereld. Mijn lieve mama en broertje komen na drie weken rondtrekken door Sri Lanka weer thuis! Ik heb hen echt zo gemist en vind het ontzettend fijn om te weten dat de afstand tussen ons zoveel kleiner is. Echt stoer dat ze daar geweest zijn, ik heb al veel mooie foto’s ontvangen en leuke verslagen via de mail gehad, maar ik kan niet wachten om hen weer echt te zien en te spreken zonder een scherm ertussen. Dus als je dit leest is de kans 101% dat ik hen aan het platknuffelen ben. Jippie!

2 jaar bloggen – Hoe geweldig dat ik al twee jaar artikelen met jullie mag delen?! Ik kan het amper geloven en toch is het zo. Tijd vloog voorbij en ik weet nog goed dat ik zo twijfelde en uiteindelijk toch moed bij elkaar schraapte en mijn eerste artikel online plaatste. Wat een adrenalinekick was dat! Nog elke dag word ik onwijs blij door het bloggen dankzij jullie. Dankjewel lieve allemaal!

♧ Voortuin – De puntjes worden op de i gezet in huis, maar daar hoort ook de voortuin bij. Het was niet bepaald een visitekaartje en met Jord heb ik een schets gemaakt en als het goed is zijn we nu een geweldige poging aan het doen om het tuintje om te toveren. Althans, ik hoop dat dit puntje op de Lucky List kan komen in plaats van de-ultieme-fail-momenten-van-Dagmars-leven-lijst haha. De schets was top, hopelijk inmiddels als je dit leest de werkelijkheid ook!

♧ Nieuwe fiets en camera – Pfieeew wat een maand eigenlijk vol flinke uitgaves, maar ik ben er echt superblij mee want alles is zo mooi en fijn! Ik kocht namelijk mijn beauty: de Olympus PEN camera en ik ben er echt onwijs gelukkig door. Het is zo’n eyecatcher, naast het feit dat hij zelf ook plaatjes schiet haha. Zonder gekheid; het is een geweldige aankoop waar ik ontzettend blij mee ben en ik hoop er veel mooie ervaringen mee vast te kunnen leggen. En natuurlijk mag mijn nieuwe fiets niet ontbreken op deze Lucky List. Ik ben zo blij dat ik lekker op de fiets de omgeving kan ontdekken en even niet afhankelijk ben van OV, echt heel leuk om te doen. Nederland heeft er een nieuwe fiets fan bij!

♧ Gordijnen – Je mist pas gordijnen als je ze niet meer hebt haha. Ik wist niet dat het zo ingewikkeld bleek te zijn om te slapen zonder! Toch moesten we het een maandje doen als de oermensen, opstaan als de zon opkomt. Eeh dit laatste lukte uiteraard in de praktijk niet zo hoor, we houden inmiddels teveel van ons lekkere bed, maar de gordijnen waren wel een groot gemis. Maar extra fijn, ze hangen! En ze zijn ook nog eens perfect qua kleur, I love it!

Barcelona – Hoera hoera hoera, Anne en ik gaan naar Barcelonaaaaaatralalalaaa. Dat is nog eens een hoogtepunt van deze zomer, ik kan echt niet wachten om samen met mijn beste vriendin deze vrolijke stad te bezoeken en samen Spanje onveilig te maken…(leuk feitje: Anne en ik noemen het onze ‘Zuipen tot we kruipen’- vakantie terwijl we nooit alcohol drinken) Ik kijk er ontzettend naar uit! 

♧ Strandmon & Valerie – Zal ik voor de volgende maand maar een no-buy challenge inzetten? Verhuizen is echt dúúr! Maar goed, Jord en ik besloten dan ook voor één keer de hele inboedel op elkaar af te stemmen zodat we voor de komende jaren er even geen omkijken naar hebben. Daar hoorde dus ook mijn grote droom bij: een chille leesfauteuil! Na lang wikken en wegen werd het de Strandmon, een heerlijke fauteuil van de IKEA waar grappig genoeg Anne en ik al verliefd op werden in Antwerpen toen we op citytrip waren! De stoel en ik waren kortom voor elkaar gemaakt haha. En Valerie? Ja, dat was een superschattig kastje die we kochten bij de Leenbakker: wit met twee rieten mandjes erin. En je begrijpt dat de naam ook een rol speelde in het aankoopproces… Oeps!

