Blog

Lucky List #22 – We Run Amsterdam, Geslaagd en Sushi

Hoogtepunt na hoogtepunt na hoogtepunt… Wat een eer om zoveel moois te mogen ervaren in een korte tijd! Opeens stond ik met mijn blog in de Fashionista, vloog ik over de finish van We Run Amsterdam, ontving ik mijn nieuwe favo shirt (Good Times!) bezocht ik de film Pitch Perfect 2, slaagde ik voor mijn theorie én kochten we mijn gedroomde tuinkachel. En dat in twee weken, wait what?  Ik kan het amper geloven, vooral omdat ik het lichamelijk flink zwaar had en ik veel pijn heb ervaren. Dit lijstje maakte het de afgelopen twee weken helemaal goed! Want er is meer, veel meer! 

♧ We Run Amsterdam – Natuurlijk staat de Nike’s We Run Amsterdam op nummer één in dit rijtje op mijn Lucky List. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten en de beelden van de finish flitsen nog regelmatig door mijn hoofd. Ik ben echt heel dankbaar dat mijn lichaam het toeliet ondanks veel pijn en dat ik de kracht had om die finish over te vliegen. Het gaf zo’n adrenalinekick, wat was dat gaaf! En ook nog lieve vrienden die bij de finish stonden en mij verrasten, ge-wel-dig. Ik krijg nog kippenvel als ik eraan terugdenk. Mijn ervaringen en verslag kan je hier lezen. 

♧ Inpakken – De verhuisdozen staan al op een rij, mijn boeken hebben een plekje gekregen met stickers op de dozen zodat ik ze makkelijk weer kan uitpakken en de eerste kleding is ook al ingepakt. De verfpotten staan in de gang en we zijn klaar om aan de slag te gaan. Wow wat gaat het opeens snel, over precies een week krijgen we de sleutel! Het aftellen is begonnen en het draaiboek ligt klaar, we lopen goed op schema en hebben al veel werk verricht qua aankopen van materialen, het regelen van de verzekeringen, internet en meer. Er komt stiekem best veel kijken bij zo’n verhuizing, maar we proberen alles zo goed mogelijk te verdelen qua drukke momenten zodat mijn energie ook gedoseerd wordt. Joepie, zo spannend *doet vreemd dansje in de huidige woonkamer*

♧ Quality-time met vrienden & familie – Waar ik ontzettend blij van kan worden is het doorbrengen van tijd met lieve vrienden en familie. Ik ben echt dol op hen en zij betekenen ontzettend veel voor mij. Ik vond het dan ook superbijzonder dat lieve vrienden bij de finish als verrassing waren gekomen en dat we regelmatig bij vrienden en familie zijn om samen te genieten, spelletjes te spelen en lekker kunnen bijkletsen. Ik vlieg dan nog minstens een week van geluk! 

♧ Extra mooie nagels – Voor mijn blog kreeg ik een Mixcoco Startersset toegestuurd en ik was ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat. Ik wist niet dat het zó’n geweldig effect zou opleveren, wauw wat ben ik onder de indruk! Het is namelijk een set om gelnagels mee te creëren en dat kan voortaan dus makkelijk en snel vanuit huis met minstens zo’n mooi resultaat. Ik ben behoorlijk kritisch wat nagellak betreft, omdat ik zoveel moois in huis heb en ik dagelijks nagellak draag. Het moet voor mij voornamelijk functioneel (snel droog en goede pigmentatie), mooi en duurzaam zijn. Niet dat het snel vol barstjes zit in ieder geval. Ik ben fan en deel binnenkort mijn ervaringen!

♧ Pitch Perfect 2 – Ik ging samen met lieve Anne naar de film Pitch Perfect 2. Extra speciaal was dat we naar de persvoorstelling mochten en wat hadden we een schik bij de film! Je wordt er onwijs vrolijk en blij van, gaat spontaan zingen (in mijn geval gevaarlijk voor de omgeving oeps!) en dansen. Waarom de film zeker een aanrader is om te bekijken, kan je hier in mijn verslag erover lezen. 

♧ Fietsen door Giethoorn –  Ben je ooit in Giethoorn geweest? Ik raad je het echt aan. Als ik een plek moet noemen die ik onwijs mooi vind in Nederland dan kies ik voor Giethoorn. Het is echt een plaatje en sprookjesachtig mooi. Je gaat het er geweldig vinden met de schattige huisjes, mooie natuur en het lijkt op mini-Venetië. We hebben er met Moederdag gefietst en we hadden echt een stralende dag. Ik zou het zo weer doen als we in de gelegenheid zouden zijn.  

♧ Sushi date met lieve blogvriendinnen – Combineer superlieve bloggers met heerlijke sushi en je krijgt een onvergetelijke avond waarop stilte ver te zoeken is. De gezelligheid spatte van de tijd af en waarom vloog de avond toch voorbij? Repeat please! Helaas konden lieve Sophie en Emilia er niet bij zijn, maar we doen het gauw over met extra veel sushi. Deze foto ga ik echt inlijsten, hier zie je lieve Femke, Anne, Denise, Ingeborg & Justine. Gelukkig zie ik deze toppers gauw weer! 

♧ Met mijn blog in de Fashionista – Wat een eer en geweldig compliment, ik sta namelijk met mijn blog in de agenda van de Fashionista! Ik knijp mijzelf nog steeds, wat een mijlpaal om erin te mogen staan en ook nog omringd door zoveel lieve toppers en geweldige bloggers! Mijn dromen zijn niks bij het leven dat ik mag beleven. Love it! 

♧ Geslaagd voor theorie – Pff wat vond ik het spannend, het is dan ook echt een opluchting, want ik kan vertellen dat ik ben geslaagd voor mijn theorie-examen! Een stapje dichterbij mijn rijbewijs, zo fijn. Ik beleef al veel plezier aan het rijden en nu nog in het praktijk-examen vlammen en dan genieten van de vrijheid! Ik kan nu al niet wachten en ik ben heel blij dat ik mijn theorie nog voor de verhuizing en tussen alles regelen heb gehaald. Me so happy! 

♧ Een tuinkachel – Nog een grote droom van mij kwam uit, ik was namelijk al een tijdje zoekende naar de perfecte vuurkorf maar kon deze niet vinden. Blijkt het een tuinkachel te heten wat ik zocht! En toen kwamen we er eentje tegen die nog beter was dan ik hoopte inclusief flinke korting, hij blijkt alleen wat groter en zwaarder te zijn… Maar hij is méga perfect. Ik ben fan en kan niet wachten tot de zwoele zomeravonden met smeltende marsmellows aan een stokje komen! 

Wat staat er op jouw Lucky List? En wat vormde jouw hoogtepunt van de afgelopen week? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.