Lucky List #16 – Party, sushi en minder pijn
Hardlopen terwijl het winterse zonnetje opstaat ☀️ Dit gaat een stralende dag worden happy runbabyrun run health justdoit nike strong fit nature sunshine

Lucky List #16 – Party, sushi en minder pijn

Weken propvol geluksmomentjes, dat wens ik iedereen van harte toe. De eerste weken van dit jaar verliepen bij mij wat aan de hectische kant, het was een flinke achtbaan. Ik vind het eigenlijk ook een beetje vreemd om terug te kijken op de afgelopen twee weken, omdat er zoveel is gebeurd en ik er echt versteld door sta. Van live in de uitzending zitten tot de inschrijving van een hardloopwedstrijd, feestjes, sushi en nog veel meer geluk. Lees je mee?

♧ Sushi date
Eindelijk zag ik lieve Ingeborg en Anne weer, twee vriendinnetjes van mij waar ik ontzettend veel om geef. We kunnen elkaar heel lang niet spreken en als we dan samen zijn, voelt het als de dag van gisteren. We kletsten er dus ook dit keer flink op los én aten overheerlijke sushi. Dan kan je dag echt niet meer stuk toch? Love it! Alsof dat nog niet genoeg is kreeg ik van Ingeborg ook nog eens een prachtig cadeau, wat een verwennerij <3

♧ Minder pijn
Ik probeer echt de oorzaak te achterhalen, maar het is mij nog niet helemaal duidelijk hoe het komt. Het regent, het is koud, mijn agenda is flink gevuld en mijn weerstand is niet al te best; allemaal factoren die er normaal altijd voor zorgen dat ik veel last heb van pijn in mijn gewrichten en spieren (voor de nieuwe lezers: ik heb Fibromyalgie). En nu heb ik veel minder pijn én stiekem duurt dit al een week! Ik geniet elke seconde en ik merk dat ik ook veel meer ontspannen ben, echt even een verademing en ik hoop dat deze situatie nog een tijdje zo blijft :)

♧ Party party party
Lieve vrienden om mij heen, lachen, gek doen en samen het leven vieren. Ik vierde voor het eerst met allemaal lieve mensen die elkaar niet kenden m’n feestje en het was ontzettend gezellig. Ik genoot volop en ben méga verwend met prachtige cadeautjes, lieve woorden, stralende wensen en boven alles de warmte die iedereen gaf. Ik heb zo’n energie boost gekregen van die avond dat ik nog steeds vlieg van geluk. En wat vond ik het leuk dat iedereen zich aan het thema ‘safari’ had gehouden; mijn giraf die ik had gemaakt van karton (hadden we nog over van een latten bodem voor ons nieuwe bed) was ook een letterlijk groot succes.

♧ 4 jaar samen met Jord
Een echte mijlpaal, want mijn vriend en ik zijn inmiddels al vier jaar samen! De tijd gaat echt heel snel en wat hebben we al veel meegemaakt samen, heel bijzonder om erop terug te blikken. We zijn gelukkiger dan ooit en we gaan er een liefdevol jaar van maken, er staan al superleuke plannen op het programma met onder andere onze eerste verre reis samen!

♧ Project Positief Close Up
In de maand januari leek het mij te gek om een extra positieve boost te geven aan deze periode. Alle puzzelstukjes vielen op de juiste plek toen ik eenmaal voor ogen had om experts in te zetten; inspiratiebronnen met kennis omtrent uiteenlopende thema’s. Maar wat vond ik het ontzettend spannend om hen te benaderen en hiervoor te vragen, dat is echt een feit. Het zijn immers niet alleen hele bijzondere mensen die veel hebben bereikt, maar ook nog eens mijn voorbeelden waar ik veel bewondering voor heb. Ik vind het echt heel bijzonder om te zien dat iedereen elkaar versterkt. De geïnterviewden delen zoveel mooie woorden en inspiratie, maar jullie vullen het ook nog eens aan met prachtige reacties en delen tips. Het maakt mij echt zo gelukkig om te zien dat we elkaar kunnen versterken!

♧ 1500 volgers op Bloglovin
Yay, een méga mijlpaal want mijn blog bereikte de 1500 volgers op Bloglovin. Dit hoogtepunt mag natuurlijk niet ontbreken in deze lange lucky list, want het is echt een droom die werkelijkheid is geworden. Ik kan echt niet bevatten dat mijn blog zo snel mag groeien en ik kan er ook oprecht niet aan wennen, het is zo onwerkelijk en een bijzonder proces! Heel erg bedankt lieve allemaal, dankzij jullie mag ik dit ervaren en daar ben ik jullie erg dankbaar voor.

Live opnames voor tv
Wat vond ik het ontzettend spannend, maar het ging super. Ik mocht bij Café Tinto in de live uitzending vertellen over Project Positief en mijn werkzaamheden bij de uitgeverij. Dit was echt een ervaring om niet te vergeten, ik was zo bang iets stoms te zeggen! Gelukkig ging het allemaal veel beter dan verwacht, al vond ik het wel gek om mijn hoofd op tv te zien haha. Echt onvergetelijk!

♧ Nike Women’s 10 Run door Amsterdam
Yes, de inschrijving is officieel (lees er hier meer over)en mijn spierpijn van het trainen ook! Ik heb mij ingeschreven voor een hardloopwedstrijd, maar het is er niet zomaar eentje… Gelijk de 10 kilometer! Een flinke uitdaging, maar ik ga jullie op de hoogte houden middels mijn sport diary en ik vind het ontzettend lief en leuk dat iedereen zo enthousiast is en mij extra motiveert om aan de slag te gaan. Heel lief dat jullie zoveel vertrouwen in mij hebben, dat geeft nog meer kracht om door te zetten en de finish te halen. Dankjewel!

Wat staat er op jouw Lucky List? Ik hoop dat hij héél lang is!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 31 reacties.

 1. Dionne

  Wauw! Wat een mooi overzicht vol met mooie hoogtepunten. Zo fijn dat het nu goed gaat en minder pijn hebt. Top!
  Dionne onlangs geplaatst…Spam je blog #5My Profile

 2. Jolien

  Wat fijn dat je nu weinig pijn hebt. Ik duim echt dat het zo blijft! En proficiat met jullie 4 jaar samenzijn.

 3. Bente

  Wat super fijn dat je pijn een stuk minder is de afgelopen week!

  Ik ga hem ook rennen, de 10 kilometer! Nu al zin in!
  Bente onlangs geplaatst…Stom, stommer, stomstMy Profile

 4. Wat gaaf dat je in die uitzending mocht komen. Dat lijkt me ook mega spannend, zeker als het live is! Gelukkig is het goed gegaan. En wat heerlijk voor je dat de pijn op het moment een stuk minder is. :) Gefeliciteerd ook met je 1500 volgers, echt een enorme mijlpaal, heel knap gedaan! En veel geluk nog met Jord, alweer 4 jaar. Hebben jullie nog wat leuks gedaan op de dag zelf of kijk je vooral uit naar een fijne reis samen? :) Liefs, Rowan
  Rowan – Rebellious yet Romantic onlangs geplaatst…Wishlist: Retro romantic & Miss Patina skirtMy Profile

 5. Mandy

  Wat een mooie lijst weer! Zo fijn dat je je langzaam aan beter voelt,, doe nog maar rustig aan hoor. Goed voor jezelf zorgen. Ik kan me trouwens voorstellen dat je van dit lijstje een energieboost krijgt, het zijn echt mega hoogtepunten die ik je ook onwijs gun.
  Mandy onlangs geplaatst…♥ Recept| Groene Thaise pompoencurryMy Profile

 6. Deisy

  Wat fijn om te horen dat je minder pijn ervaart. Ook deze lijst is weer prachtig en maakt mij ook echt gelukkig voor jou! Ik denk dat je vele meiden met mij erg happy en blij maakt hihi ;-) X
  Deisy onlangs geplaatst…Geld sparen: de “hoe” en “waarom”My Profile

 7. angelique

  Wat fijn dat je minder pijn hebt! Echt super! voor mij komt mijn lucky list nog want ik ga een ontzettend leuke en spannende tijd tegemoet
  angelique onlangs geplaatst…Review | Webprint CanvasMy Profile

 8. Een mooi lijstje en echt fijn om te lezen dat je pijn al een tijdje minder is, genieten van die momenten dus! Op mijn lucky list staat dat het sporten nog altijd goed gaat en dat ik ondertussen ook flink bezig ben om mijn huis weer tiptop te krijgen (ben een enorme rommelkont). xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Iemand Die Je Lief Vindt Een Kaartje SturenMy Profile

 9. Ingeborg

  <3 woensdagavond was geweldig! Ben zo blij dat ik je weer gezien heb mop en ik ben zo blij dat het beter met je gaat! Dankjewel voor alles!
  Ingeborg onlangs geplaatst…Mijn visionboard voor 2015My Profile

 10. Karlijn

  Zo fijn dat je minder pijn hebt. Misschien wel door al de leuke dingen van de laatste tijd, dat je daar gewoon zo veel energie van krijgt. Jij doet zo veel fijne en leuke dingen! Want kijk dan, je gaat de 10 kilometer lopen, spreekt met vriendinnen, bent 4 jaar samen met Jord af én hebt een leuke baan.
  X
  Karlijn onlangs geplaatst…Zo wordt een boekenbon geven leuk!My Profile

 11. lonneke

  wauw, mooi lijstje zo Dagmar!
  En wat fijn dat je minder pijn even hebt.
  Gefeliciteerd met de 1500, geweldig!
  Liefs Lonneke
  lonneke onlangs geplaatst…The Instagram tag!My Profile

 12. Celine

  Wat een leuk nieuws allemaal! En die momentjes van geluk zijn inderdaad heel dierbaar! Dat heb ik deze week ook mogen ervaren door vergezeld te zijn door fijne vrienden om me heen. Die kleine momentjes koester ik! <3 Die zorgen ervoor dat alle dingen die moeilijk zijn ineens een stuk minder erg lijken :D
  Celine onlangs geplaatst…Friday favorites #1My Profile

 13. Anneleen

  Wat een fijne hoogtepunten! Proficiat met jullie 4 jaar samen zijn en nogmaals gefeliciteerd met je 1500 volgers, doe je super goed Dagmar!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 2My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge