Blog

Lucky List #17 – Leuven, Milaan en hardlopen

Met griep op bed en een telefoon die zojuist de laatste adem heeft uitgeblazen, schrijf ik deze Lucky List haha. Wat een vrolijk begin van een artikel die zo’n positieve insteek heeft, maar het is wel de realiteit. De griep heerst en ik heb het goed te pakken, maar hopelijk is het snel weer verdwenen. En inmiddels heb ik een nieuwe telefoon ontvangen, omdat de mijne in de garantieperiode zat. Ook positief gelukkig én mijn foto’s zijn gered omdat ik voor het eerst in mijn leven op tijd een back-up heb gemaakt! Dubbele lucky bastard als je het zo bekijkt haha. Nou ik zit weer in de positieve flow, maar ik heb nog veel meer te delen! Lees je mee?

♧ Milaaaaaaaaaan – Natuurlijk staat Milaan op deze lijst, wat een persoonlijke overwinning en onvergetelijke ervaring was dat! Van alleen vliegen tot de stad op eigen houtje verkennen én met Promiss mee om te gekke collecties te spotten… Echt verwennerij! En tegelijkertijd wel een achtbaan hoor, het ene moment zat ik op kantoor en het andere moment liep ik door de prachtige modestad. Heel onwerkelijk en onvergetelijk. Mijn plog kan je hier bekijken. 

♧ Lieve reacties – De afgelopen tijd was zoals ik eerder schreef een heuse achtbaan, maar jullie lieve reacties maken mij dan zo vrolijk en blij! Echt het geeft een energieboost voor duizend, ik word er oprecht heel gelukkig van. Anne heeft ook altijd zo’n magische werking, ik hoef maar te zien via Whatsapp dat ze een berichtje aan het typen is en ik word al vrolijk. Dan weet je vast hoe over de top enthousiast ik word als we een uur hebben gebeld… 

♧ Thailaaaaaand – Nog een méga hoogtepunt, het houdt niet op! Mijn vriend en ik hebben onze eerste, verre reis geboekt maar hier vertel ik gauw meer over. Ik moet het nog even laten bezinken, want ik ben nog nooit zo ver weggeweest en ook nog voor zo’n lange periode. Heel spannend en ontzettend leuk, het verdiepen kan beginnen nu de reis officieel is geboekt! Echt een te gek vooruitzicht, Thailand lijkt mij prachtig!

♧ Leesflow – Ja, ik heb de flow helemaal te pakken en lees weer heel graag! Soms zit je even in zo’n dipje en komen die bladzijdes echt niet binnen. Maar nu heb ik het juist omgekeerd en verslind ik het ene boek na het andere. Er komen daarom ook extra veel boekrecensies aan waarbij ik mijn aanraders deel, omdat ik zoveel boeken lees ben ik ook graag kritisch. Als er eentje tussenzit waardoor ik geen gat in de lucht sprong, dan haalt hij ook – heel sip maar wel waar – mijn blog niet. Zo zie je dus alleen de boeken terug waar ik heel enthousiast van ben geworden en die mij hebben geraakt.

♧ Spontaan kussengevecht – Dat je wakker wordt met gemep van kussens? Ja dan gil ik het uit van de pret als een klein kind. Spontane kussengevechten mogen van mij elke ochtend! Mja, daar is dus weinig spontaans meer aan haha scherp!

tandpasta

♧ Perfecte tandpasta – Spontane perspakketjes, wie wordt er nou niet vrolijk van? Ik stuiter al snel rond als ik een pakketje ontvang, maar deze maakte mij extra blij. Ik creëerde namelijk de perfecte vorm op mijn tandenborstel toen ik deze ging testen! Minstens zo leuk als een nieuwe pot Nutella waar je met je mes in  mag, maar dat heeft weinig met tandpasta te maken eigenlijk. Deze tandpasta is meer dan goedgekeurd, naast het feit dat hij vrolijke kleurtjes bevat en echt verfrissend werkt, beschermt het ook tegen de suikers in onze dagelijkse voeding. Aquafresh Complete Care met suikerbescherming helpt je tanden te beschermen tegen de zuren, nu zijn mijn tanden altijd al veel gevoeliger geweest maar deze tandpasta voelt goed, yes! 

December17

♧ Liefs uit Leuven – Wat was Leuven toch prachtig, ik wil weer naar België! Dat zeg ik geloof ik altijd als we in België zijn geweest, daar moeten we iets aandoen! Leuven was ook zo fijn, we hadden opeens sneeuw en ik vond de Universiteitsbibliotheek geweldig, wat een magische plek! Mijn plog ervan kan je hier bekijken. 

♧ Mijn eerste keer bij Kiko – Dat was een geweldige verrassing! In Milaan ging ik voor het eerst naar Kiko en ik ben er héél goed geslaagd, wat een fijne make-up en ook nog eens zo toegankelijk qua prijs! Daar lezen jullie gauw meer over, want er ging genoeg om te reviewen mee naar Nederland! Waarom heb ik het niet eerder ontdekt… 

♧ Hardlopen – Ik zal binnenkort een update geven, maar over het algemeen gaat het hardlopen echt super en veel beter dan verwacht. Nu ik de griep te pakken heb, hoop ik gauw te herstellen en aan de slag te gaan. Ik was namelijk juist net zo blij dat ik door de hoeveelheid aan beweging zoveel minder pijn had. Maar na de griep ben ik back on track en pak ik het tempo weer op. Hardlopen voelt goed en 16 mei komt steeds dichterbij!

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen twee weken?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.