Lucky List #19 – De meeting op het BFF Event, Evy & 2000 volgers
Nagenieten van deze onvergetelijke dag met lieve meiden #happy #pink #bloggers #bffevent #event #meeting #fun #friends

Lucky List #19 – De meeting op het BFF Event, Evy & 2000 volgers

Terugblikken naar wat is geweest: een relatief korte periode met prachtige hoogtepunten. De dagen lijken gevuld met een overload aan geluksmomenten, ik gun het iedereen dat deze worden gezien. Soms lijkt geluk ver te zoeken, terwijl we er stiekem door worden omringd. Geluk kan groot zijn, maar ook heel klein, onopvallend en niet tastbaar… Elke dag is het een verrassing waar we de geluksmomentjes zullen ervaren, maar dat ze er zijn, dat staat vast.  Mijn Lucky List lijkt elke keer langer te worden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Zelf appeltaart maken – Ik kocht ontzettend schattige taartvormpjes die net iets kleiner zijn dan mijn hand en maakte er vrolijke appeltaartjes in. Het hele huis ruikt dan zo heerlijk en zelfgemaakt smaakt altijd beter! En extra leuk: omdat de vormpjes zo klein waren, kon ik wel vier taartjes bakken in plaats van een grotere!

♧ Lekker uitwaaien – Als ik een plek moet noemen waar ik mij volledig kan ontspannen, dan is het aan zee. De geluiden van de meeuwen, de golven en het zien van dansend zand maakt voor mij het plaatje compleet. De wind liet ons bijna vliegen, we waaiden heerlijk uit en na afloop genoten we extra van de pannenkoeken in een restaurantje met uitzicht op de zee en de ondergaande zon. Pretty perfect!

♧ Mijn eerste meeting met lieve lezeressen – Ik vond het heel spannend, maar achteraf gezien was het echt een onvergetelijke dag. Ik had een meeting georganiseerd in samenwerking met het BFF event waar ik negen lezeressen mocht uitnodigen en samen deze dag mee kon beleven. Dat het meer dan geslaagd was, dat zie je terug in mijn plog!

♧ Hardlopen met Evy – Het klinkt heel onwerkelijk, maar als ik naar mijn gekleurde schema kijk met workouts en lessen, dan is het toch echt waar. Deze week rond ik het programma van Evy 0 – 5km af en vanaf volgende week ga ik van start met 5 – 10 km ! Mijn conditie gaat met sprongen vooruit en lichamelijk voel ik mij ook echt sterker worden. Zo bijzonder dat het tot nu toe lukt, maar een schema dat aansluit bij je wensen en mogelijkheden is het halve werk. De andere helft? Dat zit denk ik ook in discipline, want het komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Blijf gefocust op je doel: dan ga je er komen!

♧ 2000 volgers op Instagram – Wauw dat zijn meer mensen dan… er ooit op mijn middelbare school hebben gezeten! Als je iedereen naast elkaar zou zetten, dat is toch te onvoorstelbaar voor woorden? Heel erg bedankt voor het volgen van mij @ByDagmarValerie op Instagram, geweldig jullie lieve reacties en likes dankjewel!

♧ Leesflow te pakken – Soms heb je zo’n periode dat je door boeken vliegt en de ene na de andere je aanspreekt. Deze tijd ervaar ik nu, ik geniet volop van zoveel mooie woorden en de passie van schrijvers tussen de regeltjes door. 

♧ Al een half jaar de Glamour – Van mijn lieve collega krijg ik al meer dan een half jaar elke maand het tijdschrift de Glamour. Als tijdschriftenjunkie word ik hier zo blij van! Echt superlief, ik geniet er volop van en kan helemaal opgaan in het vrolijke blad. Het ultieme me-time momentje! 

♧ Samen met mijn vriend –  De laatste twee weken hebben we veel leuke activiteiten ondernomen en hadden we meer tijd voor elkaar naast het werk. Dat voelde echt superfijn. We keken films, hadden goede gesprekken, kookten samen, dansten door de woonkamer, gingen naar de bioscoop (voor Fifty Shades of Grey), speelden spelletjes en hielpen elkaar vooruit met sporten. Heerlijk deze quality-time! 

♧ Langer licht – Wat is er fijner dan de eerste zonnestralen voelen op je huid en wakker worden met blauwe lucht in plaats van het donker? De lente vind ik een heerlijk seizoen, alles begint te groeien, is fris en staat klaar om te gaan stralen. Ontzettend fijn toch dat we langer kunnen genieten van het licht? En ben je ook een blogger? Dan herken je je vast in de blijdschap ‘Hoeraaa, ik kan nog foto’s maken na school/werk!’. Liefde voor de lente!

Wat vormde voor jou een geluksmomentje en staat op jouw Lucky List? Geniet & Choose to shine! 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 39 reacties.

 1. Sophie

  Wat een fijn artikel Dagmar. Ik krijg er een lach van op mijn gezicht! Zo fijn dat je zoveel geluksmomentjes mag meemaken!
  Sophie onlangs geplaatst…Een drukke dagMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah zo lief je warme en mooie comment, je bent een lieverd!

  1. Dagmar Valerie

   Even knipperen met je ogen en je haalt me in hoor <3

 2. Frauke

  Hele leuke lijst! Dat van dat langer licht herken ik trouwens enorm, het voelt zoooo goed om niet de hele dag in het donker te moeten leven! Proficiat met de 2000 volgers trouwens, wat een prachtig getal :)! X
  Frauke onlangs geplaatst…De Groene Meisjes havermout ontbijtMy Profile

 3. Een mooi lijstje en ook leuk dat het event nog altijd naar voren komt, ik heb er ook nog zeker wel hele leuke herinneringen aan over gehouden en contact met zeer leuke meiden. Super trouwens dat het bij jou zo goed gaat, dat is echt te lezen. Op mijn lucky list staat dat ik vandaag mijn eerste belangrijke vergadering op het werk heb, dus dan merk je wel dat je aan het groeien bent, erg leuk. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Gosh – Sweetheart Velvet Touch LipstickMy Profile

 4. Anneleen

  Ik hoop binnenkort ook terug meer quality time te hebben met mijn vriendje, we hebben het momenteel allebei erg druk (stage, school, …) en dat knaagt toch wel wat aan me. Gefeliciteerd met je 2 000 volgers!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ik hoop ook heel erg dat jullie gauw meer tijd samen kunnen spenderen, dat zou super zijn <3 Nog even doorbijten, je kunt het!

 5. Lieke

  De positiviteit straalt weer van je artikel af. Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. Blijf vooral genieten! Xx
  Lieke onlangs geplaatst…Ik een controlefreak?!My Profile

 6. Esther

  Yay voor Lucky lists! En het is alleen maar fijn dat je lijst steeds langer wordt hihi. Ik begin nu ook in de boekenflow te komen, I like! En wat fijn dat je vriend en jij wat meer tijd voor elkaar hebben de laatste tijd, ik vind jullie (via internet dan…) echt een super leuk stel :)
  Esther onlangs geplaatst…A picture a day #1 – sporten, make-up stash & meer!My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Aaah zo lief je mooie comment dankjewel! Haha we zijn net zo online als offline denk ik, extra genieten samen nu de agenda’s even niet overstromen echt heerlijk. Ik hoop dat je ook een hele lange lucky list hebt, dat gun ik je van harte <3

 7. Deisy

  Top meis! Allemaal prachtige momenten zeg en weet zeker dat jij komende maand er ook iets spetterends van gaat weten te maken. Je verdient het ook, al die geluk die jij aan andere mensen geeft en ze helpt door soms moeilijker periodes. Echt prachtig! X
  Deisy onlangs geplaatst…Mijn belangrijke leermomenten na zes maanden bloggenMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Aah dankjewel voor je ongelooflijk lieve woorden! Heel erg bedankt voor je prachtige comment <333

 8. Xaviera

  Heel erg fijn om te lezen allemaal! Dat zijn stuk voor stuk prachtige geluksmomenten. Ik geniet er ook heel erg van dat de lente er aan komt en het langer licht is, gelijk weer wat meer energie!
  Xaviera onlangs geplaatst…Live Light – Make-up & VerzorgingMy Profile

 9. Wendy

  Bloemen, de zee, het strand, de zon. En dan ook nog langer licht! Een lucky moment voor ons allemaal denk ik!
  Wendy onlangs geplaatst…Zondag vrijMy Profile

 10. Saar

  Weer een prachtige lijst Dagmar. Echt, mooie dingen om blij mee te zijn! Op mijn Lucky list komt ook die leesflow, wat kan ik veel boeken lezen zeg! Ook de zon en de maan zijn de afgelopen week geweldig om naar te kijken. Ik zou er foto’s van blijven nemen, maar mijn smartphonecamera haalt dat niet, haha.
  En uiteraard het geweldig goede nieuws over ons huis niet te vergeten: volgende maand kunnen we aan onze renovaties beginnen :)
  Saar onlangs geplaatst…Hier wonen ook mensenMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Waaauw echt heerlijk nieuws met jullie huis, wat fijn! Heel veel succes en ik hoop dat het vlekkeloos zal verlopen <3

 11. Mandy

  Mmmm appeltaart, lekker!!! Vooral samen met je leesflow, een perfecte combinatie een goed boek en een stuk appeltaart! Heerlijke happy lijst.
  Mandy onlangs geplaatst…♥ Recept| granola makenMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha ja inderdaad! Dat is nog eens een briljant plan, goede tip <3

 12. Ines

  Langer licht is zo leuk! En k moet dringend een schop onder mijn kont krijgen en nog eens beginnen met lopen :p
  Ines onlangs geplaatst…Londen shoplogMy Profile

 13. Els

  Wat een mooie lijst ik ervaar de laatste tijd erg veel Geluksmomenten door mijn kinderen die er hard groeien en ontwikkelen op dit moment
  Els onlangs geplaatst…Weekend!My Profile

 14. Renee

  JAAA, langer licht, eindelijk! Na school foto’s kunnen maken, te fijn. Die mini appeltaartjes zijn te lief en super goed dat het zo goed gaat met je schema van Evy, 5-10 km, wauw Dagmar, super goed!! X
  Renee onlangs geplaatst…WEES TEVREDEN OVER JEZELFMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge