Blog

Lucky List #19 – De meeting op het BFF Event, Evy & 2000 volgers

Terugblikken naar wat is geweest: een relatief korte periode met prachtige hoogtepunten. De dagen lijken gevuld met een overload aan geluksmomenten, ik gun het iedereen dat deze worden gezien. Soms lijkt geluk ver te zoeken, terwijl we er stiekem door worden omringd. Geluk kan groot zijn, maar ook heel klein, onopvallend en niet tastbaar… Elke dag is het een verrassing waar we de geluksmomentjes zullen ervaren, maar dat ze er zijn, dat staat vast.  Mijn Lucky List lijkt elke keer langer te worden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Zelf appeltaart maken – Ik kocht ontzettend schattige taartvormpjes die net iets kleiner zijn dan mijn hand en maakte er vrolijke appeltaartjes in. Het hele huis ruikt dan zo heerlijk en zelfgemaakt smaakt altijd beter! En extra leuk: omdat de vormpjes zo klein waren, kon ik wel vier taartjes bakken in plaats van een grotere!

♧ Lekker uitwaaien – Als ik een plek moet noemen waar ik mij volledig kan ontspannen, dan is het aan zee. De geluiden van de meeuwen, de golven en het zien van dansend zand maakt voor mij het plaatje compleet. De wind liet ons bijna vliegen, we waaiden heerlijk uit en na afloop genoten we extra van de pannenkoeken in een restaurantje met uitzicht op de zee en de ondergaande zon. Pretty perfect!

♧ Mijn eerste meeting met lieve lezeressen – Ik vond het heel spannend, maar achteraf gezien was het echt een onvergetelijke dag. Ik had een meeting georganiseerd in samenwerking met het BFF event waar ik negen lezeressen mocht uitnodigen en samen deze dag mee kon beleven. Dat het meer dan geslaagd was, dat zie je terug in mijn plog!

♧ Hardlopen met Evy – Het klinkt heel onwerkelijk, maar als ik naar mijn gekleurde schema kijk met workouts en lessen, dan is het toch echt waar. Deze week rond ik het programma van Evy 0 – 5km af en vanaf volgende week ga ik van start met 5 – 10 km ! Mijn conditie gaat met sprongen vooruit en lichamelijk voel ik mij ook echt sterker worden. Zo bijzonder dat het tot nu toe lukt, maar een schema dat aansluit bij je wensen en mogelijkheden is het halve werk. De andere helft? Dat zit denk ik ook in discipline, want het komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Blijf gefocust op je doel: dan ga je er komen!

♧ 2000 volgers op Instagram – Wauw dat zijn meer mensen dan… er ooit op mijn middelbare school hebben gezeten! Als je iedereen naast elkaar zou zetten, dat is toch te onvoorstelbaar voor woorden? Heel erg bedankt voor het volgen van mij @ByDagmarValerie op Instagram, geweldig jullie lieve reacties en likes dankjewel!

♧ Leesflow te pakken – Soms heb je zo’n periode dat je door boeken vliegt en de ene na de andere je aanspreekt. Deze tijd ervaar ik nu, ik geniet volop van zoveel mooie woorden en de passie van schrijvers tussen de regeltjes door. 

♧ Al een half jaar de Glamour – Van mijn lieve collega krijg ik al meer dan een half jaar elke maand het tijdschrift de Glamour. Als tijdschriftenjunkie word ik hier zo blij van! Echt superlief, ik geniet er volop van en kan helemaal opgaan in het vrolijke blad. Het ultieme me-time momentje! 

♧ Samen met mijn vriend –  De laatste twee weken hebben we veel leuke activiteiten ondernomen en hadden we meer tijd voor elkaar naast het werk. Dat voelde echt superfijn. We keken films, hadden goede gesprekken, kookten samen, dansten door de woonkamer, gingen naar de bioscoop (voor Fifty Shades of Grey), speelden spelletjes en hielpen elkaar vooruit met sporten. Heerlijk deze quality-time! 

♧ Langer licht – Wat is er fijner dan de eerste zonnestralen voelen op je huid en wakker worden met blauwe lucht in plaats van het donker? De lente vind ik een heerlijk seizoen, alles begint te groeien, is fris en staat klaar om te gaan stralen. Ontzettend fijn toch dat we langer kunnen genieten van het licht? En ben je ook een blogger? Dan herken je je vast in de blijdschap ‘Hoeraaa, ik kan nog foto’s maken na school/werk!’. Liefde voor de lente!

Wat vormde voor jou een geluksmomentje en staat op jouw Lucky List? Geniet & Choose to shine! 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.