Lucky List #18 – Valentijn, lay-out en het zonnetje
I ❤️ Amsterdam. Dagje gewerkt met inspirerende schrijvers, nu echt weekend en naar mijn Valentijn #happy #weekend #black #white #girl #blogger #fun #selfie #Amsterdam #Valentine #love

Lucky List #18 – Valentijn, lay-out en het zonnetje


De lucht zonder wolken strakblauw gekleurd, terwijl de wereld bevroren de eerste zonnestralen vangt. Het knisperen van de grond onder mijn voeten en het fluiten van de vroege vogeltjes, het maakt mij heel erg blij. De dagen worden langer, het is zelfs nog even licht als ik klaar ben met werken! Het wordt tijd voor een nieuwe Lucky List, want er gebeurt ontzettend veel in een relatief korte periode. Ik ben inmiddels goed hersteld van de griep (wat duurt de epidemie al lang!) en we vierden Valentijn, ik kreeg een nieuwe lay-out en het zonnetje brak door. Ik kreeg de lentekriebels!

♧ Valentijnsdag – Liefde is… een mooi gebaar, lieve woorden, een kaartje, een extra dikke knuffel… Ik kreeg het allemaal! Ik werd heel erg in de watten gelegd op de dag van de liefde, terwijl ik die dag ook moest werken in Amsterdam bij een event voor schrijvers. Toen ik thuis kwam was er heerlijk voor mij gekookt en stond er een stralende kaart XL kaart van Anne op mij te wachten. Valentijn draait namelijk ook om vriendschap, echt zo lief! Met mijn vriend heb ik de avond ervoor nog genoten van een sushi date, zo fijn de quality-time. De laatste tijd zijn we beiden erg druk, maar ik ben dolblij dat we elkaar zo kunnen ondersteunen waar mogelijk is en elkaar versterken. Valentijnsdag is voor mij een dag om extra stil te staan bij alle lieve mensen om mij heen <3 Daar horen jullie ook bij!

♧ Mijn nieuwe lay-out – Het is je vast niet ontgaan, maar mijn blog heeft een metamorfose gehad waar ik ontzettend blij mee ben. De vorige lay-out voelde niet helemaal goed meer. Deze sluit aan bij al mijn wensen én ik heb het gevoel dat de foto’s er beter door uitkomen. Ook ben ik dol op het strakkere en de cleane look. Ik ben Anne ontzettend dankbaar voor haar hulp, tijd en moeite. Dankjewel topper! 

♧ Hello sunshine! – Wauw wat heb ik het zonnetje gemist, echt heerlijk om naar buiten te gaan en je zonnebril op te moeten. En de eerste zonnestralen op de huid, echt magisch! Alles lijkt zin te hebben om te gaan bloeien en iedereen lijkt vrolijker, laat de lente maar komen! 

♧ Dr. Hauschka event – Ik zal dit event niet snel vergeten, het was zo goed georganiseerd en ik heb mij zelden zo ontspannen gevoeld als tijdens die avond. Mijn verslag ervan kan je hier lezen en het was ook ontzettend gezellig met lieve bloggers, zo geslaagd! Alsof dit niet genoeg was, kregen we ook een geweldige goodiebag mee met producten waarvan mijn huid ontzettend is opgeknapt in een relatief korte tijd. Mijn complimenten voor het organiseren van zo’n geslaagde avond!

♧ #ProjectPositief Instagram Challenge 2.0 – Ik viel van de ene verbazing in de andere. Ik had namelijk nooit gedacht dat zoveel lieve en inspirerende mensen mee zouden doen aan de tweede editie van de Instagram Challenge van #ProjectPositief. Er waren namelijk ingewikkelde thema’s en dan werden er toch zulke stralende en sprankelende foto’s gedeeld… Echt heel indrukwekkend hoe iedereen elkaar vooruithelpt en motiveert! Dankjewel voor jullie geweldige bijdrage! En als klap op de vuurpijl verscheen de #ProjectPositief tag op de blog van Cynthia (MissLipgloss.nl) waardoor er nu nog meer bloggers het hebben opgepakt. De tag is inmiddels meer dan 200 keer ingevuld *knijpt zichzelf, maar er gebeurt niks*. Dit durfde ik echt nooit nooit nooit te dromen! En het is écht! Duizend keer dankjewel lieve allemaal voor jullie hulp! *danst door de woonkamer van blijdschap*

♧ 3 films – Zo kijk ik een half jaar geen films en nu opeens drie in één weekend, oeps! Met mijn broertje ontdekte ik The Hunger Games, wat een te gekke films! Ik heb deel één en twee inmiddels gezien en ben helemaal fan. En met mijn vriend keek ik If I stay, de tranen liepen over mijn wangen… Echt een ontroerende en goeie film, zeker een aanrader. Meestal val ik in slaap bij films, maar ik heb de smaak weer te pakken! Tips zijn altijd welkom <3 

♧ Op de helft van Evy – Misschien volg je mij op Instagram, dan heb je het waarschijnlijk al gelezen: Evy is mijn hardloopmaatje (yes, mijn telefoon voorzien van de muziek) en ik op dit moment aan het trainen met schema 0 – 5km. Ik zit op dit moment op de helft! Les 15 is achter de rug en het voelde alsof ik vloog, het ging ontzettend lekker. Ik had nooit gedacht dat het zo zou kunnen – eehm… heel letterlijk – lopen. Op naar de tweede helft, ik ben er klaar voor!

Wat staat er op jouw Lucky List?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 26 reacties.

 1. Esther

  Wauw wat goed dat je al op de helft bent van Rennen met Evy. Ik ben ook bezig met hardlopen en doe nu nog liedje rennen liedje lopen, maar wil binnen kort wel weer overschakelen op Rennen met Evy. Anders kan ik mijn doel voor 2015 (dat programma afmaken) nooit realiseren. Topper :)
  Esther onlangs geplaatst…Favoriet – Skin perfection lijn L’oréal!My Profile

 2. Evelien

  Wat een heerlijke momentjes om bij stil te staan en van te geniet. Geniet nog verder van deze stralende dag <3

 3. Dita

  Heerlijk al die fijn dingen. Je nieuwe lay out is erg mooi.

 4. Marion

  Ik zou zeggen, straks aan het begin van de lente PP Challenge nummer 3? Lijkt me heerlijk om allemaal van die mooie vrolijke lentefoto’s voorbij te zien komen!
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #21My Profile

 5. Je hebt weer een mooie lucky list samen gesteld! En ik kan ook zo genieten van de zonnestralen en een strak blauwe lucht. Wel jammer dat ik dan vaak in deze tijd van het jaar de ruiten van mijn auto moet krabben haha ;).
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Balea Limited Edition douchegelMy Profile

 6. Anneleen

  Mooi om bij zo’n fantastische momentjes even stil te staan! Heel leuk dat je zo hebt genoten van je Valentijnsdag! En ik vind je lay-out prachtig!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 7. Ik schrok er eerlijk gezegd ook wel even van dat ik het gevoel had dat ik een zonnebril nodig had door de eerste zonnestralen die kwamen piepen, haha. Je lay-out ziet er weer prachtig uit zeg, wauw! Helemaal mijn ding, de foto’s komen inderdaad nog beter uit dan voorheen. Anne heeft dat weer prima gedaan. (:

 8. Bettie

  mooi lijstje! If I stay is inderdaad een erg mooie film. Ik zat ook te huilen in de bioscoop toen. haha
  Bettie onlangs geplaatst…DIY pennenbakjesMy Profile

 9. Eef

  Wat een leuke lucky list! Wordt er helemaal blij van en het zet mij aan het denken over mijn Lucky list! Positiviteit – helemaal goed :D
  Eef onlangs geplaatst…Zelfgemaakte BolognesesausMy Profile

 10. Simone

  Het is heel goed om naar de positieve dingen te Kijken in het leven. Gaaf zo’n evenement met allemaal bloggers. Ooit hoop ik dat nog eens mee te maken! En was dat jouw tag? Super gaaf dat het zo opgepikt is. Topper!!
  Simone onlangs geplaatst…Mijn voorjaar wishlistMy Profile

 11. Deisy

  Gefeliciteerd met het behalen van je mijlpijl voor wat betreft rennen: echt heel mooi om te zien hoe jij vooruitgang boekt en mooie sprongen maakt (misschien ook letterlijk haha??). En de zon helpt inderdaad erg goed mee om lekker positief te blijven :-) X
  Deisy onlangs geplaatst…Mijn verhaal achter mijn adoptieMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge