Blog

Lucky List #15 – Milaan, een nieuw bed en 1400 volgers

liefde2

De eerste Lucky List propvol lichtpuntjes en geluksmomenten van 2015! En hij is langer dan het haar van Rapunzel, ik hoop daarom dat jullie geen pijnlijke scroll-vinger krijgen (zou het in de zorgverzekering van blogliefhebbers zitten?). Ook hoop ik van harte dat jullie een heerlijke tijd achter de rug hebben en dat jullie kaken pijn doen van het lachen. Extra goed nieuws: door het lachen komen die getrainde buikspieren voor je bikiniproof lichaam vanzelf, hoera! 

♧ Mijn gelukkigste verjaardag ooit hoort natuurlijk ook in deze Lucky List thuis, wat ben ik verwend en ik heb zo’n heerlijke dag gehad! Mijn 23e levensjaar is nu al magisch en indrukwekkend.

♧ Spelletjes! Ik werd overladen met nieuwe spellen die ik heel graag met anderen speel. Zo kreeg ik Risk, Monopoly en… Het Vlooienspel! Dat is echt heel grappig, met van die plastic schijfjes (vlooien inderdaad, heel scherp van je!) en een bakje. Wie als eerste de vlooien erin krijgt, wint. In het Pools heet het trouwens Pchelki en ik word er zeer fanatiek door…

♧ Onze nieuwe horloges van Daniel Wellington! Jord en ik zijn nu ook qua looks helemaal gematched met onze nieuwe eyecatchers. We zijn er ontzettend blij mee en tot nu toe draag ik mijn horloge ook echt elke dag, hij is eenvoudig maar zo stijlvol! Ik ben er helemaal weg van, maar ik zal het even uit beleefdheid niet liefde op het eerste gezicht noemen, omdat Jord nog geen zin eerder wordt genoemd… Lief van mij, nietwaar? 

♧ 1400 volgers voor mijn verjaardag, een mooier cadeautje konden jullie mij niet geven! Wat een geweldig (en tegelijkertijd bizar groot!) getal aan onwijs lieve en inspirerende mensen die mijn blog lezen. Mijn middelbare school bevatte niet eens zoveel mensen en die waren ook niet allemaal lief en inspirerend haha. En mag ik verklappen dat ik bij elke volger (of ik nu op werk zit of in pyjama thuis – had ik hier bijna in pyjama op werk geschreven #oepsie) een gek vreugdedansje doe? Het is echt zo’n eer dat iemand mijn blog als interessant genoeg ervaart en wilt volgen, dat blijft onwerkelijk!

♧ Ik beweeg meer sinds mijn Garmin Vivofit, goede voornemens én 23e levensjaar. Dit laatste is natuurlijk vanwege het feit dat het op dezelfde dag ingaat *grinnikt om eigen grap – wat is grinnik toch een vreemd woord eigenlijk…* Maar echt, ik wandel spontaan rondjes buiten met mijn collega’s in de pauze, heb al twee keer hardgelopen naar mijn mama en ik ben veel actiever op een dag. Dat probeer ik dus ook vol te houden, maar het begin is er. Yes! Lukt het bij jou ook? 

♧ Weet je nog dat ik met Promiss naar Pronto zou gaan omdat ik een inkoopreis had gewonnen? De reis gaat nog indrukwekkender worden, want we gaan naar Milaan! SMS Mil AAN naar… Maar zonder grapjes, ik knijp me suf, maar het is geen droom! We gaan om precies te zijn over twee weken en ik kan écht niet wachten. Ik ga ploggen en vooral heel erg genieten, dit jaar begint te mooi voor woorden!

♧ WE HEBBEN EEN NIEUW BED! En onze relatie heeft de IKEA test doorstaan zonder dat onze ‘verkering’ de Facebookstatus ingewikkeld kreeg; missie geslaagd! We kregen veel steunbetuigingen en sterkte per Twitter en Facebook binnen en zelfs vrienden die aanboden om te helpen zodat we bij elkaar bleven als stel. Maar eigenlijk waren we oprecht een top team! Ons geheim? Communiceren en méteen je frustratie uiten als er iets begint te borrelen. Of zou het toch aan het feit liggen dat ik de handleiding vast had? *grapje lief, ik weet dat je het leest hihi. Jij bent hier de IKEA held*  

♧ We gingen ‘even’ naar Polen. Heel bijzonder om na kerst mijn opa en oma toch nog te zien. Het was alleen ontzettend koud (-10 graden!) in Kraków, maar we hadden een hele gezellige en fijne tijd. Voor mij is het echt een oplaadmomentje om samen met hen momenten te kunnen delen en ik ben heel blij dat we zijn gegaan. 

Wat staat er op jouw Lucky List? Stralende dagen toegewenst!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.