♧ Opa en oma – Ik stuiter nu al als ik het alleen maar typ, laat staan wat er gaat gebeuren met mij uit enthousiasme als zij er echt zijn… Mijn lieve opa en oma uit Kraków (Polen) komen namelijk bij ons logeren! Ze vliegen speciaal naar ons toe om bij ons te zijn en ons nieuwe huis te bewonderen. Ik heb zoveel zin om uren met hen bij te kletsen, aan mijn opa te laten zien hoe goed ik inmiddels kan barbecueën (dankzij al zijn tips via Skype) en ik vind het geweldig dat zij bij ons blijven voor een lang weekend. Echt een hoogtepunt waar ik mij ontzettend op verheug.  Ik tel de dagen af!

Wat vormde voor jou een hoogtepunt van de week?

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 24 reacties.

 1. Frauke

  Zoveel leuk nieuws in één update, wauw! Heerlijke tijd heb je achter de rug en voor de boeg. Zo goed dat je ondanks de drukte gewoon alles goed blijft doen! Fijn dat je mama en broertje terugkomen uit Sri Lanka, altijd leuker als ze dichtbij zijn! En dat je grootouders komen logeren, zo cool! Ik moest wel lachen met jullie ‘zuipen tot we kruipen’ vakantie, haha. Veel plezier de komende tijd! X
  Frauke onlangs geplaatst…Upgrade je ladekast met vinyl!My Profile

 2. Denise

  Wat fijn dat je je familie weer lekker kan knuffelen. En dan niet alleen je moeder en broertje maar ook je opa en oma! Ik zag ergens al een foto van de stoel en hij is prachtig! Ga je vast erg veel boeken in verslinden. Enjoy!
  Denise onlangs geplaatst…Back in time: Deze liedjes vond ik zó leuk!My Profile

 3. Marion

  Oooh wat geweldig dat je opa en oma komen logeren! Wauw zeg. Wie kan dat nou zeggen? Ik ging vroeger altijd ben hen logeren, maar hoe gaaf zou het zijn als ze bij jou komen logeren?!? En jij gaat het meemaken! Super! :-)
  Marion onlangs geplaatst…Share Some Happiness: AugustusMy Profile

 4. Sophie

  Oh jeetje! Ondanks alle stomme dingen deze week heb je wel veel om naar uit te kijken en is er veel gebeurd. Knap!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #4My Profile

 5. Yolande

  Zo he dat zijn behoorlijk wat hoogtepunten!! Nog gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog en wat leuk dat je opa en oma komen logeren! Zelf heb ik niet extreem veel hoogtepunten deze week. Ik ben net terug van vakantie en mijn vakantie was wel zeker een geluksmoment :)
  Yolande onlangs geplaatst…Terugblik: Vakantie Vogezen #2My Profile

 6. Rosanne

  Ieder keer verbaas ik me er weer over hoeveel mooie punten er altijd op je lucky list staan!
  ik heb sinds vorig jaar nieuwe gordijnen en dan past besef je wat een handige uitvinding dat eigenlijk is haha.
  En wat onwijs leuk dat je opa en oma bij jullie komen logeren! Geniet ervan!
  Rosanne onlangs geplaatst…Mijn favoriete beautyproducten!My Profile

 7. Sophie

  Wat een hoop gezelligheid Dagmar! Ik word er helemaal vrolijk van, want al die gezelligheid hoort er ook bij hoor in de vakantie. Geniet ervan, je verdient het! <3 En na je verstandskiezen doorwerken? Bikkel! Ik deed het je niet na :D
  Sophie onlangs geplaatst…DIY Yoghurt IJsMy Profile

 8. Lizzy

  Wat een prachtig artikel is dit! Zoveel fijne dingen! Wat fijn dat je je mama en broertje weer ziet! Knuffel ze maar goed! En wat heerlijk dat je naar Barcelona gaat! :)
  Lizzy onlangs geplaatst…De beste witte nagellak everMy Profile

 9. Renske

  Wat een heerlijke Lucky List! :) Super tof dat jouw moeder en broertje door Sri Lanka hebben gereisd. Nog fijner om ze weer te kunnen platknuffelen! :) Geniet ervan! Net als van jouw opa en oma die naar Nederland komen. Heerlijk zeg!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheidMy Profile

 10. Wat een fijne hoogtepunten! Mijn mooie moment van afgelopen week was dat mensen mijn samengestelde pakketjes hebben aangehad en er blij mee waren :) Niets is zo leuk om te zien hoe dankbaar en blij anderen zijn door iets wat jij hebt gedaan!
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Divoom Voombox versus Pulse bluetooth speakerMy Profile

 11. Kelly

  Wauw wat een mooie lucky list met alleen maar mooie dingen <3 Wat ontzettend leuk dat je opa en oma naar Nederland komen en ook nog eens bij jullie gaan logeren!
  Kelly onlangs geplaatst…6,5 jaar samenMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge