Blog

Lucky List #14 – Kerstdiner, pakketjes en het Mercure Hotel

kerstdiner
Wat heerlijk dat deze lucky list (om de donderdag) verschijnt op eerste kerstdag, met kerst focussen we ons immers vaker op de lichtpuntjes, een perfecte combinatie als je het mij vraagt. Ik sta graag stil bij wat er wel is, want we hebben stiekem ook heel veel en dat is zo bijzonder en helaas niet vanzelfsprekend. Deze periode was heel fijn, maar ook heel druk. Ik ben dan ook extra blij dat de komende dagen om op te laden zijn, mijn batterijtje kan het goed gebruiken. Kijk je mee naar mijn lucky list boordevol kerst en fijne belevenissen?

♧ Mercure Hotel Amsterdam City
Jord en ik mochten een hotel uitproberen en wat voelde dat speciaal! We werden enorm in de watten gelegd, het hotel voelde heel comfortabel en het was echt een feestje om de ultieme toerist te kunnen uithangen in onze hoofdstad. Je bekijkt de stad dan op zo’n andere manier, echt heel leuk om een keer te doen. Het liefste plaats ik de hotelbedden in onze eigen slaapkamer, want die mis ik sindsdien elke dag! We hebben genoten en het hotel is dan ook een echte aanrader. De plog van onze belevenissen kan je hier bekijken.

♧ Mijn eerste kerstdiner
Wat vond ik het stiekem ontzettend spannend, maar het is gelukt! Ik heb het eerste kerstdiner van mijn leven neergezet en het ging wonder boven wonder heel goed. Mijn broertje schepte zelfs twee keer op en dat beschouw ik als een groot compliment. Ik heb geplogd dus deze komt nog zeker online, maar op bovenstaande foto zie je het vrolijke toetje. Ik had ijs in wijnglazen gedaan met een suikerrandje, dat leek net sneeuw! En het ijs ging in bolletjes met hartjes versiering en eetbare decoratie sneeuwpopjes, kerstboompjes, kerstmannen en kerstkransjes. Ook had ik van marsepein sterretjes en hartjes gemaakt, héél vervelend! De brandblusser kon lekker op de plek blijven staan en iedereen zat helemaal vol, ik ben blij dat het is gelukt!

♧ Nieuwe lokken
Toen we in Amsterdam waren, ging ik langs de kapperssalon Tony & Guy en wat was ik enorm blij met het eindresultaat! Ik kreeg er hele volumineuze en speelse lokken voor terug waar ik nu dagelijks plezier door beleef. Zo fijn als stylisten over zoveel talent beschikken, daar heb ik echt veel bewondering voor. Een hele blije klant hier!

♧ Onze kerstboom
Ik moest nog geduldig afwachten, maar eindelijk stond daar onze beauty van een kerstboom. Ik vind het zo gezellig staan met de lampjes en vrolijke balletjes erin, het neemt wat ruimte in beslag maar dan heb je ook wat. We gingen dit jaar voor zilveren ballen met enkele slingers en een mooie piek ook in het zilver. En de Geef-Bal voor de Linda Foundation zit er ook in waarop staat ‘Ik geef om je’, die vind ik extra speciaal. Poes heeft de boom flink geclaimd, want ze ligt er als een beschermengeltje onder haha.

♧ Sushi met Anne & Stephen
Ik word er blij van als ik eraan denk, maar de avonden met Anne & Stephen zijn zo gezellig! Ik kan mij niet meer herinneren dat ik ooit zo luidruchtig aan het lachen en kletsen was, maar het was met hen zover. We gingen dubbel daten en hebben heerlijk sushi gegeten in Gouda, wat ontzettend lekker was dat! De menukaart was top en ook de carpaccio was delicious. Echt zo leuk dat we allemaal zo fanatiek met spelletjes zijn en de klik zo aanwezig is, dat wordt een nieuw jaar vol spelletjes <3

♧ Rakende woorden en lieve berichtjes
Ik kan er niet aan wennen, zoveel lieve woorden en inspirerend berichtjes ontvangen, dat raakt mij elke keer. En ik denk ook dat ik er niet aan zal wennen, het is zo speciaal om het te mogen krijgen en daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Want het geeft mij heel veel energie en het voelt echt heel speciaal, dankjewel voor je lieve berichtjes en mooie comments! Mede dankzij jou sta ik dagelijks met een grote glimlach op, jij maakt het verschil!

♧ Mini vakantie
Ik heb eindelijk even een paar dagen echt vrij om op te laden nu rond de feestdagen. De afgelopen weken waren heel hectisch, maar tegelijkertijd ook onvergetelijk. Ik leefde van hoogtepunt naar hoogtepunt en elke keer als ik dacht dat het niet overtroffen kon worden, was het weer raak. Heel overweldigend en bijzonder, maar ook heel fijn om nu even te kunnen bijkomen en terug te blikken waar ik eerst stond en waar ik nu mag staan. Ik ga de komende dagen veel tijd doorbrengen met dierbaren, mag écht knuffelen met mijn opa en oma in Polen (yay eindelijk niet via Skype de laptop luchtkusjes geven) en ik ga mijn verjaardag vieren de 31e. En voor het eerst allemaal even een stukje rustiger, om het batterijtje op te kunnen laden en te leven (en te genieten) van het nu. Puur genieten!

♧ Pakketjes overload
Wow ik voelde mij nu al jarig! Wat kwamen er veel leuke pakketjes binnen, hier zien en horen jullie gauw meer over. Mijn vriend begon al te praten over een postbedrijf met al die dozen en berichtjes… Oeps! Maar het is gelukkig allemaal zó ontzettend leuk, dat ik het eigenlijk nu zou willen verklappen. Nog even afwachten (first let me take a.. photo!) en je ziet het zo snel mogelijk!


Poes en de kerstmuts
Ik smolt toen ik de muts bij Poes legde en ze er met haar koppie in ging en in slaap viel. Toen ze zich omdraaide kwam het perfecte foto momentje voorbij en kon ik Poes vastleggen met de kerstmuts op, wat een cutie! She’s so fluffy I’m gonna die!

Wat staat er op jouw Lucky List? Stralende feestdagen toegewenst!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.