Blog

Lucky List #16 – Party, sushi en minder pijn

Weken propvol geluksmomentjes, dat wens ik iedereen van harte toe. De eerste weken van dit jaar verliepen bij mij wat aan de hectische kant, het was een flinke achtbaan. Ik vind het eigenlijk ook een beetje vreemd om terug te kijken op de afgelopen twee weken, omdat er zoveel is gebeurd en ik er echt versteld door sta. Van live in de uitzending zitten tot de inschrijving van een hardloopwedstrijd, feestjes, sushi en nog veel meer geluk. Lees je mee?

♧ Sushi date
Eindelijk zag ik lieve Ingeborg en Anne weer, twee vriendinnetjes van mij waar ik ontzettend veel om geef. We kunnen elkaar heel lang niet spreken en als we dan samen zijn, voelt het als de dag van gisteren. We kletsten er dus ook dit keer flink op los én aten overheerlijke sushi. Dan kan je dag echt niet meer stuk toch? Love it! Alsof dat nog niet genoeg is kreeg ik van Ingeborg ook nog eens een prachtig cadeau, wat een verwennerij <3

♧ Minder pijn
Ik probeer echt de oorzaak te achterhalen, maar het is mij nog niet helemaal duidelijk hoe het komt. Het regent, het is koud, mijn agenda is flink gevuld en mijn weerstand is niet al te best; allemaal factoren die er normaal altijd voor zorgen dat ik veel last heb van pijn in mijn gewrichten en spieren (voor de nieuwe lezers: ik heb Fibromyalgie). En nu heb ik veel minder pijn én stiekem duurt dit al een week! Ik geniet elke seconde en ik merk dat ik ook veel meer ontspannen ben, echt even een verademing en ik hoop dat deze situatie nog een tijdje zo blijft :)

♧ Party party party
Lieve vrienden om mij heen, lachen, gek doen en samen het leven vieren. Ik vierde voor het eerst met allemaal lieve mensen die elkaar niet kenden m’n feestje en het was ontzettend gezellig. Ik genoot volop en ben méga verwend met prachtige cadeautjes, lieve woorden, stralende wensen en boven alles de warmte die iedereen gaf. Ik heb zo’n energie boost gekregen van die avond dat ik nog steeds vlieg van geluk. En wat vond ik het leuk dat iedereen zich aan het thema ‘safari’ had gehouden; mijn giraf die ik had gemaakt van karton (hadden we nog over van een latten bodem voor ons nieuwe bed) was ook een letterlijk groot succes.

♧ 4 jaar samen met Jord
Een echte mijlpaal, want mijn vriend en ik zijn inmiddels al vier jaar samen! De tijd gaat echt heel snel en wat hebben we al veel meegemaakt samen, heel bijzonder om erop terug te blikken. We zijn gelukkiger dan ooit en we gaan er een liefdevol jaar van maken, er staan al superleuke plannen op het programma met onder andere onze eerste verre reis samen!

♧ Project Positief Close Up
In de maand januari leek het mij te gek om een extra positieve boost te geven aan deze periode. Alle puzzelstukjes vielen op de juiste plek toen ik eenmaal voor ogen had om experts in te zetten; inspiratiebronnen met kennis omtrent uiteenlopende thema’s. Maar wat vond ik het ontzettend spannend om hen te benaderen en hiervoor te vragen, dat is echt een feit. Het zijn immers niet alleen hele bijzondere mensen die veel hebben bereikt, maar ook nog eens mijn voorbeelden waar ik veel bewondering voor heb. Ik vind het echt heel bijzonder om te zien dat iedereen elkaar versterkt. De geïnterviewden delen zoveel mooie woorden en inspiratie, maar jullie vullen het ook nog eens aan met prachtige reacties en delen tips. Het maakt mij echt zo gelukkig om te zien dat we elkaar kunnen versterken!

♧ 1500 volgers op Bloglovin
Yay, een méga mijlpaal want mijn blog bereikte de 1500 volgers op Bloglovin. Dit hoogtepunt mag natuurlijk niet ontbreken in deze lange lucky list, want het is echt een droom die werkelijkheid is geworden. Ik kan echt niet bevatten dat mijn blog zo snel mag groeien en ik kan er ook oprecht niet aan wennen, het is zo onwerkelijk en een bijzonder proces! Heel erg bedankt lieve allemaal, dankzij jullie mag ik dit ervaren en daar ben ik jullie erg dankbaar voor.

Live opnames voor tv
Wat vond ik het ontzettend spannend, maar het ging super. Ik mocht bij Café Tinto in de live uitzending vertellen over Project Positief en mijn werkzaamheden bij de uitgeverij. Dit was echt een ervaring om niet te vergeten, ik was zo bang iets stoms te zeggen! Gelukkig ging het allemaal veel beter dan verwacht, al vond ik het wel gek om mijn hoofd op tv te zien haha. Echt onvergetelijk!

♧ Nike Women’s 10 Run door Amsterdam
Yes, de inschrijving is officieel (lees er hier meer over)en mijn spierpijn van het trainen ook! Ik heb mij ingeschreven voor een hardloopwedstrijd, maar het is er niet zomaar eentje… Gelijk de 10 kilometer! Een flinke uitdaging, maar ik ga jullie op de hoogte houden middels mijn sport diary en ik vind het ontzettend lief en leuk dat iedereen zo enthousiast is en mij extra motiveert om aan de slag te gaan. Heel lief dat jullie zoveel vertrouwen in mij hebben, dat geeft nog meer kracht om door te zetten en de finish te halen. Dankjewel!

Wat staat er op jouw Lucky List? Ik hoop dat hij héél lang is!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.