Lucky List #17 – Leuven, Milaan en hardlopen
Don't dream your life, but live your dreams ⭐️quote love life travel dream Italy Milaan blog

Lucky List #17 – Leuven, Milaan en hardlopen

Met griep op bed en een telefoon die zojuist de laatste adem heeft uitgeblazen, schrijf ik deze Lucky List haha. Wat een vrolijk begin van een artikel die zo’n positieve insteek heeft, maar het is wel de realiteit. De griep heerst en ik heb het goed te pakken, maar hopelijk is het snel weer verdwenen. En inmiddels heb ik een nieuwe telefoon ontvangen, omdat de mijne in de garantieperiode zat. Ook positief gelukkig én mijn foto’s zijn gered omdat ik voor het eerst in mijn leven op tijd een back-up heb gemaakt! Dubbele lucky bastard als je het zo bekijkt haha. Nou ik zit weer in de positieve flow, maar ik heb nog veel meer te delen! Lees je mee?

♧ Milaaaaaaaaaan – Natuurlijk staat Milaan op deze lijst, wat een persoonlijke overwinning en onvergetelijke ervaring was dat! Van alleen vliegen tot de stad op eigen houtje verkennen én met Promiss mee om te gekke collecties te spotten… Echt verwennerij! En tegelijkertijd wel een achtbaan hoor, het ene moment zat ik op kantoor en het andere moment liep ik door de prachtige modestad. Heel onwerkelijk en onvergetelijk. Mijn plog kan je hier bekijken. 

♧ Lieve reacties – De afgelopen tijd was zoals ik eerder schreef een heuse achtbaan, maar jullie lieve reacties maken mij dan zo vrolijk en blij! Echt het geeft een energieboost voor duizend, ik word er oprecht heel gelukkig van. Anne heeft ook altijd zo’n magische werking, ik hoef maar te zien via Whatsapp dat ze een berichtje aan het typen is en ik word al vrolijk. Dan weet je vast hoe over de top enthousiast ik word als we een uur hebben gebeld… 

♧ Thailaaaaaand – Nog een méga hoogtepunt, het houdt niet op! Mijn vriend en ik hebben onze eerste, verre reis geboekt maar hier vertel ik gauw meer over. Ik moet het nog even laten bezinken, want ik ben nog nooit zo ver weggeweest en ook nog voor zo’n lange periode. Heel spannend en ontzettend leuk, het verdiepen kan beginnen nu de reis officieel is geboekt! Echt een te gek vooruitzicht, Thailand lijkt mij prachtig!

♧ Leesflow – Ja, ik heb de flow helemaal te pakken en lees weer heel graag! Soms zit je even in zo’n dipje en komen die bladzijdes echt niet binnen. Maar nu heb ik het juist omgekeerd en verslind ik het ene boek na het andere. Er komen daarom ook extra veel boekrecensies aan waarbij ik mijn aanraders deel, omdat ik zoveel boeken lees ben ik ook graag kritisch. Als er eentje tussenzit waardoor ik geen gat in de lucht sprong, dan haalt hij ook – heel sip maar wel waar – mijn blog niet. Zo zie je dus alleen de boeken terug waar ik heel enthousiast van ben geworden en die mij hebben geraakt.

♧ Spontaan kussengevecht – Dat je wakker wordt met gemep van kussens? Ja dan gil ik het uit van de pret als een klein kind. Spontane kussengevechten mogen van mij elke ochtend! Mja, daar is dus weinig spontaans meer aan haha scherp!

tandpasta

♧ Perfecte tandpasta – Spontane perspakketjes, wie wordt er nou niet vrolijk van? Ik stuiter al snel rond als ik een pakketje ontvang, maar deze maakte mij extra blij. Ik creëerde namelijk de perfecte vorm op mijn tandenborstel toen ik deze ging testen! Minstens zo leuk als een nieuwe pot Nutella waar je met je mes in  mag, maar dat heeft weinig met tandpasta te maken eigenlijk. Deze tandpasta is meer dan goedgekeurd, naast het feit dat hij vrolijke kleurtjes bevat en echt verfrissend werkt, beschermt het ook tegen de suikers in onze dagelijkse voeding. Aquafresh Complete Care met suikerbescherming helpt je tanden te beschermen tegen de zuren, nu zijn mijn tanden altijd al veel gevoeliger geweest maar deze tandpasta voelt goed, yes! 

December17

♧ Liefs uit Leuven – Wat was Leuven toch prachtig, ik wil weer naar België! Dat zeg ik geloof ik altijd als we in België zijn geweest, daar moeten we iets aandoen! Leuven was ook zo fijn, we hadden opeens sneeuw en ik vond de Universiteitsbibliotheek geweldig, wat een magische plek! Mijn plog ervan kan je hier bekijken. 

