Blog

Lucky List #13 – Cadeautjes, Praag en een nieuw contract

kerst specials
Dit is de dertiende keer dat ik een Lucky List opstel en ook deze zit overvol met onvergetelijke situaties en fijne momenten. Wat kan er toch veel moois op ons pad komen in een korte tijd, heel bijzonder om dat middels zo’n artikel vast te leggen. Ik hoop ook dat jij veel geluk mocht ervaren de afgelopen tijd en dat december een geweldige afsluiter zal zijn van 2014. 

♧ December specials van magazines
Wat zijn ze onwijs mooi, feestelijk en een prachtige afsluiter van het jaar. De december edities van magazines vind ik echte eyecatchers en ik haal deze dan ook massaal in huis. En dan lekker rond de kerstdagen genieten van alle glitter en glamour die erin wordt gedeeld. Love it!

♧ Sinterklaas cadeautjes
Oh wat werd ik dit jaar onwijs verwend, we vierden wel 3 keer Sinterklaas! En dat terwijl we ons hadden voorgenomen dit jaar te minderen… Poging mislukt, maar dat is helemaal niet erg. Het was heel gezellig en geslaagd. Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn cadeautjes, ik heb er hier een artikel over geschreven.

♧ Pickwick presentje
Over cadeautjes gesproken, ik kwam helemaal in de kerstsfeer dankzij Pickwick! Ik kreeg een onwijs leuk presentje per post en ik ben er nog steeds zo enthousiast over! Bij aankoop van een Pickwick Zwarte Thee actieverpakking (English, Earl Grey, Ceylon, Dutch & Mild Black), mag je iemand verrassen met een gratis kaart van Hallmark! En de verrassing werd nog groter toen ik de verpakking met lekkere thee (oh wat ga ik hier deze winter van genieten!) opendeed en er kerstmuziek uitkwam! Je kunt het korte filmpje ervan hieronder bekijken, wat een feest maakt Pickwick ervan!


♧ Poes die aan mij vast geplakt lijkt
Poes is heel knuffelig de laatste tijd, ze kruipt steeds dicht tegen mij aan en pruttelt en knort ontzettend hard. Ook is ze heel zacht door haar dikke vacht, zo lief! Vind je het leuk om meer over haar te lezen, ik vulde de crazy cat lady tag in!

Mijn lieve vriend is 25 jaar
Hieperdepiep hoeraaaaa! Mijn lieve vriend is officieel een kwart eeuw of zoals we grappen ‘een halve Abraham’. We vierden het al eerder met een surprise party en in Praag maakten we het feest compleet. En we hopen zijn volgende kwart eeuw samen door te brengen <3

Lang weekend in Praag
Wat was Praag toch magisch mooi, we hebben er ontzettend van genoten en zo bijzonder dat we prachtige reisjes maken en nieuwe plekken kunnen ontdekken. Ook lachen we heel wat af samen en dat is ook terug te zien in de vlog. Mocht je deze nog niet hebben bekeken, dan kan je deze hieronder zien. Lukt het niet om deze te bekijken? Klik dan hier of abonneer je op mijn YouTube-kanaal.


♧ Leeskriebels
Ik lees veel boeken weg de laatste tijd! Echt heerlijk om weer de leeskriebels te pakken te hebben, want ik kan ongelooflijk genieten van een goed boek of inspirerende tekst. Jullie zien dan ook de komende periode vast en zeker veel recensies voorbij komen, dan ben je op de hoogte wat ik van de boeken vind en misschien lijkt het je ook interessant om het te lezen. Ik hou je op de hoogte!

♧ Mijn nieuwe contract
Yay, ik kan het eindelijk verklappen! Ik heb een nieuw contract gekregen en mag blijven werken bij Uitgeverij Kok Omniboek als marketing en PR medewerker. Wat ben ik hier ontzettend blij mee, want ik ben dol op mijn baan en het geeft zoveel energie om er met de mooie projecten aan de slag te gaan. Ik zou het voor geen goud willen missen en nu mag ik langer blijven, yes!

♧ #ProjectPositief in de klas
Ik las met tranen in mijn ogen het geweldige artikel van De Groene Meisjes dat de #ProjectPositief tag was ingevuld door leerlingen van Merel! Het inspirerende artikel kan je hier lezen. Ik ben er nog steeds zo van onder de indruk, dit had ik echt nooit verwacht toen ik de tag verzon op een rustig moment genietend aan het strand van Zakynthos. Het is zo’n compliment dat zoveel lieve en inspirerende mensen daadwerkelijk de tag hebben ingevuld en over de vragen hebben nagedacht… Ik ben echt overdonderd door alle reacties en mooie antwoorden, dankjewel voor deze onvergetelijke ervaring lieve allemaal. En heel erg bedankt alle leerlingen van 1A en 1B voor jullie geweldige woorden en invulling!

♧ Interview met mij op Nova-Magazine.com
Weet je wie er onwijs veel talent heeft? Lieve Marloes! Zij gaat het echt ver schoppen in de journalistiek, wacht maar af. Als je bekijkt wat zij met een interview met mij heeft gedaan, dan snap je waarom ik dit schrijf. Wát een waanzinnig mooi beeld heeft zij geschetst en wat een sterk geheel is het geworden! Ik ben ongelooflijk trots op dit prachtige interview en zelfs mijn oma uit Polen (die heeft ontdekt hoe zij Nederlandse tekst naar Pools middels instellingen kan omzetten op haar laptop) stuurde mij een mail met complimenten voor het interview. En extra leuk dat dit de aftrap was voor haar nieuwste rubriek Blogverhalen. Ik ben extra nieuwsgierig geworden naar wat zal komen en hup allemaal haar prachtige blog volgen, dat verdient ze als geen ander <3

♧ Lieve blogvriendinnetjes zien en lieve comments
Yay wat is het toch bijzonder om naar events te gaan en daar prachtige en inspirerende lieverds te ontmoeten en te zien. En ook bel en app ik vaak met lieve Anne en ik kan mij geen leven zonder haar meer voorstellen. Maar ook de lieve comments maken mij onwijs gelukkig, net als de geweldige mailtjes die ik van jullie regelmatig krijg. Omringd door liefde en warmte, wat een eer om zoveel moois te ontvangen! Heel erg bedankt voor alles!

liefde

Wat staat er op jouw Lucky List?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.