Blog

Lucky List #11 – Anne, comments en kerstverlichting

happy
Ik ben moe en heb pijn als ik dit artikel schrijf, maar ik voel mij zó over de top gelukkig dat die klachten al snel naar de achtergrond verdwijnen. Wat is het wederom een geweldig lijstje aan mooie belevenissen en geluk. Ik vind het echt bijzonder dat ik elke twee weken zo’n lang artikel hierover kan delen, omdat mijn Lucky List zó lang is. Dat is al een vermelding voor op het lijstje waard eigenlijk. Ik hoop van harte dat dat bij jullie ook zo is, kijken jullie mee naar mijn elfde Lucky List?

Kraków
Op mijn Lucky List staat Kraków (Polen), mijn tweede thuis waar ik een lang weekend verbleef bij mijn opa en oma. Zo fijn om weer gezellig samen te zijn, te knuffelen, Pools te eten, door de stad te wandelen, Poolse winkeltjes bezoeken… Haha straks vallen jullie nog in slaap, ik kan nog uren doorschrijven waarom Kraków zo fijn was! Ik baal soms flink van de afstand, even naar mijn familie zit er helaas niet bij. Maar de momenten dat we samen zijn koester ik en ik draag hen mee in mijn hart.

♧ Burger’s Zoo
Jord nam mij mee naar de dierentuin in Arnhem, oh dat is zo’n mooie dierentuin! We keken onze ogen uit, vooral in het aquarium gedeelte was ik heel erg onder de indruk. Gek eigenlijk, want ik was eerst altijd zo bang voor die ruimtes! ‘Maar mam, breekt het glas écht écht écht niet?’ Er zwommen mega grote roggen, haaien en schattige Nemo-visjes. En mijn telefoon staat vol met zebra foto’s haha. Mooi niet dat ik die ooit ga wissen!

O My Bag event
Wat was het O My Bag event toch te gek, het was zo geslaagd! De sfeer zat er goed in, de collecties waren adembenemend mooi en ik vond het te gek om meer te leren over het merk (bekijk mijn verslag hier). Het concept vind ik heel sterk én ik vind het ook heel mooi dat het merk zoveel goeds doet. Het team is heel inspirerend en ik ben ervan overtuigd dat zij nog héél veel moois zullen neerzetten, wat mogen zij trots zijn!

Reacties
Wauw! Ik ben écht overdonderd door de hoeveelheid reacties die jullie achterlaten op de artikelen. Ik wil heel graag op iedereen reageren, maar ik heb ook een drukke baan, het huishouden, mijn gezondheidssituatie en door die combinatie heb ik niet altijd de kracht en energie om iedereen zo graag persoonlijk te bedanken zoals ik eigenlijk heel graag zou willen doen (het liefst knuffel ik jullie allemaal plat, want het is zo’n eer dat jullie mijn blog bezoeken en de tijd nemen om mijn artikelen te lezen, echt te gek dankjewel!). Ik sta zelfs op met een glimlach, omdat er superlieve vroege vogeltjes zijn die nog voordat ik wakker word een comment achterlaten. En de ene is nog liever dan de andere, daar blijven jullie mij zo mee verbazen! Het is te gek om zoveel moois dagelijks van jullie te mogen ontvangen. Heel erg bedankt en weet dat de prachtige woorden die jullie met mij delen écht een boost geven, dankzij jullie krijg ik echt vleugeltjes om de dag mee door te vliegen. Duizend keer dankjewel!

♧ Short hair, don’t care!
Ciao lange lokken! Het was flink wennen, want mijn haren zijn er een stuk korter op geworden. Inmiddels ben ik er al iets meer aan gewend, maar ik moet nog even ontdekken wat ik er precies mee kan doen. Waarom ik mijn haren moest afknippen kan je hier lezen, ik heb er geen spijt van en ben erg blij met het eindresultaat. Het voelt zoveel lichter én het scheelt veel shampoo haha.

Thermale zwembaden
Mijn mama nam mij in Polen mee naar thermale zwembaden in de bergen. Het uitzicht zou te gek zijn, maar dit kregen we niet helemaal door door de hoeveelheid mist. Maar ik wist niet dat ik door de warmte van de zwembaden (en er zaten special mineralen in de baden) ik gewoon één week geen pijn zou hebben! Wát een geweldige verrassing, het mooiste cadeau dat je mij kunt geven. Dankjewel lieve mama!

Inspiratiewatervallenhoofd 
Ja, je leest het goed! Mijn hoofd stroomt over van de ideeën, maar dan ook echt 24/7. Ik heb hier al sinds half september ‘last’ van hashtag first world problems. Het is echt bizar hoe alle ideeën blijven stromen alsof er in mijn hoofd een kraantje is open gezet, er is amper tegenaan te schrijven qua tijd haha. Heel bijzonder en ik vind het te gek dat het zo loopt maar please lief hoofd gun mij ook wat nachtrust!

1500 volgers op Instagram
Wauw dit had ik echt niet verwacht, 1500 lieve Instagrammers die mij volgen! Wat is dit toch ongelooflijk bijzonder. Echt een mijlpaal en ik vind Instagram zo’n leuk kanaal, ik word hier echt heel blij van yay!

Bellen met lieve Anne
Van de hak op de tak, van diepzinnig tot oppervlakkig, huilend en lachend, de gesprekken die ik met Anne kan voeren zijn onbetaalbaar. We bellen elkaar regelmatig, het maakt niet uit hoe laat het is, maar we zijn binnen no time halfuurtjes verder. Ik vind het zo bijzonder dat we elkaar middels de blogs hebben leren kennen en dan zo’n geweldige band hebben opgebouwd in een relatief korte tijd… Anne is echt de beste vriendin die je maar kunt wensen en ze maakt mij al blij met een appje laat staan als we bellen!  En een feitje over Anne: wist je dat ze echt hilarisch is? Ik heb gewoon een week lang met spierpijn in mijn buik rondgelopen van het lachen, omdat Anne maar grapjes uit haar mouw schudde!

Kerstverlichting
Een letterlijk lichtpuntje. Het was eind oktober en er hing al kerstverlichting in de straat. Ik kreeg er spontaan een lachbui van, dat heb ik nu nog steeds als ik naar buiten de straat in kijk. Zeist is er lekker vroeg bij, maar het zorgt natuurlijk ook voor een gezellige uitstraling. En ik wou daardoor gélijk de kerstboom opzetten (lekker knus!), maar ik moest van Jord nog even mijn geduld bewaren… Lastig! Ik heb zoveel voor hem over, zo zie je maar weer haha.

Welke lichtpuntjes zijn er op jouw pad gekomen de laatste tijd?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.