♧ Mijn eerste keer bij Kiko – Dat was een geweldige verrassing! In Milaan ging ik voor het eerst naar Kiko en ik ben er héél goed geslaagd, wat een fijne make-up en ook nog eens zo toegankelijk qua prijs! Daar lezen jullie gauw meer over, want er ging genoeg om te reviewen mee naar Nederland! Waarom heb ik het niet eerder ontdekt… 

♧ Hardlopen – Ik zal binnenkort een update geven, maar over het algemeen gaat het hardlopen echt super en veel beter dan verwacht. Nu ik de griep te pakken heb, hoop ik gauw te herstellen en aan de slag te gaan. Ik was namelijk juist net zo blij dat ik door de hoeveelheid aan beweging zoveel minder pijn had. Maar na de griep ben ik back on track en pak ik het tempo weer op. Hardlopen voelt goed en 16 mei komt steeds dichterbij!

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen twee weken?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 36 reacties.

 1. Anne

  Wat tof dat het hardlopen zo goed gaat! Maar wel even balen van je griep, zeg :(. Ik heb het ook te pakken (werd ook niet zomaar om kwart voor vijf vanochtend wakker, bleh).. dan maar fijn vast blogjes lezen. Beterschap!
  Anne onlangs geplaatst…Kleine gelukzaligheden – deel 5My Profile

 2. Het blijft leuk met hoeveel vrolijkheid je deze lijstjes schrijft, ookal lig je dus vreselijk ziek op bed. Fijn om te lezen dat het hardlopen zelfs beter gaat dan je had gedacht, die 10km ga je dus zeker wel halen. Mijn hoogtepuntje was de knop die bij mij nu echt eens om ging, super goed gevoel. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Mijn Memory Mason JarMy Profile

 3. Eveline

  Leuke spontane en vrolijke lijst!
  Blij dat je terug in een leesflow zit, ik herken me daar volledig in!
  Van mij zou je gerust ook de slechte boeken mogen online plaatsen hoor, zo weet ik welke boeken hun geld niet waard zijn in de winkel.
  (De meeste boeken heb ik dan ook al gelezen waar je een review over geschreven heb en het zijn allemaal toppertjes!)

 4. Amy

  Wat en heerlijk vrolijk lijstje Dagmar, met volkomen begrijpelijke hoogtepunten. Geniet nog even na nu je ziekjes op bed ligt.. Dan wordt je vast snel beter :-) Beterschap!
  Amy onlangs geplaatst…#Plukhetgeluk Omdat je het verdientMy Profile

 5. Woeoeoe, fijne lijst lief <3 en zie je snel, nog leuker dan whatsappen en bellen!

 6. Naomi

  Zo’n leuk lijstje! En Thailand <3. Ik ben zelf thais, en er al een aantal keer geweest om mijn familie te bezoeken, en het is geweldig. Je gaat het daar prachtig vinden!

 7. Frauke

  Jij bent echt zo’n optimist hè, heerlijk! Het werkt zo aanstekelijk, ik zit al helemaal met een lach dit artikel te lezen :D En WAUW, ik ben benieuwd naar het artikel erover, maar héérlijk dat je naar Thailand gaat! Dat zou ik ook wel een keertje willen :D. X
  Frauke onlangs geplaatst…Recept: drumsticks in wijnsausMy Profile

 8. Wat fijn dat het lopen zo goed gaat!!! En Thailand lijkt me inderdaad ook een heel mooi land. Ik hou alleen niet van vliegen, dus ik zal er nooit komen.
  Mijn hoogtepunt de afgelopen twee weken? Dat is iets in de persoonlijke sfeer waar ik niet over uit ga wijden. Nog niet althans, dat komt misschien nog wel een keer op mijn blog. En dat ik twee winacties heb gewonnen is toch ook wel een hoogtepunt.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…1 maand een eigen domein: een terugblikMy Profile

 9. Sophie

  Wat een heerlijk vrolijke lijst; ik word er helemaal vrolijk van! En wat fijn dat Milaan en de Kiko zo fijn waren <3 <3

 10. Denise

  Wat een heerlijk lijstje! En wat een fijne dingen heb je mogen doen zeg! Heel veel beterschap. Hoop dat je snel weer de ouwe wordt <3
  Denise onlangs geplaatst…What makes me happy #9My Profile

 11. Eline

  Heerlijk om te lezen dat je zo gelukkig wordt van reizen, ik herken dat namelijk heel erg :D ik krijg er ook echt energie van!
  Eline onlangs geplaatst…Mini sale shoplogMy Profile

 12. Wat een fijn lijstje! Mijn hoogtepunt van de afgelopen twee weken was het winnen van een rechtszaak tegen mijn voormalige werkgever (die mijn loon niet wou betalen). Zo fijn als je gelijk krijgt :D
  Hesteranne onlangs geplaatst…BlijMy Profile

 13. Isabelle

  Wat een ontzettend leuk lijstje en je blijheid straalt ervan af, leuk (:

 14. Evelien

  Hopelijk ben je al wat opgeknapt. Ik wens je in ieder geval beterschap! Wat gaaf dat je naar Thailand gaat. Dat lijkt me echt een prachtig land! Geniet van alle voorpret :)
  Evelien onlangs geplaatst…OHMYBABY (+winactie)My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge