Lucky List #11 – Anne, comments en kerstverlichting

Lucky List #11 – Anne, comments en kerstverlichting

happy
Ik ben moe en heb pijn als ik dit artikel schrijf, maar ik voel mij zó over de top gelukkig dat die klachten al snel naar de achtergrond verdwijnen. Wat is het wederom een geweldig lijstje aan mooie belevenissen en geluk. Ik vind het echt bijzonder dat ik elke twee weken zo’n lang artikel hierover kan delen, omdat mijn Lucky List zó lang is. Dat is al een vermelding voor op het lijstje waard eigenlijk. Ik hoop van harte dat dat bij jullie ook zo is, kijken jullie mee naar mijn elfde Lucky List?

Kraków
Op mijn Lucky List staat Kraków (Polen), mijn tweede thuis waar ik een lang weekend verbleef bij mijn opa en oma. Zo fijn om weer gezellig samen te zijn, te knuffelen, Pools te eten, door de stad te wandelen, Poolse winkeltjes bezoeken… Haha straks vallen jullie nog in slaap, ik kan nog uren doorschrijven waarom Kraków zo fijn was! Ik baal soms flink van de afstand, even naar mijn familie zit er helaas niet bij. Maar de momenten dat we samen zijn koester ik en ik draag hen mee in mijn hart.

♧ Burger’s Zoo
Jord nam mij mee naar de dierentuin in Arnhem, oh dat is zo’n mooie dierentuin! We keken onze ogen uit, vooral in het aquarium gedeelte was ik heel erg onder de indruk. Gek eigenlijk, want ik was eerst altijd zo bang voor die ruimtes! ‘Maar mam, breekt het glas écht écht écht niet?’ Er zwommen mega grote roggen, haaien en schattige Nemo-visjes. En mijn telefoon staat vol met zebra foto’s haha. Mooi niet dat ik die ooit ga wissen!

O My Bag event
Wat was het O My Bag event toch te gek, het was zo geslaagd! De sfeer zat er goed in, de collecties waren adembenemend mooi en ik vond het te gek om meer te leren over het merk (bekijk mijn verslag hier). Het concept vind ik heel sterk én ik vind het ook heel mooi dat het merk zoveel goeds doet. Het team is heel inspirerend en ik ben ervan overtuigd dat zij nog héél veel moois zullen neerzetten, wat mogen zij trots zijn!

Reacties
Wauw! Ik ben écht overdonderd door de hoeveelheid reacties die jullie achterlaten op de artikelen. Ik wil heel graag op iedereen reageren, maar ik heb ook een drukke baan, het huishouden, mijn gezondheidssituatie en door die combinatie heb ik niet altijd de kracht en energie om iedereen zo graag persoonlijk te bedanken zoals ik eigenlijk heel graag zou willen doen (het liefst knuffel ik jullie allemaal plat, want het is zo’n eer dat jullie mijn blog bezoeken en de tijd nemen om mijn artikelen te lezen, echt te gek dankjewel!). Ik sta zelfs op met een glimlach, omdat er superlieve vroege vogeltjes zijn die nog voordat ik wakker word een comment achterlaten. En de ene is nog liever dan de andere, daar blijven jullie mij zo mee verbazen! Het is te gek om zoveel moois dagelijks van jullie te mogen ontvangen. Heel erg bedankt en weet dat de prachtige woorden die jullie met mij delen écht een boost geven, dankzij jullie krijg ik echt vleugeltjes om de dag mee door te vliegen. Duizend keer dankjewel!

♧ Short hair, don’t care!
Ciao lange lokken! Het was flink wennen, want mijn haren zijn er een stuk korter op geworden. Inmiddels ben ik er al iets meer aan gewend, maar ik moet nog even ontdekken wat ik er precies mee kan doen. Waarom ik mijn haren moest afknippen kan je hier lezen, ik heb er geen spijt van en ben erg blij met het eindresultaat. Het voelt zoveel lichter én het scheelt veel shampoo haha.

Thermale zwembaden
Mijn mama nam mij in Polen mee naar thermale zwembaden in de bergen. Het uitzicht zou te gek zijn, maar dit kregen we niet helemaal door door de hoeveelheid mist. Maar ik wist niet dat ik door de warmte van de zwembaden (en er zaten special mineralen in de baden) ik gewoon één week geen pijn zou hebben! Wát een geweldige verrassing, het mooiste cadeau dat je mij kunt geven. Dankjewel lieve mama!

Inspiratiewatervallenhoofd 
Ja, je leest het goed! Mijn hoofd stroomt over van de ideeën, maar dan ook echt 24/7. Ik heb hier al sinds half september ‘last’ van hashtag first world problems. Het is echt bizar hoe alle ideeën blijven stromen alsof er in mijn hoofd een kraantje is open gezet, er is amper tegenaan te schrijven qua tijd haha. Heel bijzonder en ik vind het te gek dat het zo loopt maar please lief hoofd gun mij ook wat nachtrust!

1500 volgers op Instagram
Wauw dit had ik echt niet verwacht, 1500 lieve Instagrammers die mij volgen! Wat is dit toch ongelooflijk bijzonder. Echt een mijlpaal en ik vind Instagram zo’n leuk kanaal, ik word hier echt heel blij van yay!

Bellen met lieve Anne
Van de hak op de tak, van diepzinnig tot oppervlakkig, huilend en lachend, de gesprekken die ik met Anne kan voeren zijn onbetaalbaar. We bellen elkaar regelmatig, het maakt niet uit hoe laat het is, maar we zijn binnen no time halfuurtjes verder. Ik vind het zo bijzonder dat we elkaar middels de blogs hebben leren kennen en dan zo’n geweldige band hebben opgebouwd in een relatief korte tijd… Anne is echt de beste vriendin die je maar kunt wensen en ze maakt mij al blij met een appje laat staan als we bellen!  En een feitje over Anne: wist je dat ze echt hilarisch is? Ik heb gewoon een week lang met spierpijn in mijn buik rondgelopen van het lachen, omdat Anne maar grapjes uit haar mouw schudde!

Kerstverlichting
Een letterlijk lichtpuntje. Het was eind oktober en er hing al kerstverlichting in de straat. Ik kreeg er spontaan een lachbui van, dat heb ik nu nog steeds als ik naar buiten de straat in kijk. Zeist is er lekker vroeg bij, maar het zorgt natuurlijk ook voor een gezellige uitstraling. En ik wou daardoor gélijk de kerstboom opzetten (lekker knus!), maar ik moest van Jord nog even mijn geduld bewaren… Lastig! Ik heb zoveel voor hem over, zo zie je maar weer haha.

Welke lichtpuntjes zijn er op jouw pad gekomen de laatste tijd?
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 43 reacties.

 1. Weer een super lief lijstje en ook heel leuk om te zien hoe je reageert op de comments, zo dankbaar. Ik vind het ook altijd super leuk om ze te krijgen en te lezen. Je schiet ook echt overal door het plafond met je volgers, gaaf zeg!!!! xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Essence – Rock Out! Multicolour BlushMy Profile

 2. Josianne

  Wat een flinke lijst! Goed om te lezen dat je zo gelukkig bent :) Jij bent een van de meest oprechte personen die ik ken en dat is zo’n verademing ten opzichte van vele anderen!
  Josianne onlangs geplaatst…Gelezen en gezien oktoberMy Profile

 3. Marloes

  Mooie lichtpuntjes weer zeg. En wat onwijs lief van jou moeder dat ze je heeft meegenomen naar de thermale zwembaden. Heerlijk! Van die ideeën is erg herkenbaar. Ik probeer voordat ik ga slapen alles op een briefje te schreven zodat mijn hoofd wat leger is, en ik het niet meer 10x loop te herhalen. Haha!
  Marloes onlangs geplaatst…Human + Kind Shampoo, Conditioner & All-In-One CreamMy Profile

 4. Emily

  Leuk lijstje! Je wordt er blij van door het enkel te lezen :) Kerstverlichting vindt ik trouwens ook zoo geweldig! Het is zoals je zei letterlijk een lichtpuntje :)
  Emily onlangs geplaatst…OOTD – Sweater weatherMy Profile

 5. Ik vind het zo mooi om te lezen hoe je over Anne praat, met zoveel liefde! Fijn dat je zo’n vriendin aan je zijde hebt. Wat fijn trouwens dat je dankzij het thermale bad een week pijnvrij bent geweest. Wat moet dat heerlijk voor je zijn geweest!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Back to the 90’sMy Profile

 6. Svenja

  Mooie momenten <3 En heerlijk he, dat de mooie kerstverlichting overal weer beetje bij beetje tevoorschijn komt. Het geeft zo een ontzettend gezellige sfeer!
  Svenja onlangs geplaatst…Lush / Pop in the BathMy Profile

 7. Linda

  Wat een fijn, mooi lijstje weer! Je gaat van hoogtepunt naar hoogtepunt, zo gaaf! Je werkt er heel hard voor dus je verdient het echt!
  Mijn hoogtepunt van deze week komt nog: ik krijg vandaag (eindelijk, eind juli was ik al klaar) mijn masterdiploma! :D
  Linda onlangs geplaatst…Vakantie Emmen | Dag 2: Dierentuin Emmen (1/2)My Profile

 8. Sophie

  Wat een heerlijke, hartverwarmende lijst lieve Dagmar! <3 Ik word er echt helemaal blij van! En wat geweldig dat je naar een Thermaal Zwembad ging, heerlijk om even geen pijn te hebben <3 Inspiratiewatervallen, haha, inderdaad hashtag firstworldproblems. Wel heerlijk om zoveel inspiratie te hebben, ik ben daar altijd iets gelukkiger door :-)
  Sophie onlangs geplaatst…Dermolin Facewash en DouchefoamMy Profile

 9. Anneleen

  Mooi om te lezen! Ik vind je haren erg leuk! Kerstverlichting is altijd zo gezellig, ik hoop dat ze hier in de straten de bomen ook weer mooi gaan vol hangen!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 10. Denise

  Wat een heerlijke lijst! Je haren zijn echt prachtig, en inderdaad de kerstverlichting hangt hier ook al en brengt zo veel sfeer in huis! :)

  xx

 11. Wat een mooie lijst!! Op mijn lijst stond de afgelopen weken niets, want ik was druk met mijn tentamens. Nu zullen er wel weer een aantal leuke dingen op mijn pad komen :-)
  Dianne Overbeeke onlangs geplaatst…Persoonlijke updateMy Profile

 12. Bianca

  Wat een super mooie lijst om te lezen! Erg mooi om te lezen hoe dankbaar je bent en ook hoe positief je in het leven staat!
  Bianca onlangs geplaatst…Meest gebruikte appsMy Profile

 13. Deisy

  Wat een prachtig lijstje om te lezen: de energie en het geluk spat er gewoon vanaf :-)! Ik word er zelf ook helemaal blij van hihi! En je haren: you still looking very hot met je korte lokken haha, volgens mij kan jij alles hebben ;-) En lijkt mij echt heerlijk om iemand als Anne in je leven te hebben: one lucky girl you are! And you deserve it all!
  Deisy onlangs geplaatst…De “perfecte” manMy Profile

 14. Mirella

  Wat een lief lijstje, ik wordt er zelfs happy van :-D
  Kerstverlichting heb ik ook wel weer zin in, maar ik heb 3 kinderen dus echt NA de Sint!
  Mirella onlangs geplaatst…Life Needs More HappinessMy Profile

 15. Melissa

  Oh wat heerlijk om te lezen, dat maakt iedereen wel blij om te lezen ;) Ik zou gerust een dagje willen meemaken/lezen van je tweede thuis hoor, lijkt me super leuk! :)
  Melissa onlangs geplaatst…Hema Moisturising LipstickMy Profile

 16. Bente

  Oh jaaa, ik wil ook alweer een kerstboom neerzetten maar moet van mijn vriend wachten tot Sinterklaas het land uit is (en die is er nog niet eens. duurt langggg!!).
  Bente onlangs geplaatst…Roze wintertijd wolk!My Profile

 17. Anna

  Wat een leuke lijst! Ik word er zelf ook helemaal blij van <3 En wat tof die 1500 volgers op Instagram! Thermaalbaden zijn trouwens echt heerlijk, ik ben er laatst naartoe geweest en het doet echt zoveel goeds voor je lichaam.
  Anna onlangs geplaatst…BUDGET | EEN NIEUWE WERKPLEKMy Profile

 18. Liese

  Oh, ik word spontaan vrolijk van al die geluksmomentjes :) Krakow vind ik echt zo’n heerlijke stad. Ben er vorig jaar geweest met mijn gezin en zou zo terug willen :)
  Liese onlangs geplaatst…10x little black dress voor €30My Profile

 19. Linda

  Oh wat is het toch een mooie en lange lijst geworden. Je nieuwe kapsel staat je super! Ik hoop wel dat de pijn en vermoeidheid minder gaan worden!
  Linda onlangs geplaatst…Miss Etam | WinterinspiratieMy Profile

 20. farah

  Wat een mooie lijst! Zou ik ook eens over na moeten denken x

 21. Monique

  Een heerlijke lijst Dagmar! En je haar, het staat je echt heel erg goed!

 22. Wendy

  kerstverlichting in de straten is zo fijn! Ik was gisteren ook even in de stad en daar hing de kerstverlichting ook al heerlijk te schijnen. Ik word daar vrolijk van. :)
  Wendy onlangs geplaatst…Silly Search terms #2My Profile

 23. Whitney

  Heerlijk zo een natuurlijke waterbron. Wij bezoeken er eentje in Servië :) ik wil ook de kerstboom opzetten. Eerst de verjaardag van mijn zoontje en dan kan ik los.
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the moment #16My Profile

 24. Marleon

  Ik wordt ook helemaal blij als ik jouw lijstje lees! Ik heb ook zo’n zin in de kerst, kan niet wachten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge